FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm_ludak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm_ludak » 16 maj 2010, 19:51

znal iko sta je sa fkzeljeznicar.com meni nesta pise web site je trenutno offline zbog radova molimo navratite kasnije... tako pise vec citav dan ja neznam sta je ovo ako neko ima info nek javi :D

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 maj 2010, 19:56

Evo sada neki pitari pricaju da je Nijaz sredio da se Bosni i Hercegovini ukidaju vize od iduce nedelje....

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 16 maj 2010, 19:58

slavko njegus je napisao/la:Evo sada neki pitari pricaju da je Nijaz sredio da se Bosni i Hercegovini ukidaju vize od iduce nedelje....
Al ne svima, samo onima plave krvi!
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 16 maj 2010, 20:00

tm_ludak je napisao/la:znal iko sta je sa fkzeljeznicar.com meni nesta pise web site je trenutno offline zbog radova molimo navratite kasnije... tako pise vec citav dan ja neznam sta je ovo ako neko ima info nek javi :D
Skidaju virus .
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 maj 2010, 20:05

"web site je trenutno offline zbog radova molimo navratite kasnije"

samo ne znam sta nije jasno...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 maj 2010, 20:07

21:25 BHT sport

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 16 maj 2010, 20:15

Video: slavlje igraca na jugu snimljeno izbliza. Ludji su od nas 8-)

http://www.manijaci.ba/component/conten ... -eljezniar
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 16 maj 2010, 20:20

Gledam video sa treninga(NAVIJANjE MANIJAKA) daleko najjače navijanje je ono zviždanje :) :!: :!: :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 maj 2010, 20:33

Seyo_TM je napisao/la:"web site je trenutno offline zbog radova molimo navratite kasnije"

samo ne znam sta nije jasno...
Pa nekog interesuje sta se tamo radi, hoce detaljan izvjestaj... :mrgreen:

Al kako god okrenes:

ŽELJO DOMINIRA!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 16 maj 2010, 20:35

Strauss je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:slika
Vau, svaka ti čast za ovo.... ubjedljivo najljepša slika

Zamislite ovakvu koreografiju protiv Laktaša 8-)

EDIT
Stole, mislim da je vrijeme da promjeniš taj avatar 8-)
Slike je za 10 ALI fali jos jedan trofej u ruci :D

ZELJO SAMPION!!!

koliko sam ja a nravno i svi MI cekali ovakvo nesto, dosta nam je vise onih pehara sto su se kupovali i dodjeljivali po nacionalnom kljucu, Leotar, Zrinjski, Modrica cak i komsije....
ovE titule su amar i momci zasluzili jakim radom...

Z E LJ O ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 16 maj 2010, 20:40

Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.

Partizan je jaci od Zelje, ali u kosarci!

Zeljo na Grbavici sa dva-tri pojacanja moze da pobedi puno, puno vece zapadno evropske klubove od malog Partizana. U slucaju da se susretnu Zeljo i Topalovici bice grbavo sa blagom prednoscu za groblje (51-49%).

Neko ima oktobarsku, a neko francusku, ukrajinci orandz , a Zeljo i Manijaci: Plavu revoluciju!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 maj 2010, 20:45

cole-ch je napisao/la: Neko ima oktobarsku, a neko francusku, ukrajinci orandz , a Zeljo i Manijaci: Plavu revoluciju!
mislis BiH :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 maj 2010, 21:04

Derbi bez golova
http://fkzeljeznicar.com/najave-i-izvje ... golova.php

"Ekipi službenog portala fudbalskog kluba Željezničar jučer nije bio dozvoljen pristup olimpijskog stadionu. Naime, fotoreporter našeg portala je nakon kraćeg ubjeđivanja zamoljen da napusti ulaz na stadion bez ikakvog pojašnjenja. Intervenisali su i članovi uprave Željezničara, ali iz tabora domaćina ponovo nije dozvoljen pristup našem novinaru. Ekipa službenog portala fudbalskog kluba Željezničar ovom prilikom želi skrenuti pažnju javnosti na novo narušavanje slobode našeg rada i informisanja koja je već jednom ozbiljno narušena prikom našeg gostovanja u Istočno Sarajevo prošle sezone.
U isto vrijeme želimo naglasiti da su na naše domaće utakmice svi dobrodošli, te da ćemo pravi primjer gostoprimstva uzvratiti kolegama sa službenih stranica jučer neljubaznih domaćina, prilikom njihovih gostovanja u narednim sezonama.
Izvještaj s utakmice preuzet sa najčitanijeg bh. sportskog portala http://www.sportsport.ba.
"

diabang
Kontakt:

