Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
To Bajicu, a i njego Konyaspor u formi zestoko, ljudi treci na tabeli, kao domaci su dobra ekipa.
juskowiak je napisao/la:Na stranu nase prepucavanje i zayebancije ali nemoj puno para stavljat na vas ako si kontaoNYKnicks Fan je napisao/la:1,7 kvota na nas, laganicadobronamjeran savjet
Zlatan Nalić sin tuzlanski
[youtube][/youtube]
Antolovic 1:22 kakva glupost.
Antolovic 1:47 umjesto da laganu loptu uhvati on izbacuje u korner
Antolovic 1:54 opet laganu loptu umjesto da uhvati izbacuje u korner
Antolovic 2:27 stoji ukopan, lopta u petercu ni da je pokupi, ni da se baci, nista. Primaju gol
Antolovic 3:00 Nakon kornera( iako je u toku utakmice poklonio Zrinjskom par kornera) izlijece iz samo njemu znanog razloga na 11 metara i primaju lagan gol.
Da li im je to kapiren prodo utakmicu.

Antolovic 1:22 kakva glupost.
Antolovic 2:27 stoji ukopan, lopta u petercu ni da je pokupi, ni da se baci, nista. Primaju gol
Antolovic 3:00 Nakon kornera( iako je u toku utakmice poklonio Zrinjskom par kornera) izlijece iz samo njemu znanog razloga na 11 metara i primaju lagan gol.
Da li im je to kapiren prodo utakmicu.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Evolve
- Kontakt:
Pusti promasaji Zelje kaznjeni. Antolovic kriminalan. Ovaj zadnji gol je za 
NK Široki Brijeg
fino pokupis dokaze i proslijedis u tuzlilastvoK0MT je napisao/la:Utakmica Drina - Sloboda je namještena.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kad u izvjestaju budes vidio na cemu se igralo bit ce ti sve jasnoK0MT je napisao/la:Utakmica Drina - Sloboda je namještena.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ajmo skupljajte dokaze za Leotar tuzlaci pa se javite 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Onaj @emir87 tvrdi da je Antolovic bolji od Delaca.Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Antolovic 1:22 kakva glupost.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li im je to kapiren prodo utakmicu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vrlo moguce, to treba istražiti i nabiti nogom ako se ispostavi (na primjer, onaj indirekt što je napravio u svom 16-ercu, nije sigurno slucajnost)...i ne znam šta je tu smiješnoShooter je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jer ovakve "intervencije" ne bi pravila ni mentalno zaostala osoba, a ne neki profi golman
To moze samo lud čovjek izjaviti.. Pa Vedran Kjosevski je već debelo bolji golman od Antolovića. Dzaba tebi dobra igra ekipe, odbrane, veznih ili napadača kada imaš klocinu od golmana, vi to mozda čak i bolje znate zbog Oštrakovića. Pa ja nisam siguran da li Antolović ima jednu odbranu kako treba..Bolanos je napisao/la:Onaj @emir87 tvrdi da je Antolovic bolji od Delaca.Shooter je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ma ok je da je van forme, imati jednu, dvije lose intervencije. Ali je fakat sumnjivo par puta izbaciti loptu u korner kad imas priliku da uhvatis loptu i bas da iz kornera primis drugi gol nakon izlijetanja 11 metara s gola koje je neobjasnjivo.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Indirekt na 15 metara od gola. Naši u živom zidu na 5 metara (10m udaljeni). Odaljio ih je sudija na 11, ali su se naši primakli na peterac i tada je Tiago dobio žuti karton. Skakić dobro sudio tekmu, ali kada je god trebalo, znalački je išao u korist domaćina. Faul nad Mladenovićem (crveni), faul nad D. Hasanovićem i mi primamo gol. Laktom unesvjest pošalju Beganovića i D. Sadikovića, a Skakić mrtav-hladan.let3 je napisao/la:Vrlo moguce, to treba istražiti i nabiti nogom ako se ispostavi (na primjer, onaj indirekt što je napravio u svom 16-ercu, nije sigurno slucajnost)...i ne znam šta je tu smiješnoShooter je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jer ovakve "intervencije" ne bi pravila ni mentalno zaostala osoba, a ne neki profi golman
Opet ponavljam da smo mi siključivi krivci za poraz, bez obzira što smo golove primili sa igračem manje. I u Širokom se boriš sa igračem manje, pa nam sudija ukrade pobjedu.
Protiv Drine i Krupe su nas sudije pogurale. Ovo nam ne treba. Bodovi protiv direktnih konkurenata su mnogo bitniji.
Ja ne kažem da Skakić nije pomalo navlacio na Zrinjski posebno u drugom pol., iako im nije svirao penal kad je neki naš igrao rukom u 16 (vjerovatno nije ni vidio u onoj gužvi).
Više sam se fokusirao na Antolovića....i ovo što kaže @Shooter, to jednostavno nisu normalne intervencije
šta drugo reci
da se ne lažemo, sve ovo od Antole je jako sumnjivo
pa ne može se onako braniti jbg
Više sam se fokusirao na Antolovića....i ovo što kaže @Shooter, to jednostavno nisu normalne intervencije
da se ne lažemo, sve ovo od Antole je jako sumnjivo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma jedva cekao da bude nesto kako bi vam dao nekom od igraca drugi zuti. Tako to ide kada Zrinjskom ne ide. Imaju najbolje sudjenje.
I mi smo prosle godine dole dobili crveni kod 0:0. Mislim da je bio i penal.. A onaj vas Mladenovic toliko glup da hvata onu loptu kao da zeli da dobije karton. Za ono se i ne dobija cesto karton ali je opet bio dovoljno glup da komplikuje kad ne treba..
