merak je napisao/la:Mnogo nas je pod gasom veceras izgleda hh
Drogirano za slobodu navijamo
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
merak je napisao/la:Mnogo nas je pod gasom veceras izgleda hh
Chinaglia je napisao/la:je l' Kostić zabio glavom ili nogom
Poso dupetom Ali zakaci je kurcemChinaglia je napisao/la:je l' Kostić zabio glavom ili nogom
Moj brate danas posla, kroz sljivike sam isao kao u pjesmi dragane mirkovic, a isceracemo mi zlo uceracemo dobrosolinas je napisao/la:Poso dupetom Ali zakaci je kurcemChinaglia je napisao/la:je l' Kostić zabio glavom ili nogom![]()
![]()
Target
Pazi se sinko **** su te upale,najbolje prisloni ti sta veceras pod sebe,isceraj bakcile
Eno javljaju se iz bunara rodjeni,odnosno preminuli,TaRgEt_ je napisao/la:Moj brate danas posla, kroz sljivike sam isao kao u pjesmi dragane mirkovic, a isceracemo mi zlo uceracemo dobrosolinas je napisao/la:Poso dupetom Ali zakaci je kurcemChinaglia je napisao/la:je l' Kostić zabio glavom ili nogom![]()
![]()
Target
Pazi se sinko **** su te upale,najbolje prisloni ti sta veceras pod sebe,isceraj bakcile
Ja hodam poslovno znas i samsolinas je napisao/la:Hodate po utakmicama Bez mene![]()
Nece moci ****,vidimo se u lozama koseva
**** ****TaRgEt_ je napisao/la:Ja hodam poslovno znas i samsolinas je napisao/la:Hodate po utakmicama Bez mene![]()
Nece moci ****,vidimo se u lozama koseva
Ja bolan si vidio kradje majke ti.tuzlak1987 je napisao/la:Vratio se kada je namirisao, ova Liga 12 buduca gotivna stvar..
I odmah onaj miran svijet iz Gradacca doveli do ludila da su u teren utrcali
Mogu mislit jest se skorilo, a rakijica, koje je o cudo prirode ne mozes vjerovat, vesela masina, bas kao FK SlobodaTaRgEt_ je napisao/la:Ja te volim , ja te volim Slobodo , na na nananana joooooj evo skidam blato iz Zvornika skorilo se ali djaba sto se pokislo kada smo tri boda uzeli niko sretniji od mene, sada samo upalu pluca da ne fasujem, ali dobra rakija cuda cini
Brate moj dobri moracu dlake na nogama sisati , kako je krenulo. A rakija cuda lijeci semberska domacamarseille_unique je napisao/la:Mogu mislit jest se skorilo, a rakijica, koje je o cudo prirode ne mozes vjerovat, vesela masina, bas kao FK SlobodaTaRgEt_ je napisao/la:Ja te volim , ja te volim Slobodo , na na nananana joooooj evo skidam blato iz Zvornika skorilo se ali djaba sto se pokislo kada smo tri boda uzeli niko sretniji od mene, sada samo upalu pluca da ne fasujem, ali dobra rakija cuda cini
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.