Post Postao/la diabang » 16 maj 2010, 21:22

Seyo_TM je napisao/la:Derbi bez golova
http://fkzeljeznicar.com/najave-i-izvje ... golova.php

"Ekipi službenog portala fudbalskog kluba Željezničar jučer nije bio dozvoljen pristup olimpijskog stadionu. Naime, fotoreporter našeg portala je nakon kraćeg ubjeđivanja zamoljen da napusti ulaz na stadion bez ikakvog pojašnjenja. Intervenisali su i članovi uprave Željezničara, ali iz tabora domaćina ponovo nije dozvoljen pristup našem novinaru. Ekipa službenog portala fudbalskog kluba Željezničar ovom prilikom želi skrenuti pažnju javnosti na novo narušavanje slobode našeg rada i informisanja koja je već jednom ozbiljno narušena prikom našeg gostovanja u Istočno Sarajevo prošle sezone.
U isto vrijeme želimo naglasiti da su na naše domaće utakmice svi dobrodošli, te da ćemo pravi primjer gostoprimstva uzvratiti kolegama sa službenih stranica jučer neljubaznih domaćina, prilikom njihovih gostovanja u narednim sezonama.
Izvještaj s utakmice preuzet sa najčitanijeg bh. sportskog portala http://www.sportsport.ba.
"
Za to je meni godra sto ce komsijama da crkne krava :mrgreen:

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 16 maj 2010, 21:34

cole-ch je napisao/la:
Devil je napisao/la:Partizana je izbaceo Apoel koji je igrao nereseno sa Chelseaom na SB ove sezone.Parizan je bar dva put jaci od Zeljeznicara u to budite uvereni i molite Boga da ne naletite na njih jer ce vas izbaciti.

Zeljo na Grbavici sa dva-tri pojacanja moze da pobedi puno, puno vece zapadno evropske klubove od malog Partizana. U slucaju da se susretnu Zeljo i Topalovici bice grbavo sa blagom prednoscu za groblje (51-49%).

Neko ima oktobarsku, a neko francusku, ukrajinci orandz , a Zeljo i Manijaci: Plavu revoluciju!
$ ' &...." $ - " равноправно " с ", $ " ? & $ " $ ? $ " с $
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 maj 2010, 21:35

ako Bog da nista drugo me ne interesuje samo : DUPLA MAJSTORE :geek:

[youtube][/youtube]
Semper Fidelis

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 16 maj 2010, 21:46

? 2 - ? je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:

$ ' &...." $ - " равноправно " с ", $ " ? & $ " $ ? $ " с $
Koliko god ja zelio da moj Željo bude jaci od Bayerna i Intera, a ne nekog Partizana, ovaj momak iz BL je reako isitnu. Srpska liga, kao liga ne razlikuje se mnogo od ove nase, izuzev dva kluba, a Partizan je jedan od ta dva. Neka nam kakvog lakseg protivnika, a na trenutnoj listi mogucih protivnika ima vise njih s kojima bi se igralo lakse, nego s Partizanom :mrgreen:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 16 maj 2010, 21:48

iggy_tm87 je napisao/la: Koliko god ja zelio da moj Željo bude jaci od Bayerna i Intera, a ne nekog Partizana, ovaj momak iz BL je reako isitnu. Srpska liga, kao liga ne razlikuje se mnogo od ove nase, izuzev dva kluba, a Partizan je jedan od ta dva. Neka nam kakvog lakseg protivnika, a na trenutnoj listi mogucih protivnika ima vise njih s kojima bi se igralo lakse, nego s Partizanom :mrgreen:
Da, ali ako se sad prodje neko od jacih klubova, to ce znaciti ulogu nosioca u slijedecoj rundi, a to je sansa da se udje u playoff rundu koju i ako ne prodjemo idemo u grupu EL, i mislim da bi tim i najoptimisticniji Zeljovci bili prezadovoljni... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 maj 2010, 21:50

Sad gledam proslavu na Nou Campu, stvarno pravi spektakl. Nadam se da je Nijaz gledao i pokupio par ideja, ili ćemo mi bolje i jače?? :mrgreen:

Ne mogu dočekati kup i Laktaše. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2010, 21:55

trebao bi nijaz da rjesi da bude na tv-u prenos protiv laktasa... :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dofu, JavierBosnia, ritam21 i 36 gostiju.