NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cokara
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cokara » 18 okt 2015, 15:51

Teren u Jajcu je u očajnom stanju..... 0-0 poluvrijeme

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 okt 2015, 15:52

Citam ovamo da nismo nista uradili u prvom dijelu. Pa onda kontam posto je teren katastrofa mozda je Dzindo to postavio da se branimo nekako do 70 minute (dok se domaci ne potrose) pa da ih onda stisnemo. Nesto sto je Sadikovic s dosta uspjeha radio prije 2 godine :D
www.nkbratstvogracanica.com

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 18 okt 2015, 15:56

cesc4 je napisao/la:Citam ovamo da nismo nista uradili u prvom dijelu. Pa onda kontam posto je teren katastrofa mozda je Dzindo to postavio da se branimo nekako do 70 minute (dok se domaci ne potrose) pa da ih onda stisnemo. Nesto sto je Sadikovic s dosta uspjeha radio prije 2 godine :D
Ovdje bod kao munara :kralj:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 okt 2015, 15:57

cokara je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Citam ovamo da nismo nista uradili u prvom dijelu. Pa onda kontam posto je teren katastrofa mozda je Dzindo to postavio da se branimo nekako do 70 minute (dok se domaci ne potrose) pa da ih onda stisnemo. Nesto sto je Sadikovic s dosta uspjeha radio prije 2 godine :D
Nece ako uleti Maid (brzina) i Dzafa za skok igru :mrgreen:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 okt 2015, 16:04

Kao sto sam i rekao..

U Bratstvu izmjena,umjesto Mujkića u igri Jaganjac

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 18 okt 2015, 18:16

GracanicaAA je napisao/la:
cokara je napisao/la:
Nece ako uleti Maid (brzina) i Dzafa za skok igru :mrgreen:

Strucnjak halal ti c.u.n.a :D

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 okt 2015, 21:23

Jel' imate vi kakvih informacija o ovom belaju? Jel' vam dobar onaj provokator? :D
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 okt 2015, 21:27

Kako sam cuo nacelnik je odma nakon bolnice otisao u policiju. Nadam se da ce se zaliti i da ce makar trazit oduzimanje bodova, suspenziju stadiona,izbacivanje iz lige, bilo sta. Al ako nista ne bude onda bukvalno savez salje poruku da svako moze na stadionu radit sta hoce. A sta ce tek biti kad Metallege dode u Gracanicu.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 18 okt 2015, 21:33

Znaci brko opet trazio belaj,jest namazan.drugu godinu za redom frajer pravi guzvu dole :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 okt 2015, 21:35

cesc4 je napisao/la:Kako sam cuo nacelnik je odma nakon bolnice otisao u policiju. Nadam se da ce se zaliti i da ce makar trazit oduzimanje bodova, suspenziju stadiona,izbacivanje iz lige, bilo sta. Al ako nista ne bude onda bukvalno savez salje poruku da svako moze na stadionu radit sta hoce. A sta ce tek biti kad Metallege dode u Gracanicu.
a sta je bilo...jel to neko onu budalu patosirao :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 okt 2015, 21:37

studeni je napisao/la:Znaci brko opet trazio belaj,jest namazan.drugu godinu za redom frajer pravi guzvu dole :)
Druze nisam neki "obozavaoc" brke ali zar treba mrtva glava past :/ Pa uredu koskanje, naguravanje sve je to dio sporta. Ali sta civili rade na stadionu ko im je dopustio da sa tribina dodu dole.... I cuj molim te udarit nekog hinjski s leda u glavu i to u sljepoocnicu, pa covjek je na licu mjesta mogao ostat mrtav. Sramota sta se sve radi i dopusta u trenutcima kad nam cvjeta reprezentativni fudbal a sve ostalo se stavlja pod tepih.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 okt 2015, 21:40

