RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

viteski33velezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la viteski33velezovac » 26 sep 2015, 21:53

Čestitke našim momcima na izuzetno važna 3 boda. Hvala navijačima ostalih klubova na iskrenim čestitkama. Solinas, bez obzira na neke tvoje uvredljive postove, znao sam da ne misliš sve ono što si pisao i da si dobar momak. Pozdrav za sve Tuzlake. Napred Rođeni.

salmy

Post Postao/la salmy » 27 sep 2015, 13:27

carsijaba je napisao/la:Čestitke na pobjedi. Nadam se da ćete uspjeti zadržati premierligaški status. Uvijek mi je Velež, nakon mog Želje bio najdraži klub u BiH, pa i na prostorima bivše Yuge.

Poseban pozdrav za Pastrmku ;)
Paša, i meni je Zeljo drag matere mi, a bice mi jos drazi kad danas abd oderete Vezire u sred Travnika :lol: :lol: :lol:

I zapamtite svi na ovom forumu Velez ce zadrzati premierligaški status i opstat ce u istom pored svih nedaća koje nas prate,

Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 27 sep 2015, 13:48

VELEŽ DO GROBA ZBOG DUŠMANA OSTAČEMO ABD U PL

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 sep 2015, 01:56

Opstanak uopste nije nemoguca misija, ali cemo konacno morati poceti pobjedjivati ekipe koje kvalitetom nisu nista bolje od nas. Evo prva prilika je vec u sljedecem kolu kada docekujemo Travnik. Ako ih nismo u stanju pobjediti na domacem terenu onda i ne zasluzujemo da igramo ovu ligu. Na pauzi jos poraditi na ekipi, dovesti neke igrace i svim silama pokusati izboriti opstanak.

RA je ponovo fino krenuo sa podrskom i u zadnje 2-3 utakmice su imali jako fine brojke, kako kuci tako i na gostovanju. Nadam se da ce tako nastaviti, jer momcima zaista treba podrska.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 03 okt 2015, 00:38

Zadovoljan sa novom oficijelnom stranicom. :thumbup:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

viteski33velezovac
Kontakt:

Post Postao/la viteski33velezovac » 03 okt 2015, 23:59

Ljudi šta se dešava, gladan sam informacija. Ne uspevam se prijaviti na naš forum, a ovdje niko ne piše.

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 05 okt 2015, 17:55

viteski33velezovac je napisao/la:Ljudi šta se dešava, gladan sam informacija. Ne uspevam se prijaviti na naš forum, a ovdje niko ne piše.
Care javi se meni na pp

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 06 okt 2015, 18:12

slika

stampy

Post Postao/la stampy » 07 okt 2015, 10:13

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 okt 2015, 00:33

Dobro dosli u Sarajevo jos jednom i neka bude jos jedna utakmica za pamcenje,nikad se ne treba zaboraviti da ova utakmica ima najduzi ''staz'' u historiji prvenstva

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 18 okt 2015, 07:16

I DA ODES DOLE RANG NIZE MOM CES SRCU BITI JOS BLIZE. FORZA MOSTARSKI ROĐENI

KRV PISAT DANAS ZA TU SVETU PETOKRAKU

SVI NA KOSEVO

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 18 okt 2015, 07:25

slika
slika

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 okt 2015, 17:34

Rodjeni sta da vam kazem sem da skupite snage i prebodrite ovu krizu koja vas je zahvatila i iskreno ja vam licno zelim da izborite opstanak u drustvu najboljih i veliki pozdrav ide za vas :bih:
04.10.2009 !!

behdzo_the_king
Kontakt:

Post Postao/la behdzo_the_king » 19 okt 2015, 13:39

Eto vam želje pa nek vam daje bodove, isto ko što ste ih vi davali njima ofirno svake godine.

Sent from my C1505 using Tapatalk

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 19 okt 2015, 13:56

behdzo_the_king je napisao/la:Eto vam želje pa nek vam daje bodove, isto ko što ste ih vi davali njima ofirno svake godine.

Sent from my C1505 using Tapatalk
Zasto si kompleksas ?

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 okt 2015, 16:59

Hvala vam od srca za posjetu Vedranovom grobu i odavanju počasti istom!Žao mi je što ste došli u najgorem trenutku nama u goste-Vidi se da u Veležu ništa ne štima (uprava vam je sranje)igre nema ni za lieka.Iskreno žao mi je što van se ovo dešava ali dok god se ne riješite uprave ovakve kakva jeste ne piše vam se dobro.Kad ste nas prošle godine dobili a nije vam trebalo svašta sam lajao valjda pod uticajem a tek kad vas je željo dobio ali nije to Velež nego uprava, nije to ni rođeni ni red army nego lopovi.Žao mi je zbog svega što vam se dešava iskreno i za svaku riječ koju sam rekao protiv vas sad mi je žao. Da bar nismo morali da dobijemo ali baš nezgodno gostovanje isto kao što je i sad utakmica sa Zrinjskim. Želim vam od sveg srca iskreno da se trgnete i izborite opstanak i da tu šugavu upravu otjerate ima Velež legende svoje koji če ja se nadam opet pomoći.SRETNO vam bilo braćo naša Mostarci :( :plac:
Sarajevo ljubavi moja!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 19 okt 2015, 17:33

