Opet vas dvojica poceli sa enigmatikom.Isnar je napisao/la:Mislis da moze kumovati dolasku Dzeke u UnitedTrasimaco je napisao/la:Meni je McLaren u ovom slucaju zanimljiv samo zbog jedne stvari, a to nije uspjeh Wolfsburga.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Vom Jäger zum Gejagten
Ovo je zapravo rebus koji smo Trasi i ja uspjeli odgonetnutigeronimo je napisao/la:Opet vas dvojica poceli sa enigmatikom.Isnar je napisao/la:Mislis da moze kumovati dolasku Dzeke u UnitedTrasimaco je napisao/la:Meni je McLaren u ovom slucaju zanimljiv samo zbog jedne stvari, a to nije uspjeh Wolfsburga.Ovaj Trasi mi je pravo sumnjiv...sad se prepadoh za buducnost dijamanta.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Vukčeviću ističe ugovor i sasvim sigurno je da će otići u novu sredinu. Evo i Ragnick će ostati još godinu dana, a po onome što pročitah, gradiće ekipu od ovih mladih njemačkih igrača. Toliko o borbi za Evropu, dakle ne gine im borba za opstanak, ili u najboljem slučaju neka normalna sredina tabele od 10-13 mjesta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To bi bilo to.
Za Ragnicka i nije neki veliki problem.Kad ima kompletnu ekipu zna je voditi.A sa nekompletnom ni Mourinho nebi se previse okoristio.Za Vukcevica je receno da bi ovaj ostao.Ali ako hoce da ide jos bolje.
Sto se tice Njemackih igraca mladjih.Oni misle na druge igrace iz drugih klubova.Naravno da ih ima itekako.
I recimo to je dobar potez za Njemacki fudbal.
Dali ce biti dobar za Hoffu vidjet cemo.
Za Ragnicka i nije neki veliki problem.Kad ima kompletnu ekipu zna je voditi.A sa nekompletnom ni Mourinho nebi se previse okoristio.Za Vukcevica je receno da bi ovaj ostao.Ali ako hoce da ide jos bolje.
Sto se tice Njemackih igraca mladjih.Oni misle na druge igrace iz drugih klubova.Naravno da ih ima itekako.
I recimo to je dobar potez za Njemacki fudbal.
Dali ce biti dobar za Hoffu vidjet cemo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam očekivao nešto više od njih ove godine, ali iskreno, trebala su im 3-4 igrača, a ne da se oslone na onaj trio(koji je većinu sezone bio nekompletan). Ne znam statistiku, ali mislim da su Ba - Ibišević - Obasi zajedno odigrali svega 7-8 utakmica(ako ne i manje). Vukčević nije materijal sa njemačke lige. Ok, mlad je, vidi se da želi igrati, ali želje su jedno, realnost je nešto sasvim drugo.
Što se tiče tih njemačkih igrača, ja to shvatih kao njihov neki omladinski pogon, no svejedno. Ipak su najbolji mladi igrači trenutno u Werderu i Bayernu, dakle morali bi "iskopati" nekoga. Što se tiče Ragnicka, mora mu se odati počast zbog svega što je napravio sa ovom ekipom, i kapa dolje zbog igranja sa 3 špic igrača.
Što se tiče tih njemačkih igrača, ja to shvatih kao njihov neki omladinski pogon, no svejedno. Ipak su najbolji mladi igrači trenutno u Werderu i Bayernu, dakle morali bi "iskopati" nekoga. Što se tiče Ragnicka, mora mu se odati počast zbog svega što je napravio sa ovom ekipom, i kapa dolje zbog igranja sa 3 špic igrača.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
trenutno igra nurnberg playoff protiv augsburga, rezultat nakon pola sata igre - 0-0. znali iko kada hansa igra svoj playoff protiv ingolstadta?
- rob do bagro
- Kontakt:
Prva tekma se igra u Ingolstadtu, tj. sutra sa pocetkom u 20:30, a 3 dana kasnije u Rostocku na isti termin.steve-o je napisao/la:trenutno igra nurnberg playoff protiv augsburga, rezultat nakon pola sata igre - 0-0. znali iko kada hansa igra svoj playoff protiv ingolstadta?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hvala za odg.^^
evo vodi nurnberg 1-0.
evo vodi nurnberg 1-0.
- NoName
- Kontakt:
@geronimo će da nam plače od sreće kao malo dijetesteve-o je napisao/la:hvala za odg.^^
evo vodi nurnberg 1-0.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo, vrlo zadovoljan sto se tice Nurnberga. Pobjeda je ostvarena, sto je sigurno jedan veliki stimulans pred revans. Nadam se njihovom opstanku u najelitnijem razredu.
Ne znam je li neko spominjao, ali evo ja cu ovdje obznaniti da je Njemacka repka pobijedla Maltu i prijateljskoj utakmici. 2 gola Cacaua i jedan autogol.
