Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Vjeruj!
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Vjeruj! » 16 maj 2010, 19:52

Meni je mocno bilo kad je Cudicinija i ostale parmake napravio levatima. 8-)

[youtube][/youtube]
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 18:50

http://www.arsenal.com/news/transfer-li ... l-jagielka
evo po novinama arsenalova slijedeca meta ..
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 maj 2010, 19:43

[youtube][/youtube]
meni inace jedan od najdrazih igraca iz Arsenala , odlican igrac :shock:

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 17 maj 2010, 19:59

@Vjeruj!
sin3x je napisao/la:Arsenal dominira!!!!!!!!
Mislim da bi i ovoga kolegu mogli primitu u klub. Vidi se da je pravi navijac
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 17 maj 2010, 20:11

Mislim da bi trebali jos malo pricekati, mozda je bilo ironije pa da se sumnje otklone.
Nemojmo zaboraviti da je doticni nedavno vrijedao kako Vodu, tako i nas, prave navijace naseg voljenog kluba, medutim ja mu licno ne zamjeram.
Bio je novi, vjerovatno nije bio svjestan sa kakvom bagrom mi ovdje imamo posla.
Vjerujem u postenje svih nasih Topnika, ali i oni trebaju vjerovat da im mi zelimo samo dobro i da u nama trebaju traziti prijatelje jer skim ce biti dobri ako nece sa nama.
Momak je vjerovatno, uvidjevsi kako pljuju po nasem voljenom klubu pa i ljudi koji sebe nazivaju Topnicima, odlucio da zauzme cvrsti Dominantni stav. Bit ce mi drago, ako ovako nastavi, da ga primim u nas skladni kolektiv.
Takoder bih rekao da je dobro rekao onim smijesnim navijacima najmanjeg madridskog kluba.

Vratimo se nasem klubu.
Trebali bi dat sebi neko ime, kao npr. Dominatori ili nesto slicno.Dajite prijedloge.
Takoder dajte prijedlog za novu temu o kojoj cemo diskutovat slj. 2-3 dana.

8-)
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 17 maj 2010, 21:07

Ne vjerujem da je bilo ironije. Vidi se da je @sin3x fin i posten momak. Ima i talenta, samo treba da se oslobodi uticaja ovih parazita.
Ovo dominatori mi je nekako svakidasnje, Dominantni Dominatori vec moze proci. 8-)
Posto si ti pocasni clan grupe, prepustam ti da izaberes temu...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 maj 2010, 21:09

izvinite sto vas prekidam u nekom evociranju uspomena :mrgreen: al interesuje me je li neko od vas clan Udruzenja navijaca Arsenala u BiH :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 17 maj 2010, 21:26

@Collegue

Neka @Paja da svoje misljenje o svemu pa cemo odluciti.

@sarajlija89

Ja nisam. Dao sam svoje misljenje o tom udruzenju na nekoj od prethodnih stranica, za ostale kolege ne znam.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 17 maj 2010, 21:56

[youtube][/youtube]

najbolji golman svih vremena ;)

[youtube][/youtube]

i jedan igrac drag meni :D
Rođen s tobom da budem

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 17 maj 2010, 22:24

Ohanite s tim klipovima više -.-
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 22:32

sarajlija89 je napisao/la:izvinite sto vas prekidam u nekom evociranju uspomena :mrgreen: al interesuje me je li neko od vas clan Udruzenja navijaca Arsenala u BiH :D
sta ti treba??? nisam clan ali sam redovan na arsenal-bih.com tako da ih znam XD
@vjeruj meni ne trebas ti da me potvrdis.. volim arsenal a sa tobom necu a ''arsenal dominira'' je neka vrsta ne malo ironije nego mnogo ironije .. ja nisam vrijedjao vode nekakve nego AW-a radi ocitih pogreski koje je ucinio a ipak mislim da je najvise postigao sa timom kakvog je imao.. ako ste vi navijaci da vam od drugih treba potvrda nemojte biti onda bolje idite gledajte cricket a ne fudbal.. sam u dusi znas jesi navijac ili ne .. a to sto se sa svima trudim biti dobar je zato sto sam takva osoba ne volim gluposti i ne volim da se svadjam sa nekim jer ne voli ono sto ja volim ...

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 17 maj 2010, 22:40

Gay is okey!

@Dragi moji Topnici

Pazite se ovih, znaju se dobro kamuflirat, ali njihova zloba uvijek ispliva.
He, cuj, ono naslo kritikovat Wengera, to je isto da neki djevac kritikuje Rocca Siffredija.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 22:43

Vjeruj! je napisao/la:Gay is okey!

