A.C.A.B.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Chat
kakva policijska brutalnost na protestima u Podgorici. Drotovska marva!
A.C.A.B.
A.C.A.B.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zbog cega su bili protesti ?alan_kardec je napisao/la:kakva policijska brutalnost na protestima u Podgorici. Drotovska marva!![]()
![]()
A.C.A.B.
Ne gleda mi se po portalima, ne citam to smece.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- alan_kardec
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:Zbog cega su bili protesti ?alan_kardec je napisao/la:kakva policijska brutalnost na protestima u Podgorici. Drotovska marva!![]()
![]()
A.C.A.B.
Ne gleda mi se po portalima, ne citam to smece.
Zbog opšte situacije u državi, neke opozicione stranke organizovali proteste, zahtjevaju ostavku Vlade...
Maloprije gledam, jedno petnaest onih drotovskih oklopnika, izvlače lika iz auta, naravno slijedi batinanje i što je još debilnije, nakon što su ga izvukli iz auta nastavljaju da lupaju po autu, razbijaju stakla, retrovizore...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuj protest, ono je cirkus.
Ne zele u NATO pa u EU @ljevace, u tome je kvaka, barem je bila na pocetku. Sad ne mogu da ispratim, imam previse obaveza
Ne zele u NATO pa u EU @ljevace, u tome je kvaka, barem je bila na pocetku. Sad ne mogu da ispratim, imam previse obaveza
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nego ?
Zar ima neka alternativa? Jest i ovaj svijet nakaradan.
Ali to nije razlog da se prosipa sila.
Zar ima neka alternativa? Jest i ovaj svijet nakaradan.
Ali to nije razlog da se prosipa sila.
- alan_kardec
- Kontakt:
Za nekoga protest, za nekoga cirkus, o opravdanosti protesta i šta se zapravo krije iza toga, ne bih i ne zanima me, samo me ko i svakoga normalnog čovjeka iritira potpuno bespotrebno prosipanje sile i izdrkavanje po nenaoružanim ljudima i njihovoj imovini.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nemoj me udaratuschtipak je napisao/la:Kakve su ovo provokacije?Dex je napisao/la:Čim neki ovaj vjerski praznik naleti, uštipak odma ubervjernik![]()
Ja selam nazovem uvijek.
Pile
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ti sto protestvuju ne zele u NATO?Bosniacum Lilium je napisao/la:cuj protest, ono je cirkus.
To je onda u ruskoj reziji, igrice zapada i Rusije su izgleda i na Balkanu pocele, uskoro mozemo ocekivat i kod nas, ili su i kod nas vec pocele sa ovim referendumom sto se najavljuje, izgleda ce ovaj put stvarno biti odrzan. Nisam previse optimistican da ce kod nas to proci bez velikih posljedica jer smo u startu zaje.bani sa RS
This time next year we'll be millionaires.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Referendum ide 100%. Bojim se da je ovaj referendum samo ispitivanje snaga za "pravi" referendum. A sa bilo kojim neće biti ništa više isto, samim tim Dejton više ne važi. Negdje sam pročitao da će "naši" (Bošnjaci" povući potpis sa Dejtona ako bude referendum.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa i treba ovo ruglo od drzave lagano razj.ebavati,ne moze vise ovako,oni zafrkavaju nas,ne dizu ruku za neke zakone pa mi vracamo,pa Hercegovina isto..Uostalom,ovo nije prava demokratija kad ti treba 66% da doneses neku odluku a onda opet unutar toga ti trebaju neki %..Sve dok je toga mi smo osudjeni na propast..Ne ide ekonomija vade se na nacionalisticki fazon i to im uspjeva,kad toga vise ne bude onda ce biti bolje,makar malo bolje..Fazon je samo na ciju stetu ce to biti i kad ce to biti vidjet cemo
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
100%? Pa kad ce onda ta anketa ako nema nikakve sumnje? Rekose septembar, pa novembar, pa mart i na kraju ljeto iduce godine.
Dodo je sam rekao da ce ici i na ustavni sud BiH koji ce to sigurno zabraniti i na kraju ce biti ' mi bi ali nam ne daju'.
Dodo je sam rekao da ce ici i na ustavni sud BiH koji ce to sigurno zabraniti i na kraju ce biti ' mi bi ali nam ne daju'.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ima li dje legende ?
Ne pojavljuje se zadnjih dana.
Pojest cu te.Dex je napisao/la:
Nemoj me udarat
Hajmo spominjat' pride da joj se stuca, da ne mogne zaspat'.
Kad procita usput da mi da odgovor na pitanje, sta pile radi na bankomatu.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Dobro veče radni narode 
pozz raja
- reds_forever
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Samo si u haremu u zadnje vrijeme :pNarin je napisao/la:pozz raja
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Haha,izgleda baš me pozelile,svako malo me zovu u zadnje vrijeme,ovo je 3 put u 14 danareds_forever je napisao/la:Samo si u haremu u zadnje vrijeme :pNarin je napisao/la:pozz raja
Ali to nije kraj iznenadjenjima,imamo novo,ali to necemo govoriti prije zvanicne objavljivanja,koja se moze ocekivati za jedno 72 sata
- reds_forever
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Chat
Can't wait, sto bi rekao jedan kolega :pNarin je napisao/la:Haha,izgleda baš me pozelile,svako malo me zovu u zadnje vrijeme,ovo je 3 put u 14 danareds_forever je napisao/la:Samo si u haremu u zadnje vrijeme :pNarin je napisao/la:pozz raja![]()
Ali to nije kraj iznenadjenjima,imamo novo,ali to necemo govoriti prije zvanicne objavljivanja,koja se moze ocekivati za jedno 72 sata
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- legenda reala
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:Ima li dje legende ?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Narin je napisao/la:Haha,izgleda baš me pozelile,svako malo me zovu u zadnje vrijeme,ovo je 3 put u 14 danareds_forever je napisao/la:Samo si u haremu u zadnje vrijeme :pNarin je napisao/la:pozz raja![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.