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Kako sam cuo nacelnik je odma nakon bolnice otisao u policiju. Nadam se da ce se zaliti i da ce makar trazit oduzimanje bodova, suspenziju stadiona,izbacivanje iz lige, bilo sta. Al ako nista ne bude onda bukvalno savez salje poruku da svako moze na stadionu radit sta hoce. A sta ce tek biti kad Metallege dode u Gracanicu.
a sta je bilo...jel to neko onu budalu patosirao :D
Pomocni trener Metallegea ga puko nogom u sljepoocnicu. Pola sata bio bez svjesti.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 18 okt 2015, 21:43

Prijatelju to se sve desilo nakon utakmice,tj.kad je sudija odsvirao kraj,a posteno govoreći,ovaj vaš načelnik stvarno je jedan veliki komad budale,sve je on opet zakuhao.

hulehule
Kontakt:

Post Postao/la hulehule » 18 okt 2015, 21:46

Uvjek sam bio protiv nasilja na sportskim terenima, al ovaj smarad je to zaslužio i neka je dobio po p..ki, samo je čudo što se to nije prije desilo

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 okt 2015, 21:51

josip3 je napisao/la:
Prijatelju to se sve desilo nakon utakmice,tj.kad je sudija odsvirao kraj,a posteno govoreći,ovaj vaš načelnik stvarno je jedan veliki komad budale,sve je on opet zakuhao.
Druze ja znam koliko je on "lud" za sportom i sve to. Ali da ja tebe pitam jedno pitanje al da mi iskreno odgovoris. Zamisli da na svakoj utakmici na kojoj neko nekom opsuje mater nokautira nekog na hinjski nacin (s leda), dokle bi dogurali ? I da jos da ti kazem da sam ja cuo da nije nas nacelnik sve zakuhao nego vasa publika i vas sminker od trenera, ciji dolazak u Gracanicu jedva cekam, naravno ako bude smio doc ili ce kao u kupu poslati pomocnog trenera :D

@hulehule Lako je se kriti iza nika i tako pricati ;)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 okt 2015, 21:53

Ma je l' to napokon onog brku iz Gračanice neko maznuo? Imao sam priliku nekoliko puta da budem prisutan utakmicama gdje je on... Pa lik je provokator kojeg treba doživnotno suspendovati u svim sportovima. :D
Samo Saraj'vo.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 okt 2015, 21:55

PitarBordo je napisao/la:Ma je l' to napokon onog brku iz Gračanice neko maznuo? Imao sam priliku nekoliko puta da budem prisutan utakmicama gdje je on... Pa lik je provokator kojeg treba doživnotno suspendovati u svim sportovima. :D
Pa sta ces brate ?? Njega pola navijaca podrzava, a ovih drugih pola ne...Jer drug lik je lud za sportom ;)

I da kazem ovo sto je reko Cesc mi necemo udarat metallege kao sto ste vi nas...Mi to na kulturan nacin radimo. :thumbup:

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 18 okt 2015, 21:58

Prijatelju ja koliko sam vidio,domaći trener i igraci disli pozdraviti publiku,nakon toga sudije,da bi tad Dasa nasem treneru nesto počeo prijetiti,pa ga uhvatio za odijelo,pomoćni nas da razdvoji ih,i ovaj upade kao da ga tenk pogodi. Al sve se to vuce od prosle godine,nigdje veze. :facepalm:

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 18 okt 2015, 22:02

Ma koji je kur...vama ljudi. Ovaj vaš je prošle godine htio Karađuza udariti, ove psovao trenerima sve po spisku (nemojte publiku spominjati jer ona nije ništa drugo uzrok). Pomoćni trener ga napucao (ok ako psuješ sudijama, ali čovjeku od 50 i nešto ne ide).

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 18 okt 2015, 22:03

I ovo je bog sami zna koji njegov incident
http://www.klix.ba/sport/nogomet/naceln ... /120818101

Pa ima na ss prošla utakmica kod nas....

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.