@Dragi moji Topnici

Pazite se ovih, znaju se dobro kamuflirat, ali njihova zloba uvijek ispliva.
He, cuj, ono naslo kritikovat Wengera, to je isto da neki djevac kritikuje Rocca Siffredija.
a sta si ti licno upoznat sa doticnim roccom? da ga nisi slucajno primio od njega ??? pa vidim ja na pocetku gay is okey to valjda licni motiv kad ga primas..
a sta neces sve cuti na forumu sad je AW (voda,veliki vodja i evo rocco siffiredi) svasta...

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 17 maj 2010, 22:53

Kao sto vidite, pocela su licna vrijedanja, bez ikakvog povoda, nakon opaske da doticni nije kompetentan da kritikuje naseg Wengera.

Medutim, mozda je gospodin doktorirao na Sorboni pa ima ovako profinjen rjecnik i pozamasnu vjestinu logickog rezonovanja ili ga je 'pak, narodski receno, nafurao Tulic na PTPC-u da kritikuje velikane svjetskog fudbala.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 22:59

Vjeruj! je napisao/la:Kao sto vidite, pocela su licna vrijedanja, bez ikakvog povoda, nakon opaske da doticni nije kompetentan da kritikuje naseg Wengera.

Medutim, mozda je gospodin doktorirao na Sorboni pa ima ovako profinjen rjecnik i pozamasnu vjestinu logickog rezonovanja ili ga je 'pak, narodski receno, nafurao Tulic na PTPC-u da kritikuje velikane svjetskog fudbala.
krtikovanje ili ne ti niti bilo ko drugi nema pravo da meni zabrani da iznosim svoje misljenje kakvo god ono bilo.. ljudi prave greske mali ljudi male greske veliki ljudi velike greske niko na zemlji nije bezgresan a ukazivanje na necije greske je svugdje dozvoljeno cak se i podstice u cilju rjesavanja istih.. ja samo iznosim misljenje stvoreno u meni pod uticajem mnogih strucnijih ljudi od mene i tebe .. slagao se ili ne i AW ima gresaka a sad jesi ti glup ili namjerno neces da vidis meni je svejedno ... budi mi pozdravljen i ja se nadam da ces jednom shvatiti sta pises ;)

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 17 maj 2010, 23:05

Svim ovim vrlim kriticarima Wengera, cije je misljenje formirano pod uticajem velikih strucnjaka koji su mahom ljubomorni na genijalnog Wengera, pravog gospodina kako privatno tako i poslovno, predlazem da skoknu do Londona i zakazu sastanak sa cika Hill-Woodom pa na tom sastanku iznesu svoje videnje situacije i ujedno nesebicno ponude svoje usluge Klubu uz minimalnu naknadu za smjestaj, hranu i kartu za metro.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 maj 2010, 23:11

@sinex, još se ti sa njima raspravljaš ?! Pa jadan nebio, mislio sam da si pametniji a to znači, što dalje od njih, jer ludilo je prelazno, kažu...

Pusti ih ba, vidiš da nemaju prijatelja u stvarnosti pa ovdje pokušavaju nešto uradit po tom pitanju....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 23:19

GunnerS je napisao/la:@sinex, još se ti sa njima raspravljaš ?! Pa jadan nebio, mislio sam da si pametniji a to znači, što dalje od njih, jer ludilo je prelazno, kažu...

Pusti ih ba, vidiš da nemaju prijatelja u stvarnosti pa ovdje pokušavaju nešto uradit po tom pitanju....
jarane dosadno mi XD... salim se nego ovako zanimljivo raspravljati ubaci ovaj @vjeruj svoju ljubav zivota rocca XD..
a gunner bi li ti volio da nam dodje jagielka ili hangeland ili sakho ili koga vec???

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 maj 2010, 23:21

Od tih najviše Hangeland, razlog, englez a takvi nam trebaju u timu... Uz jakog golmana ( Akinfeev, Lloris... ) bi bilo extra i to je ono što ja očekujem od transfera ovog ljeta...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 17 maj 2010, 23:23

GunnerS je napisao/la:Od tih najviše Hangeland, razlog, englez a takvi nam trebaju u timu... Uz jakog golmana ( Akinfeev, Lloris... ) bi bilo extra i to je ono što ja očekujem od transfera ovog ljeta...
mislis naviko na englesku ima ljudi koji ce to protumaciti glupo.. ma lahko cemo mi za odbranu nego da je tog golmana vec dovesti djabe nam najbolja odbrana na svijetu ako golman primi gol iz jednog suta u okvir gola... XD

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.