Papak, sta ti znaci ohanite, majke tiMortemHz je napisao/la:Ohanite malo nenormalni ljudi,hocemo i mi u europu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Papak, sta ti znaci ohanite, majke tiMortemHz je napisao/la:Ohanite malo nenormalni ljudi,hocemo i mi u europu
Brate znam da si pod gasom nemoj covjeka, uvijek dodje i cestita na pobjedi malo se zeza.marseille_unique je napisao/la:Papak, sta ti znaci ohanite, majke tiMortemHz je napisao/la:Ohanite malo nenormalni ljudi,hocemo i mi u europu
Ima mjesta za dvjestaMortemHz je napisao/la:Ohanite malo nenormalni ljudi,hocemo i mi u europu
E to su ta vremena, najezim se kad god cujem te pjesme, valjda me vrati u to prijasnje doba. Kao i ova prethodna sto si napisao: samo tebe volimo, samo tebi pjevamo,solinas je napisao/la:Nekada se na istoku pjevalo
Stadion pun je ludih navijaca i baklje svijetle cijeli istok gori,bubnjevi tutnje i pjesma SE ori
Jedite **** mi smo sampioni ale aleeeeee
Dobra stara vremena
To ne treba pjevat, to su grobarske i ciganske pjesme, prije smo bili mali klinci na istoku i nismo znali, sada to vise ne treba pjevat, sad se pjeva "svetinja" i neke druge nase pjesmeBeduin je napisao/la:E to su ta vremena, najezim se kad god cujem te pjesme, valjda me vrati u to prijasnje doba. Kao i ova prethodna sto si napisao: samo tebe volimo, samo tebi pjevamo,solinas je napisao/la:Nekada se na istoku pjevalo
Stadion pun je ludih navijaca i baklje svijetle cijeli istok gori,bubnjevi tutnje i pjesma SE ori
Dobra stara vremena
i dok svi ne umremo, ova pjesma ide ponovooo.
Sad zahtjevam da mi se obojica javno izvinete jer ste toliko negativni bili i na trenutak zaboravili da igramo najljepsi fudbal, ali da se jucer nije mogao igrati taj fudbal, vidilo se to na snimku, ali i momci koji su gostovali tamo su potvrdili moje rijeci danasnje.wobly92 je napisao/la:Pa to je to, opet ta ista prica, stvarno naivno...U pravu je Harry, pa Velez i Vitez ih dobiju tamo, a mi ni bobe izgeda necemo izvuc.
Ipak sreca pa ima jos puno utakmica do kraja, dosta kikseva ce bit kod svih timova, polako. Zavrsit polusezonu u top 3 akobogda i bice veselo.
Ma yebaji ga, ostane u memoriji pa se odmah sjetis ranijih dana. Al ova "Slobodo moja, ti zivot si mi cijeli, ceveno-crna boja je moja svetinja..." se pjevala i negdje 2007/8 i to aktivno, ako se sjecam. Ne mogu se sjetiti, jesmol prosle godine ili ove je krenuli i u Zenici (mozda cak i u Gradaccu, ne sjecam se jbg), al je mnogi nisu znali pa se onako samo promrmljalo.marseille_unique je napisao/la:To ne treba pjevat, to su grobarske i ciganske pjesme, prije smo bili mali klinci na istoku i nismo znali, sada to vise ne treba pjevat, sad se pjeva "svetinja" i neke druge nase pjesmeBeduin je napisao/la:E to su ta vremena, najezim se kad god cujem te pjesme, valjda me vrati u to prijasnje doba. Kao i ova prethodna sto si napisao: samo tebe volimo, samo tebi pjevamo,solinas je napisao/la:Nekada se na istoku pjevalo
Dobra stara vremena
i dok svi ne umremo, ova pjesma ide ponovooo.
Takoder nisu nase pjesme, ako smo ozbiljna navijacka grupa i mislimo to ostati, onda nema potrebe ikoga kopirati, pa nismo mi papci jbmu, mi smo sa Tuzlanskog asfalta, djeca iz carsije, to je jasno ko dantuzlak1987 je napisao/la:Meni je zelja da se zapjeva jedite *ovna mi smo sampioni i na na na na liga sampiona
Ne moze meni ni jedan pitar korektan biti a ni strumf, nosi ****, jbg svako ima svoje misljenje, ali ja tako mislim, nije zanimljivo ako se lizemo sa njima, pa makar i sa jednim od njihsolinas je napisao/la:oprosti mu morteme,ne zna sta cini..hahaha
nemojte mortema,najkorektniji pitar...
pozdrav za druga mortema
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.