BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Koji vam je k??? Dobro smo prosli kraj Danske i Norveske, Norveska ima jedan od najbrzih timova u EP a vi se nervirate sto smo dobili lesinare iz Irske.
Domo23
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ona nasa kuglica nemoze ni da se otvori.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prolazi smo lakše od očekivanog. 
Aaaajmo biti pozitivni...ma prolazimo Irce...ne kontam što smo utrtali,bolji smo od njih,nadam se da ćemo biti i kompletniji
- Donnie Darko
- Kontakt:
Savršeno 
Mozete li mi reci zasto se toliko plasite Iraca ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Tooooo, nama pase vise ovi sto igraju na duge lopte i na snagu nego mudri danci npr.. superr..prolazino ovo, samo mesa uvjezbavaj kako braniti prekide
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- katakomba2
- Kontakt:
e jbgaa, al nema veze, idemo dalje, ubijedjen sam
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Kod njih nema O'Shea prvu tekmu a kod nas Besic bi trebao propustiti prvu. Mogu se oni dobit
''Neka me mrze samo da me se boje''
Bolje je da smo se malo i prepali nego da idemo sa "lako ćemo mi to" pa da popušimo šest komada u gostima (wink wink). Elem, u Mešu vjerujemo!aqarius je napisao/la:Aaaajmo biti pozitivni...ma prolazimo Irce...ne kontam što smo utrtali,bolji smo od njih,nadam se da ćemo biti i kompletniji
kuknjava
Steta najtezi moguci protivnik. Besic bi zlata vrijedio protiv ovako brze i agresivne reprezentacije vec u prvoj utakmici. Sanse naravno postoje i tu su negdje oko 50%-50%.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 okt 2015, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Dajte ba, kao da smo opet izvukli Portugal. Pa ako se moramo pribojkavati Irske, onda ni ne trebamo ici na Euro.
Ma plašili bi se i Slovenije da smo je izvukliiZZtop10 je napisao/la:Mozete li mi reci zasto se toliko plasite Iraca ?
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 18 okt 2015, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
Revanš će biti možda i najteža utakmica u historiji reprezentacije, ali sreća u nesreći je da ćemo imati Bešića u toj utakmici.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda zato sto su najjaca ekipa i sto cemo igrati uzvrat u grotluZZtop10 je napisao/la:Mozete li mi reci zasto se toliko plasite Iraca ?
Imaju najboljeg trenera od svih ovih osam.
- bianconeros
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Ko bolan prizeljkivao Irsku?bianconeros je napisao/la:Pa sta je sada.. mi smo najskuplja nacija u barazu netrebamo se nikog bojati=).. Svako je prizljekavao irsku i eto dobili smo ,, sta sad ...Necemo znati gdje udaramo u uzvratu..
Ja prizeljkivao svakog osim njih jer oni nisu na Euru samo jer su imali zestoku grupu
Ma dobro nisam mislim sad na tebe
Sta ste se odma prepali... pa ovo je dobro.. ne znaju sta ih ceka .. sad kad navali ovaj nas val navijaca nece znati gdje su...
da smo dobili slov ili sta ja znam pdocijenili bi ih i onda bog zna sta bi bilo. ovako cemo uci 102% spremni i respektom..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- invincible1921
- Kontakt:
Ja ne znam cega se vi plasite naravno da mozemo ispast kao i protiv svake ekipe koju smo mogli dobit ali nama pase ova igra na snagu i duge lopte necemo morat strepit od kontri i slicno , jedino dobro postavit skok igru i nece bit pretjeranih problema. Da su neugodni jesu , mozda objektivno i nekako najzrelija ekipa od svih koje su barazu jer nema kod njih nekih promjena i nepoznanica niti smjena generacija i slicno... Uvjeren sam da prolazimo...
Ljudima je ekipa raspad sistema, imaju par dobrih igraca (Shane, Mccarthy, Coleman, Hoolahan) a sve ovo ostalo kanta za sutanje. Ako se plasimo ovakvih ekipa, ne zasluzujemo biti na Euru.
Domo23
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, MostarNeretva i 41 gost.