Znam samo da se ove godine neću zezati sa uzminanjem Rose-a, svake godine polažem nadu u njega, a on se povređuje k'o na traci. Valjda će ga @dema pokupiti.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ma Rose nije vise glavni igrac Bullsa sad se Butler uzima,a DR1 ako ostane cijelu sezonu zdrav moze bit kradja s velikim AKOjose je napisao/la:Ove godine, za razliku od prethodnih, ulazimo u sezonu bez težih povreda glavnih zvijezda (osim Irvinga), tako da neće biti vaganja da li uzeti nekoga ko ti u početku ne može ponuditi ništa, ali kasnije može biti ključni igrač. Dobra je opcija što sad imaš mjesto za povrijeđenog igrača, da ga držiš neaktivnog, a uzmeš nekog drugog umjesto njega.
Znam samo da se ove godine neću zezati sa uzminanjem Rose-a, svake godine polažem nadu u njega, a on se povređuje k'o na traci. Valjda će ga @dema pokupiti.
baš da je neka glavna zvijezda i nije za fantasyjose je napisao/la:Ove godine, za razliku od prethodnih, ulazimo u sezonu bez težih povreda glavnih zvijezda (osim Irvinga), tako da neće biti vaganja da li uzeti nekoga ko ti u početku ne može ponuditi ništa, ali kasnije može biti ključni igrač. Dobra je opcija što sad imaš mjesto za povrijeđenog igrača, da ga držiš neaktivnog, a uzmeš nekog drugog umjesto njega.
Ma nije socijala, ne žalim se ja, ali obično uđem loše u sezonu, pa poslije dižem formu. Možda i zato što kuzim kako funkcioniše FA tržište, dok dosta igrača čeka da se desi neko čudo, pa da počnu pobjeđivati.work je napisao/la:Sjo socijale kod jose-a, a zna da je mozda i jedini pravi konkurent Sampionu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.