Jos nesto. Ljudi vam 80 minuta ne prolaze nikako, nemaju igru i onda vas rasire dok vas trener ne radi nista. Sam Memija je pet puta ispao na strani tamo..
I mi smo prosle godine dole dobili crveni kod 0:0. Mislim da je bio i penal.. A onaj vas Mladenovic toliko glup da hvata onu loptu kao da zeli da dobije karton. Za ono se i ne dobija cesto karton ali je opet bio dovoljno glup da komplikuje kad ne treba..
Jos nesto. Ljudi vam 80 minuta ne prolaze nikako, nemaju igru i onda vas rasire dok vas trener ne radi nista. Sam Memija je pet puta ispao na strani tamo..
Korner za Zrinjski, ubačaj i Kokot krene da nogom izbaci loptu, zakači je nogom i od noge se odbije u njegovu ruku. Penal nije bio. Nije bilo namjere i loptu je prvo udario nogom, a ona se odbila od njegovog tijela i ruke. Ono im ni Marinović ne bi svirao.let3 je napisao/la:Ja ne kažem da Skakić nije pomalo navlacio na Zrinjski posebno u drugom pol., iako im nije svirao penal kad je neki naš igrao rukom u 16 (vjerovatno nije ni vidio u onoj gužvi).
Više sam se fokusirao na Antolovića....i ovo što kaže @Shooter, to jednostavno nisu normalne intervenciješta drugo reci
da se ne lažemo, sve ovo od Antole je jako sumnjivopa ne može se onako braniti jbg
Antolović? Ne znam šta da kažem. Imao je tokom utakmice kikseva, ali mislim da ih nije namjerno napravio. Pogledaj cijeli snimak utakmice.
nema šanse da je ono namjerno napravio, pa pogledajte kakav gol je zabio Filipović, čak je i vaš igrač na liniji zakačio loptu glavom, al' nije uspio spriječiti istu da uđe u gol
teška pozicija, vrhunski udarac, kolika je šansa bila da će Filipović zabit' iz one pozicije ..
@carsija ako je promijenio putanju lopti i ako ruka nije bila uz tijelo...
@ajzea kritican je Antolovic, treba vam bolji golman.
@ajzea kritican je Antolovic, treba vam bolji golman.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
gledao sam citavu utakmicu....i ja mislim da su ono namjerne greške i da nas je frajer juce zavalio samo takocarsijaba je napisao/la:Korner za Zrinjski, ubačaj i Kokot krene da nogom izbaci loptu, zakači je nogom i od noge se odbije u njegovu ruku. Penal nije bio. Nije bilo namjere i loptu je prvo udario nogom, a ona se odbila od njegovog tijela i ruke. Ono im ni Marinović ne bi svirao.let3 je napisao/la:Ja ne kažem da Skakić nije pomalo navlacio na Zrinjski posebno u drugom pol., iako im nije svirao penal kad je neki naš igrao rukom u 16 (vjerovatno nije ni vidio u onoj gužvi).
Više sam se fokusirao na Antolovića....i ovo što kaže @Shooter, to jednostavno nisu normalne intervenciješta drugo reci
da se ne lažemo, sve ovo od Antole je jako sumnjivopa ne može se onako braniti jbg
Antolović? Ne znam šta da kažem. Imao je tokom utakmice kikseva, ali mislim da ih nije namjerno napravio. Pogledaj cijeli snimak utakmice.
A Marijan nije baš toliko lud
Ti kao ekipa koja se bori za vrh tabele moraš imati golmana koji je u stanju izvaditi gol nekom bravurom, a ne da svojim idiotskim postupcima u i oko gola, omogućiš protivniku ili mu na neki način asistiraš za gol. Mi to nemamo dok god Vedran sjedi na klupi, od ovog kloca je mozda i bolje drvo zasaditi i nadati se da će igrači protvničke ekipe šutati u sredinu, tad mozda nešto i ne bi ušlo. Izletio iz šesnaesterca jednom protiv Širokog, drugi put već u 20.oj minuti ove sezone, sad iznio loptu u rukama, primio sve što je u okvir išlo. **** sebe usta kud i njega nisu gepekovali kad su mu BMWa obili..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dobro mozda frajer nije imao svoj dan i to je to.
Imali ste igru i rezultat do 80 minute i ljudi vas rasuli kao rizu za par minuta.
Zasto se uvjek oko vas vodi ta polemika,il sudije krive,ili pitarski lobi,ili igraci prodali...
Momak vas je par puta spasio i donio vam bodove konkretno primjer protiv nas.
I Jos onaj vas soson napisa jednom sudije sude po direktivi Koje dolaze u savez iz naseg grada...
Realno imate jako dobru igru na momente,kada neiskoristis sanse,limitiranoj ekipi poput zeljeznicara stigne kazna.i to je tako.
Cuj prodao im Kapiten..Sto se brukate..
Imali ste igru i rezultat do 80 minute i ljudi vas rasuli kao rizu za par minuta.
Zasto se uvjek oko vas vodi ta polemika,il sudije krive,ili pitarski lobi,ili igraci prodali...
Momak vas je par puta spasio i donio vam bodove konkretno primjer protiv nas.
I Jos onaj vas soson napisa jednom sudije sude po direktivi Koje dolaze u savez iz naseg grada...
Realno imate jako dobru igru na momente,kada neiskoristis sanse,limitiranoj ekipi poput zeljeznicara stigne kazna.i to je tako.
Cuj prodao im Kapiten..Sto se brukate..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.