NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
sta ce u GB imaju ljudi ba recivere ne znaju kud ce sa njima hahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Eto ga Coltsi su ostvarili zacrtani cilj veceras, ostali su ispod -20
Ocekivao sam vise od "contendera".
Inace Bill opet pokazuje velicinu, ubio odbranom u drugom poluvremenu napad Coltsa. Steta samo sto se z.a.j.e.b.a.v.o s vise od pola zadnje cetvrtine i nije isao na jos koji TD da bude ovo pravi potop.
Inace Bill opet pokazuje velicinu, ubio odbranom u drugom poluvremenu napad Coltsa. Steta samo sto se z.a.j.e.b.a.v.o s vise od pola zadnje cetvrtine i nije isao na jos koji TD da bude ovo pravi potop.
- randy_moss
- Kontakt:
Game over, u iscekivanju injury reporta sutra, laku noc.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rivers baci preko 500 yardi i bez INT i opet izgubi utakmicu protiv Packersa
... i onda mi kazu nisam ja upravu da Bearsi trebaju QB koji moze postici 4TD i bacati preko 350 yardi da dobiju Rodgersa
..i naravno sve to bez greske bez INT
.
ali ne fakat vidis kakvu je tekmu covjek odigro i izgubio i onda se sjetis da je jedan Grossman imao 4INT 1 Fumble bez TD i sa svega 140 yardi dobijao utakmice onda ebiga
ali ne fakat vidis kakvu je tekmu covjek odigro i izgubio i onda se sjetis da je jedan Grossman imao 4INT 1 Fumble bez TD i sa svega 140 yardi dobijao utakmice onda ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
fantazi je shit, šta god da uradim zijanim
genijalan play coltsa noćas. da smo se mi iz foruma poredali bolje bi to napravili nego coltsi

genijalan play coltsa noćas. da smo se mi iz foruma poredali bolje bi to napravili nego coltsi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za neke Coltse gorak poraz, kako na Lucas Oilu, tako i na fantasyu 
Neću kvotati one edinove i workove optimistične prognoze prije tekme, da im ne prisjedam na muku
Neću kvotati one edinove i workove optimistične prognoze prije tekme, da im ne prisjedam na muku
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- MysticAladin
- Kontakt:
Da pomenem mater svim Hawksima za još jednu izgubljenu pobjedu u zadnjoj četvrtini
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
biće interesantno oće li Seahawksi uopšte u playoff
NFC south će uzeti jedan WC, ne ostaje im puno opcija
NFC south će uzeti jedan WC, ne ostaje im puno opcija
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Rivers i Allen
Cam i odbrana dovedoše Carolinu na 5-0, iako u napadu nema neku legit prijetnju, Hawksi s druge strane opet kolaps u zadnjoj čet, ko zna koji po redu
Cam i odbrana dovedoše Carolinu na 5-0, iako u napadu nema neku legit prijetnju, Hawksi s druge strane opet kolaps u zadnjoj čet, ko zna koji po redu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rivers i Allen??? Rivers je imao Woodheada širom otvorenog ko vrata na ekonomiji za produžetke i nije ga vidio iako je gledao u tom smjeru, elem nula bodeva, usprkos njegovih 500 jardi.
apropo seahawksa, ovo nikako nevalja, sad moram gledati u četvrtak, biće interesantno, šteta propustiti ali spavanje je problem .....
jedino nema više crabtree-a, to smanjuje doživljaj barem za upola 
apropo seahawksa, ovo nikako nevalja, sad moram gledati u četvrtak, biće interesantno, šteta propustiti ali spavanje je problem .....
Sinoc rutinska pobjeda...
Odbrana je bila odlicna ukoliko izuzmemo prvi drive, dok je napad u drugom poluvremenu zakazao, iako su imali 4 prilike da se odvoje nakon 3 & out odbrane. Nadam se da povrede Cannona i Shearda nisu ozbiljne i dobro je sto se Hightower po svemu sudeci vraca protiv Jetsa.

