filip13 je napisao/la:mozda philadelphia,mutombo,larry brown i cini mi se mckie?
U pravu si, to je bilo u sezoni 2000/01. Iako sam ja mislio na Detroit, sezona 2001/02, Corliss Williamson, Ben Wallace i Rick Carlisle.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
filip13 je napisao/la:mozda philadelphia,mutombo,larry brown i cini mi se mckie?
Bruce Bowenfilip13 je napisao/la:koji igrac je bio najbolji defanzivac lige a da je imao jednocifren prosjek poena i skokova te sezone?
BernardBarnjak je napisao/la:Bruce Bowenfilip13 je napisao/la:koji igrac je bio najbolji defanzivac lige a da je imao jednocifren prosjek poena i skokova te sezone?
BernardBarnjak je napisao/la:Rodman
Stackhous? Onako napamet, jer znam da je on imao takvu jednu sezonu a i po godistu je tu negdjefilip13 je napisao/la:koji igrac je,a rođen je 1974. godine,u jednoj sezoni imao prosjecno preko 29 poena ali te sezone nije bio ni u jednoj od tri najboljhe petorke sezone?
Tracy3McGrady je napisao/la:Stackhous? Onako napamet, jer znam da je on imao takvu jednu sezonu a i po godistu je tu negdjefilip13 je napisao/la:koji igrac je,a rođen je 1974. godine,u jednoj sezoni imao prosjecno preko 29 poena ali te sezone nije bio ni u jednoj od tri najboljhe petorke sezone?
filip13 je napisao/la:koji igrac je u 5 sezona imao vise od 2 osvojene lopte prosjecno a nikad u karijeri nije imao vise od 8 poena prosjecno?
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:koji igrac je u 5 sezona imao vise od 2 osvojene lopte prosjecno a nikad u karijeri nije imao vise od 8 poena prosjecno?
Stacey Plasticman Augmon mi pada na pamet ali cini mi se da nije on
Tracy3McGrady je napisao/la:Bowen, T. Allen?
Tracy3McGrady je napisao/la:McMillan
jose je napisao/la:Karl Malone?
Tracy3McGrady je napisao/la:Evo ja cu postaviti, pretpostavljam da je odgovor tacan jer sam ga guglao.
Koji igrac je bio 3x za redom drugoplasirani na izboru za MVPa a da nikad nije uspjeo osvojiti istu nagradu?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.