protiv Njemacke u kvalama dobili 1:0, 1:1ZZtop10 je napisao/la:Mozete li mi reci zasto se toliko plasite Iraca ?
Martin O'Neil
Njihov fudbal nam ne leži
Imaju najveci kvalitet od sva 4 moguca protivnika
Igramo uzvrat kod njih
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
protiv Njemacke u kvalama dobili 1:0, 1:1ZZtop10 je napisao/la:Mozete li mi reci zasto se toliko plasite Iraca ?
Zato što su vidjeli na livescoreu da su pobjedili Njemce.ZZtop10 je napisao/la:Mozete li mi reci zasto se toliko plasite Iraca ?
Nisi informisan momce. Ekipa je top pod Oneillom. Na Euru nisu samo jer su bili sa Njemackom i Poljskom..Kestrel je napisao/la:Ljudima je ekipa raspad sistema, imaju par dobrih igraca (Shane, Mccarthy, Coleman, Hoolahan) a sve ovo ostalo kanta za sutanje. Ako se plasimo ovakvih ekipa, ne zasluzujemo biti na Euru.
Kestrel je napisao/la:Ljudima je ekipa raspad sistema, imaju par dobrih igraca (Shane, Mccarthy, Coleman, Hoolahan) a sve ovo ostalo kanta za sutanje. Ako se plasimo ovakvih ekipa, ne zasluzujemo biti na Euru.
treba zvati ragbijase celika za ovaj mecisx je napisao/la:Jadna nam majka kad smo se usrali ragbijaša Iraca. Hahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoće, kao i Wales što nas je ubio. Bale najbolji trkač na planeti, nema ga ko čuvati, čitava repka igra na otoku, kako ćemoAlucard je napisao/la:Ubiti će nas ljudi trčanjem :/
Šanse su nam nekih 40-ak % da prođemo ove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.