Odbrana je bila odlicna ukoliko izuzmemo prvi drive, dok je napad u drugom poluvremenu zakazao, iako su imali 4 prilike da se odvoje nakon 3 & out odbrane. Nadam se da povrede Cannona i Shearda nisu ozbiljne i dobro je sto se Hightower po svemu sudeci vraca protiv Jetsa.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Svaka cast Panthersima, pogotovo Camu - MVP
Nekad si s Hawksima bio siguran kad vode da je to to, da nema sanse da ih itko preokrene. A ove sezone se to prakticki stalno događa. Napad uzasan, ni prije nije bio dobar, ali obrana isto pala jako. Jedan jbeni play u SB-u ih ovako syeba
Sesti tjedan, a vec sam otpisao sezonu.
Nekad si s Hawksima bio siguran kad vode da je to to, da nema sanse da ih itko preokrene. A ove sezone se to prakticki stalno događa. Napad uzasan, ni prije nije bio dobar, ali obrana isto pala jako. Jedan jbeni play u SB-u ih ovako syeba
Sesti tjedan, a vec sam otpisao sezonu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Problem je sto Wagner vuce povrede stalno, prosle godine kada se vratio u fit formu digli su igru u odbrani..
ima još puno da se igra, a drugi WC u NFC će se moći dobiti sa relativno niskom skorom
Kaze Pagano nakon utakmice izjavio da je mislio iznenaditi Patriotse prilikom onog play-ja i da je ocekivao 12 igraca na terenu...
Hajde mozda bi mu i covjek mogao progledati nekako kroz prste zbog onog play-ja, ali covjek je ovom izjavom pokazao koliko je glup. Pa i ptice na grani znaju koje su BB-ove prve rijeci kada pocinje TC i on mislio iznenaditi njegovu ekipu.

Hajde mozda bi mu i covjek mogao progledati nekako kroz prste zbog onog play-ja, ali covjek je ovom izjavom pokazao koliko je glup. Pa i ptice na grani znaju koje su BB-ove prve rijeci kada pocinje TC i on mislio iznenaditi njegovu ekipu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kaže da su ježbali ovaj play još od prošle sezone 
Mogao bi Irsay da krene u potragu za trenerom, Payton iz Saintsa bi po meni bio dobar izbor, gledajući ove koji bi mogli biti dostupni
Mogao bi Irsay da krene u potragu za trenerom, Payton iz Saintsa bi po meni bio dobar izbor, gledajući ove koji bi mogli biti dostupni
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Svima je bilo cudno, maximalno je mogao izvuci time! Onside nakon picka, ocekivano za nas, al kad ti ga sudije uzmu onda ne znam sta zelis vise ! Rio, slazem se ili ono ili bilo ko drugi ! Pagano i offansive Co, definitivno je umijece ovakvu napadacku ekipu limitirati na 0 poena u poluvremenu, kako uzasan play call vec 2 godine ! Nadam se da ce Irsay sto prije da "poludi" i ovo pomete sve ! Inace, cestitke na jos jednoj pobjedi, a nama ostaje da jos godinama .ebemo ovu fukaru u dizivijurio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže da su ježbali ovaj play još od prošle sezone
Max Allegri
Citava im se drzava smije jutros uz kafu za onaj fakerio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže da su ježbali ovaj play još od prošle sezone
- tuzlak1987
- Kontakt:
Veceras poslastica za NFL sladokurce 
Sinoc Patsi nekako pod rucnom i opet rutinska pobjeda. Nek nisu dali sve od sebe valja sad igrati 2 utakmice u 5 dana (nedelja-cetvrtak) ili ti ga 3 utakmice u 12 dana.
Jets next...
Izgubi odmah prvu utakmicu u fantasyu bez Charlesa
5-1 a sad mi ide bye weeks glavnih igraca 
Jets next...
Izgubi odmah prvu utakmicu u fantasyu bez Charlesa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.