Kakav dan za mene , novi FM , utakmicakokakolas je napisao/la:Petak 13. će u Zenici biti poguban za Irce
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: BiH - Irska (Baraž)
"We need to suffer. And we need to fight."
- hakkaDunne
- Kontakt:
13. novembra - NicaZe.
16. novembra - Dablin-
16. novembra - Dablin-
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Irska primila 7 golova za 10 utakmica u grupi sa Njemackom, Poljskom i Skotskom.
- JohnCleese
- Kontakt:
Maksimalno iskoristit prvu tekmu, gdje Irska nema dva bitna igraca a ostali ce igrati sa rezervom jer imaju kyrtone, tako da tu trebamo dati gol dva a ne primit niti jedan i rijesit pitanje prolaska
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu 
ne znaju da nam je to oruzje
doduse treba napravit pakao, kad se sjetim prije Portugala, Bjelorusije, Grcke ..
doduse treba napravit pakao, kad se sjetim prije Portugala, Bjelorusije, Grcke ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ja,ali eto neki ovdje kazu da bi mi cak njima mozda i mogli nekako parirati,ali samo mozda i to ako budemo praviibrakadabra je napisao/la:Bosna - Irska 1,91 3,30 4,20
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 18 okt 2015, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ne bi se ja zajebava, oni kad se kuci zatvore sa dva autobusa i jednim sleperom nema prolaska.RobertoBaggio je napisao/la:Ma smijemo, znaš nas, primit ćemo i dva ako treba, ali ćemo opet akobogda proći.Elegant je napisao/la:Mi u Zenici ne smijemo primiti gol !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
Jel imate kakav bolji Irski forum, ovaj mi djeluje klosarski
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Glupost.tuzlak1987 je napisao/la:Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ahahahaSarmelino je napisao/la:Jel imate kakav bolji Irski forum, ovaj mi djeluje klosarski
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Ma nije to to , kad guzonje dobiju kartu i oni na tekmi ..tuzlak1987 je napisao/la:Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
pa znam i ja kazem, zato se prisjecam nekih tekmi iz proslosti sto sam nabrojao, kad je sve bilo na vecem nivoutuzlak1987 je napisao/la:Raja koja pravi pakao nije spremna da pljune 40 maraka + gorivo tako da i nije neka atmosfera ako cemo realno?BadrHari je napisao/la:citam kako nam omalozavaju stadion i atmosferu
bukvalno, huk zvizduk nosio do pobjede, posebno mi i Turska ostala u sjecanju kad ga zabi Sejo ona explozija neponovljiva
sad smo poslije ovih uspjeha malo kulturnija nacija, nismo vise ko Albanci
al volio bih da budemo ko u Ćirino doba, samo ovu tekmu
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Mi ne smijemo ići u Dublin tražiti rezultat. Posao se mora završiti već u Zenici.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 18 okt 2015, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Čitajući njihove komentare na forumu, Irci pucaju od samopouzdanja. Tu je naša prilika 
Vidim na onoj stranici UEFA EURO da nas vise nekako ljudi iz razlicitih zemalja gotive nego prije .Imamo cestitke sa svih strana Europe od drzavljana Sj.Irske,Turske,Albanije,Azerbejdzana,Albanije,Poljske , (Kosova
) , Madarske,Skotske itd
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kuci minimalno 2:0, i niposto ne primiti gol ! U Dablin borbeno i cekati svoju sansu !kokakolas je napisao/la:Mi ne smijemo ići u Dublin tražiti rezultat. Posao se mora završiti već u Zenici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Bolje sto smo dobili ove sirovine protiv kojih cemo/mozemo igrati na snagu, nego ekipu koja igra fudbal koji je lijep za oko jer se pokazalo u par zadnjih utamica da se tesko nosimo sa takvim reprezentacijama.
Uglavnom, smatram da su sanse 57-43% u nasu korist
Uglavnom, smatram da su sanse 57-43% u nasu korist
ZZ
Pogotovo TurciSuki46 je napisao/la:Vidim na onoj stranici UEFA EURO da nas vise nekako ljudi iz razlicitih zemalja gotive nego prije .Imamo cestitke sa svih strana Europe od drzavljana Sj.Irske,Turske,Albanije,Azerbejdzana,Albanije,Poljske , (Kosova) , Madarske,Skotske itd
zasto da ne pobijedimo u irskoj? pa nemamo mi problem sa otockim ekipama bas koliko se navodi ovdje...vels nije nista slabiji od irske, cak su pojedinacno puno kvalitetniji i nisu nam uspjeli napravit neke probleme, moje misljenje u zenici svaki rezultat da ne primimo gol je sasvim solidan,kokakolas je napisao/la:Mi ne smijemo ići u Dublin tražiti rezultat. Posao se mora završiti već u Zenici.
jer nasi igraci su navikli na velike stadione i na vruce terene sirom europe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.