Ne znam je li neko spominjao, ali evo ja cu ovdje obznaniti da je Njemacka repka pobijedla Maltu i prijateljskoj utakmici. 2 gola Cacaua i jedan autogol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nurnberg pobedio 1:0 ali sada da li ce biti dovoljno to i u revansu pitam se,nije to neka velika prednost.Augsburg ima stvarno odlicnu ligu.Nisam ih puno prateo ove sezone ali stvarno imaju dobre igrace poput golmana Jentzscha,Sinkale,Thurka,Nanda,Szabicza,Torghellea...i sa pravom se mogu nadati plasmanu u Bundesku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
augsburg je takodje iz drzave bayern jelde? radi atrakcije i tradicije bundeslige volio bih da nurnberg osigura opstanak, to je sigurno jedan od vecih njemacki timova. veceras se nadam da ce hansa takodje osigurati svoj opstanak u zweite-i, malo po malo pa DFB tamani ove istocne klubove... OST-DEUTSCHLAND!Devil je napisao/la:Nurnberg pobedio 1:0 ali sada da li ce biti dovoljno to i u revansu pitam se,nije to neka velika prednost.Augsburg ima stvarno odlicnu ligu.Nisam ih puno prateo ove sezone ali stvarno imaju dobre igrace poput golmana Jentzscha,Sinkale,Thurka,Nanda,Szabicza,Torghellea...i sa pravom se mogu nadati plasmanu u Bundesku.
Ma da iz Bavarske su i oni.steve-o je napisao/la:augsburg je takodje iz drzave bayern jelde? radi atrakcije i tradicije bundeslige volio bih da nurnberg osigura opstanak, to je sigurno jedan od vecih njemacki timova. veceras se nadam da ce hansa takodje osigurati svoj opstanak u zweite-i, malo po malo pa DFB tamani ove istocne klubove... OST-DEUTSCHLAND!Devil je napisao/la:Nurnberg pobedio 1:0 ali sada da li ce biti dovoljno to i u revansu pitam se,nije to neka velika prednost.Augsburg ima stvarno odlicnu ligu.Nisam ih puno prateo ove sezone ali stvarno imaju dobre igrace poput golmana Jentzscha,Sinkale,Thurka,Nanda,Szabicza,Torghellea...i sa pravom se mogu nadati plasmanu u Bundesku.
U prvoj utakmici baraza za drugu ligu, Ingolstadt je veceras na svom terenu pobjedio Hansu s minimalnih 1-0. Nadam se da ce Ingolstadt izboriti plasman u "cvajtu", jer su napravili novi stadion, imaju dosta dobrih igraca, posebno onaj crnjo sto je veceras pokupio sve u odbrani. Isto se tako nadam da ce Augsburg izboriti plasman u Bundesligu. Treba malo promjene i u Bundesligi, ali mislim da je to nemoguca misija, jer Nuernberg nece ispustiti ovu priliku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
steta za hansu, nadam se da ce preokrenuti na svom terenu.
Za nesto vise od pola sata pocinje revans mec relegacije izmedju Nurnberga i Augsburga.
Der Club gegen den FCA - eine Frage der Nerven
Club oslabljen neigranjem Diekmeiera (povreda) i Pinole (suspenzija). Igraju protiv izuzetno jakog domacina, koji je u protekloj sezoni dozivio samo jedan poraz na domacem terenu. Efikasna ekipa koja je jednom K'lauternu zabila 4 komada. Bit ce jako tesko sacuvati minimalnu pobjedu ostvarenu u cetvrtak (1:0).
Nadam se opstanku tradicionalista (
), jer bi ponovno ispadanje znacio i (negativan) rekord u Bundesligi (8x).
Go Clubere, go.
Der Club gegen den FCA - eine Frage der Nerven
Club oslabljen neigranjem Diekmeiera (povreda) i Pinole (suspenzija). Igraju protiv izuzetno jakog domacina, koji je u protekloj sezoni dozivio samo jedan poraz na domacem terenu. Efikasna ekipa koja je jednom K'lauternu zabila 4 komada. Bit ce jako tesko sacuvati minimalnu pobjedu ostvarenu u cetvrtak (1:0).
Nadam se opstanku tradicionalista (
Go Clubere, go.
Vom Jäger zum Gejagten
0:1 vodi Nurnberg Ilkay Gundogan strelac,ovim golom verovatno Nurnberg sledece sezone opet gledamo protiv Bayerna,Werdera i ostalih bundesligaskih ekipa.
- bistrikboy
- Kontakt:
Rekoh ja da ce to biti lagan posao za FCN,Augsburg je bio nervozan od samog pocetka,fakat nisu dorasli Bundesligi,ali ako zadrze ekipu nece imati problema dogodine da uđu direktno u ligu...geronimo je napisao/la:To bi bilo to.FCN ostaje u Bundesligi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Gledaj Gere i Bistrikboya sto im je drago, da Vas ne znam pomislio bi da bi prezalili LP samo da Nuernberg opstane u drustvu najboljih.geronimo je napisao/la:To bi bilo to.FCN ostaje u Bundesligi.
Inace moje su simpatije bile vezane za Augsburg jer me dosta podsjecaju na Mainz, imaju odlican stadion, odlicne navijace, i odlican tim, a Bundesligi ne bih skodilo i malo promjene, no nadam se da ce sljedece godine uspjeti izboriti plasman u Bundesligu.
Jos sutra treba vidjeti ko ce izaci bolji iz duela Hanse i Ingolstadta, i konacno ce DFL spustiti zavijesu na sezonu 09/10 u prve tri lige.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.