sekac je napisao/la:Hvala vam od srca za posjetu Vedranovom grobu i odavanju počasti istom!Žao mi je što ste došli u najgorem trenutku nama u goste-Vidi se da u Veležu ništa ne štima (uprava vam je sranje)igre nema ni za lieka.Iskreno žao mi je što van se ovo dešava ali dok god se ne riješite uprave ovakve kakva jeste ne piše vam se dobro.Kad ste nas prošle godine dobili a nije vam trebalo svašta sam lajao valjda pod uticajem a tek kad vas je željo dobio ali nije to Velež nego uprava, nije to ni rođeni ni red army nego lopovi.Žao mi je zbog svega što vam se dešava iskreno i za svaku riječ koju sam rekao protiv vas sad mi je žao. Da bar nismo morali da dobijemo ali baš nezgodno gostovanje isto kao što je i sad utakmica sa Zrinjskim. Želim vam od sveg srca iskreno da se trgnete i izborite opstanak i da tu šugavu upravu otjerate ima Velež legende svoje koji če ja se nadam opet pomoći.SRETNO vam bilo braćo naša Mostarci :( :plac:
zao mi je sto nam ne uvaliste 10 komada(a mogli ste) mozda bi se nesto i promjenilo.Nismo mi "fukare" da vam prebacujemo sto nas pobjediste(a trebaju nam bodovi,gori nam pod nogama)Nismo zasluzili ni ovaj rezultat(vec puno gori) a ne neki bod.Vama svaka cast na korektnoj igri i pobjedi(sportski je pobjediti),a mi ce mo probati sami rijesiti probleme,ako ne rijesimo ubrzo zna se sta nas ceka,samo se necemo spustiti na taj seljacki nivo da drugoga optuzujemo sto smo ispali :nene: .Treba ostati gospodin i kad je dobro i kad je lose. :shh:

VFC THE RELIGION
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 okt 2015, 17:53

rodjak je napisao/la:
sekac je napisao/la:Hvala vam od srca za posjetu Vedranovom grobu i odavanju počasti istom!Žao mi je što ste došli u najgorem trenutku nama u goste-Vidi se da u Veležu ništa ne štima (uprava vam je sranje)igre nema ni za lieka.Iskreno žao mi je što van se ovo dešava ali dok god se ne riješite uprave ovakve kakva jeste ne piše vam se dobro.Kad ste nas prošle godine dobili a nije vam trebalo svašta sam lajao valjda pod uticajem a tek kad vas je željo dobio ali nije to Velež nego uprava, nije to ni rođeni ni red army nego lopovi.Žao mi je zbog svega što vam se dešava iskreno i za svaku riječ koju sam rekao protiv vas sad mi je žao. Da bar nismo morali da dobijemo ali baš nezgodno gostovanje isto kao što je i sad utakmica sa Zrinjskim. Želim vam od sveg srca iskreno da se trgnete i izborite opstanak i da tu šugavu upravu otjerate ima Velež legende svoje koji če ja se nadam opet pomoći.SRETNO vam bilo braćo naša Mostarci :( :plac:
zao mi je sto nam ne uvaliste 10 komada(a mogli ste) mozda bi se nesto i promjenilo.Nismo mi "fukare" da vam prebacujemo sto nas pobjediste(a trebaju nam bodovi,gori nam pod nogama)Nismo zasluzili ni ovaj rezultat(vec puno gori) a ne neki bod.Vama svaka cast na korektnoj igri i pobjedi(sportski je pobjediti),a mi ce mo probati sami rijesiti probleme,ako ne rijesimo ubrzo zna se sta nas ceka,samo se necemo spustiti na taj seljacki nivo da drugoga optuzujemo sto smo ispali :nene: .Treba ostati gospodin i kad je dobro i kad je lose. :shh:

VFC THE RELIGION
Normala brate ali treba imati i prijatelje i kad je teško i kad je dobro .Vi ste nama pomogli to se nikad ne smije zaboraviti kad je bio belaj u Širokom ali vaša uorava je smeće ali RA i Rođeni I Velež su mi u srcu i zato nadam se da če te isplivati ako Bog da.
Sarajevo ljubavi moja!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 19 okt 2015, 18:37

@ sekac prvo da te pozdravim na drugoj temi :) , a drugo vezano za ovaj klub nadamo se svi da ce on opstati i da ce se rijesti debila iz uprave i da ce se pronaci neki vlasnik koji dobro stoji sa parama da ih kupi i da se stabiluzuje neka pojacanja volio bih da se to desi ubrzom jer stvarno mi je zao ovog kluba iz dosta razloga izdrzite rodjeni i kapa do poda zbog odlaska na vedranov grob i mnogo vam hvala :(
04.10.2009 !!

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 19 okt 2015, 20:10

Nema kukat cvilit i optuzivat nekoga za nase slabe igre :nene: sta ti je brato,ovdje vladaju gospodski maniri i ovdje glavici udaraju u koljena tako da necemo svoje lose stanje okrecati i prebacivati krivnju na druge kao sto su tuzlaci pojedini kmecali cvilili i kukali a evo ti isti kukaju i danas. Ponosno do kraja pa sta bude. Raduje me ljubav koja se pokazuje i nece prestati. Bez obzira na ishod protiv zrinskog idem i u zenicu. Bar da mi je dusa na mjestu i da ne bude sutra mozda smo mogli pomoc a nismo. Cestitke i Sarajevu na pobjedi juce . Vise od 20 puta sam bio na kosevu izmedju nasih ekipa ali ono juce je definitivno bilo najgore od svih koje sam gledao

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.