Rekonstrukcija stadiona u BiH

megaffon
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la megaffon » 15 okt 2015, 21:43

sarajevo46 je napisao/la:Kada bi se FK Sarajevo i FK Željezničar plasirali u EL stadion bi bio pun prve sezone, kasnije bi to opadalo.Zato mislim da nama nisu potrebni neki stadioni preko 20 000. Za reprezentaciju isto, pa Bilino Polje na nekim utakmicama uopšte ne bude puno, a kapacitet je oko 13 500.
Da, nevjerovatno, a istinito, sjecam se kad je Željo osvojio prvenstvo, masa raje je bila na proslavi, iduce godine opet, hehe, brat bratu, ne znam je li bilo pola od prosle sezone, isto je to tako i sa ostalim, mada kad bi se pruzao lijep fudbal, sto da ne, bilo bi raje, dobro rece, svakako uz malo popularnije cijene ulaznica. Nekad kad Sarajeva igra protiv nekoga slabije, stvarno šega pogledat posjetu. Stadion ogroman (za naše uslove), a reko bi čovjek skoro pa prazan. Sto se nase lige tice idealan stadion je nekih 10k, idealan, za sve vece derbije, tu je stadion na Koševu.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 16 okt 2015, 19:56

Ovaj stadion svaki dan izgleda sve bolje i bolje. Jedva čekam gostovanje tamo. :D
slika

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 okt 2015, 20:08

sarajevo46 je napisao/la:Ovaj stadion svaki dan izgleda sve bolje i bolje. Jedva čekam gostovanje tamo. :D
slika
Ovo je nesto prelijepo. :tokralju:
Mogu zamisliti kada ga natkriju akobogda :tokralju:
Uraditi jos identicne dvije tribine,iza gola i duz terena i krov,nesto najbolje za bilo kojeg premjerligasa. :bow:
Vise i netreba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 17 okt 2015, 06:42

stadion idealan za nasu ligu

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 okt 2015, 12:10

Ma samo ovu centralnu nek zavrse, tj pruze je duz cijelog terena i pokriju obe i to je to. Ne treba im vise nista sto se kapaciteta tice, samo povecavat komfor na ovim.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 17 okt 2015, 12:17

Upravo tako signore, na tome ce se i raditi u buducnosti. Za buducnost je planirano natkrivanje postojecih tribina a samim tim i povecanje komfora i osvjetljavanje terena tj. Instalacija reflektora

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 18 okt 2015, 08:04

Agilna uprava NK Bosna Visoko, spremila je novi investicioni projekat za Gradski stadion Luke. Projektovana je nova moderna tribina sa sadržajima po UEFA standardima, izmedju ostalog: svlacionice, ekonomat, soba za doping kontrolu, sauna, trim kabinet, poslovni prostori, apartmani za boravak igraca, hitna pomoc, kuhinja, press salon itd itd...nadamo se uskoro pocetku realizacije projekta. :thumbup:
slika
Ima još fotografija na njihovoj facebook stranici.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 18 okt 2015, 09:20

Mogao si nam onda barem staviti poveznicu za njihovu FB page :D 556 sjedalica, natkriveno. Lijepo :)

https://www.facebook.com/nkbosna?fref=ts

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 okt 2015, 11:57

Zasto ja uvijek moram cjepidlacit na sve? :lol:

Nadam se da ce u Visokom centrirat ovu tribinu, tj. da ce izmjeniti malo raspored sektora i da im ovaj sektor s lozama bude tocno na sredini. To dobiju s pet ili sedam sektora. Ovim rasporedom bi mogli dobiti to ako loze stave na dva sektora, al ajde, ako naprave i ovo bit ce dobro, ponajvise zbog prateceg sadrzaja, jer znam da su gore svlacionice u losem stanju, barem su bile pri mojoj zadnjoj posjeti, a pri toj posjeti je postojala i ona famozna VIP loza, a rekose mi da je vise nema :mrgreen: .

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 okt 2015, 19:20

Signore je napisao/la:Zasto ja uvijek moram cjepidlacit na sve? :lol:

Nadam se da ce u Visokom centrirat ovu tribinu, tj. da ce izmjeniti malo raspored sektora i da im ovaj sektor s lozama bude tocno na sredini. To dobiju s pet ili sedam sektora. Ovim rasporedom bi mogli dobiti to ako loze stave na dva sektora, al ajde, ako naprave i ovo bit ce dobro, ponajvise zbog prateceg sadrzaja, jer znam da su gore svlacionice u losem stanju, barem su bile pri mojoj zadnjoj posjeti, a pri toj posjeti je postojala i ona famozna VIP loza, a rekose mi da je vise nema :mrgreen: .
Nije sveto slovo sto je arhitekta ovako predvidio sektore. Pogledaj raspored prostorija, povrsine, iskoristenost prostora. To su bitne stvari, a ne kako ce neki irgat postaviti sjedalice.

Svlacionice su dobre, nista im ne fali.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 22 okt 2015, 05:51

sarajevo46 je napisao/la:Agilna uprava NK Bosna Visoko, spremila je novi investicioni projekat za Gradski stadion Luke. Projektovana je nova moderna tribina sa sadržajima po UEFA standardima, izmedju ostalog: svlacionice, ekonomat, soba za doping kontrolu, sauna, trim kabinet, poslovni prostori, apartmani za boravak igraca, hitna pomoc, kuhinja, press salon itd itd...nadamo se uskoro pocetku realizacije projekta. :thumbup:
slika
Ima još fotografija na njihovoj facebook stranici.
Visoko ima dosta tih nekih privrednih, da kazem giganata, razvijena opstina, cudi me da se malo ne ulozi u FK Bosnu. Za tribinu svaka čast :clap:

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 22 okt 2015, 18:07

slika

Kako se gradio stadion na Koševu ;)

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 23 okt 2015, 20:37

Odlično odrađen posao u Doboju. Para vrti sve.. Samo mi se ne sviđa taj veliki broj karata za gostujuće navijače. Ustvari, bolje je da samo jedna navijačka skupina bude na jednoj tribini znam iz ličnog iskustva pogotovo po pitanju Hordi.
Wir leben dich Schalke 04!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 okt 2015, 20:45

Lici na Vrapcice :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 23 okt 2015, 20:52

Pa i bit ce, Horde su dobili sjevernu tribinu cijelu

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 okt 2015, 07:17

Zna li neko koliko su kostali radovi do sada svaka cast za Mladost
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 25 okt 2015, 16:45

Čini se da će se postojeća tribina u Livnu rekonstruirati tijekom zimske stanke. Nešto je ispred tribine označeno kolcima, a na tribini su iscrtane neke oznake, djeluju kao oznake za prolaze. I ljudi su danas na utakmici pričali o skorašnjem početku radova, kapacitet 1000 ljudi.

Ali tko zna što može bit, možda je samo nečija zayebancija... sačekajmo nešto službeno. :D
Hayley <3

ziher
Kontakt:

Re: RE: Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la ziher » 25 okt 2015, 19:24

solinas je napisao/la:Zna li neko koliko su kostali radovi do sada svaka cast za Mladost
Nemam nikakvu zvanicnu informaciju ali procitao sam negdje da je potroseno oko 400 000 KM

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 26 okt 2015, 12:31

slika

Maj prosle godine kad su poplave bile i sad,za nepovjerovati. :)
!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 9 gostiju.