Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kad se sjetim kako smo izgubili drugi set od Portugala 6:2. Ljudi nam uzeli dva break-a

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
I ne uzeli kad ti Lula glumi Johna McEnroea kod sudijeEffenberg je napisao/la:Kad se sjetim kako smo izgubili drugi set od Portugala 6:2. Ljudi nam uzeli dva break-a![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Emire ti si zalubljen u Susica .
Ne ja sam realan i nikome ne trazim greske gdje nije napravio.BosnaSTL je napisao/la:Emire ti si zalubljen u Susica .
Dobili smo šest komada zbog Lulićevog crvenog kartona. Sa 10 igrača nam je bilo praktično nemoguće da stignemo prednost od 3:1, ko zna da li bismo to uspeli i da smo bili kompletni", rekao je Džeko.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
BIO je dobar fudbaler al nikad nece biti dobar trener .Trenirao je pola turske lige bez uspjeha I sad trenira francuzkog drugoligasa.Sjebo se u repki sa forsiranjem NECAKA I Vrasjaevica. Nikad vise na klpui repke nadam se
- molotovljev
Čuj, trenirao je pola turske lige bez uspjeha... hahaha, kao da je to uopšte važno.BosnaSTL je napisao/la:BIO je dobar fudbaler al nikad nece biti dobar trener .Trenirao je pola turske lige bez uspjeha I sad trenira francuzkog drugoligasa.Sjebo se u repki sa forsiranjem NECAKA I Vrasjaevica. Nikad vise na klpui repke nadam se
Vješto izbjegavate činjenicu da je Pape sa dosta uspjeha bio selektor BiH. I to je nepobitna činjenica koja je jača od vaše mržnje.
F.K.SARAJEVO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
A kako bi se o njemu pricalo da je Marica pogodio stopostotnu za 0:2 u Zenici, ili da Miske nije pogodio pred sami kraj protiv Bjelorusije, nekoliko dana nakon sto je Safet izjavio da bi se njega bilo stid odazvati da je u Misketovoj formi.... Ili da je Gekas pogodio prazan gol u Grckoj, ili Weiss umjesto stativu u Slovackoj...kanarinac je napisao/la:Captain4 je napisao/la:Dobro pitanje , na koje niko nema odgovorakisarajevo92 je napisao/la:kako bi se sad o njemu pricalo da nam sudija nije oduzeo direktan plasman na EP 2012? Da nam sudija nije uzeo plasman u 1/8 finala SP, da je Dzeko pogodio gol, umjesto stative u 93-oj?
bio sam za to da ode, al treba malo realnije gledati na stvari
Nemojte nam tih SBBKBB.... Logika vam je na Papetovom nivou.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije tacno. Imao je maksimalnu podrsku i popularnost sve do utakmice sa Sjedinjenim Drzavama. Tu se vec vidjelo da nesto nije u redu s njim, al hajde, bio je prekritican trenutak da bi se talasalo... Visimo k'o luster ali ipak se uspjevamo plasirati na prventstvo. Da se kandidirao za Predsjednistvo i da su izbori bili 16.10.2013., uzeo bi ih sa 80% glasova. Bio je car.akisarajevo92 je napisao/la:pa pricalo bi se kao sto sad pricate
Ali, seljacina ne uspjeva iskoristiti tu fenomenalnu poziciju u kojoj se nalazio, stavise, za svega 10ak mjeseci postaje jedna od najnepopularnijih osoba u drzavi. Jel to slucajno? Jesmo li se mi svi tajno dogovorili da vise ne volimo Susica? Naravno da ne. Sto je jos gore, njegova nepopularnost nije postajala jacom zbog losih rezultata, vec prije svega zbog poteza van terena. Na forumu je jedna grupica u pokusaju da odbrane neodbranjivo pokusala da napade na Susica prikaze kao napade na instituciju selektora, a ne na Susica licno, sto naravno nije uspjelo. Kulminacija svega se desila prije tacno godinu dana kada nas je ovaj 'strucnjak' ostavio sa 2 boda i potpunim raspadom u svlacionici. Ne ponovilo se.
- The_Target
- Kontakt:
- HeavensWonder
- Kontakt:
Da to nije rekao ne bi ga zvao u reprezentacijuemir79 je napisao/la:Ne ja sam realan i nikome ne trazim greske gdje nije napravio.BosnaSTL je napisao/la:Emire ti si zalubljen u Susica .
Dobili smo šest komada zbog Lulićevog crvenog kartona. Sa 10 igrača nam je bilo praktično nemoguće da stignemo prednost od 3:1, ko zna da li bismo to uspeli i da smo bili kompletni", rekao je Džeko.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The_Target je napisao/la:Ima li srnetine kad prodjes pariske kapije
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vracas se starim navika,a samo tako nastavi. 
Realno, ima smeka da bude dobar trener, pogotovo kada je u pitanju to njegovo forsiranje komninatorike, posjeda lopte na terenu i sl...ali lijenost njegova, vhs kasete, tvrdoglavost i nepotizam (glavne kocnice za nesto vise) su ga dobro srozali u ocima javnosti i bh navijaca, pa tako i u mojim ocima, opravdano...jedva sam cekao da ga maknu s klupe reprezentacije...mada moram priznati da mi je zao sto je na kraju sve ovako ispalo, zbog njega prije svega...ali i zbog repke...steta, bili smo na zaista visokom nivou dugo vremena, a onda je sve unistio svojim taktickim zamislima protiv Slovacke, Egipta, Nigerije, Kipra...ali nije belaj u tome, vec sto su mu svi ukazivali gdje je problem ali on je bio tvrdoglav i nastavio po svome, pa je i zavrsio kako je zavrsio, zasluzeno, stavise mnogo ranije ga se trebalo "protjerati" iz reprezentacije...
...na kraju je ispao "glup", ne znam kako bih drugacije opisao njega i njegove tvrdoglave (ne)poteze.
"sam pao sam se ubio"
Zali Boze onakve lijepe igre, nadam se da ce Mesa uspjeti koliko toliko da jednu bezidejnu igru iz posljednjih 5 utakmica transformise u igru koja ima glavu i rep.
...na kraju je ispao "glup", ne znam kako bih drugacije opisao njega i njegove tvrdoglave (ne)poteze.
"sam pao sam se ubio"
Zali Boze onakve lijepe igre, nadam se da ce Mesa uspjeti koliko toliko da jednu bezidejnu igru iz posljednjih 5 utakmica transformise u igru koja ima glavu i rep.
Emire jesi živ? Javi seeeee
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- The_Target
- Kontakt:
Nema veze sad s Pajom i Calom pucaj slobodnjake,boli te briga poslije na srnetinu, pape ne obaziri se na balkance ti si francuz hahahha zove te tino "ujko ujko haj nas treniraj,obezbjedit cemo ti kaseta..ima sve Grand ,Dm, Tv Valentino"
Rođeni brato
-
bhfanatic14
- Kontakt:
The_Target je napisao/la:Nema veze sad s Pajom i Calom pucaj slobodnjake,boli te briga poslije na srnetinu, pape ne obaziri se na balkance ti si francuz hahahha zove te tino "ujko ujko haj nas treniraj,obezbjedit cemo ti kaseta..ima sve Grand ,Dm, Tv Valentino"
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Uđem na temu, kontam ovi Papetovi se bore za opstanak, zakovani za dno, onda pogledam tabelu i imam šta vidjeti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.