Ima, što pitaš?19FKS46 je napisao/la:Pozz raja. Ima li dobrodoslice u bordo porodicu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Bekic 1 nikad nece bit pola Benka nazalost. Covjek je1.5 godine kod nas i istruhlog siptara# 11 nije mogo da istjera iz prvi 11 kako da izbaci BENKA koji je fulijo 3 boda na sugavici samo, sve ostale fule nas nisu kostale bodova, a prosle sezone nam je sam donio titulu (naravno uz delaca). Kosto Duska rece on kad i fula on nastavi istim tempom, dok igraci tipa bekic,okic, i takve zvjezde posle fula oni neznaju dat gola za sledeci 6-7 kola. To je razlika kod profesionalca i mrtvog amatera. LEON MESSI BENKO IMA 8 GOLOVA TRENUTNO.
Juce juniori prosuli 2 boda. STETA.
Da palim baklju odmah 
Samo sa slikom clanske!19FKS46 je napisao/la:Pozz raja. Ima li dobrodoslice u bordo porodicu
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hos i sliku sa derbija sa sjeverne tribine 
Nemoj tu vidjet ce raja da je @joker bio sa plavim salom

Imam ja ovdje duze staza od pojedinaca, al odstranjem sam bio duzi vremenski period, ne svojom voljom 
Ja taj sal mogu nositi samo na.. khm khmhilmo je napisao/la:Nemoj tu vidjet ce raja da je @joker bio sa plavim salom![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Je l' ovo meni ili nekom drugom pitaru?Bolanos je napisao/la:Pitaruuu![]()
![]()
Samo Saraj'vo.
Hajd ti meni reci fino kad Amer nije opravdao kad je gurnut u prvih 11, ili kad bi usao sa klupe?Pitar6785 je napisao/la:Bekic 1 nikad nece bit pola Benka nazalost. Covjek je1.5 godine kod nas i istruhlog siptara# 11 nije mogo da istjera iz prvi 11 kako da izbaci BENKA koji je fulijo 3 boda na sugavici samo, sve ostale fule nas nisu kostale bodova, a prosle sezone nam je sam donio titulu (naravno uz delaca). Kosto Duska rece on kad i fula on nastavi istim tempom, dok igraci tipa bekic,okic, i takve zvjezde posle fula oni neznaju dat gola za sledeci 6-7 kola. To je razlika kod profesionalca i mrtvog amatera. LEON MESSI BENKO IMA 8 GOLOVA TRENUTNO.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako za koga, ali meni je Bekic Am. bolji od Krleta. Zelio bi samo, da vidim u vrhu od pocetka utakmice zajedno Benku i Bekica 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
belosevic28
- Kontakt:
@uNbx, zar ga jos shvatas za ozbiljno?! Stipu brate nije vrijedno zivaca...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jučer protiv Veleža igrala 4 igrača koja su ponikla u našoj školi Radovac, Kadušić, Plakalo i Berberović
Ovo se nije odavno desilo
Ovo se nije odavno desilo
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Strasnobelosevic28 je napisao/la:@uNbx, zar ga jos shvatas za ozbiljno?! Stipu brate nije vrijedno zivaca...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Alen1987 je napisao/la:Tesko je ocekivati bolju igru kad smo toliko osakaceni sa povredama na sredini terena (Ikande, Alispahic, Kovacevic). Dodajte tu odlaske Cimirota I Stojceva na pocetku sezone I eto razloga zasto ne gledamo Sarajevo onakvo kakvo zelimo. Jer bez kvalitetne vezne linije nema ni igre.
Dodao bi ja ovde i Bilbiju koji bi nam sad itekako dobro došao.
Ovo bih volio vidjeti u utakmici protiv Mladosti.

Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
ElCartel11 je napisao/la:Kako za koga, ali meni je Bekic Am. bolji od Krleta. Zelio bi samo, da vidim u vrhu od pocetka utakmice zajedno Benku i Bekica
Ni Amar,a ni Krle nisu kvalitet kojem bi Sarajevo trebalo ici.Mislio sam da ce Krle kad je došao podici nivo igre, i da ce se prodati u neku jacu ligu,ali sam se prevario.On je vec sad dostigao limit i mozemo biti sretni ako taj nivo zadrzi.Pod hitno ga prodati, jer on sad samo moze stagnirati.Am.Bekic isto tako Poljska Mađarska,Češka liga njegov vrh.
Po meni igraci koji zasluzuju dres Sarajeva;
Delac,Kadusic,Mihojevic,Kovacevic,Baric,Stepanov,Kovacevic,Ikande,Radovac,Duljevic,Benko,Rustemovic,ostalo po meni igraci samo za ove lige,mrtvi prosjek.
- sarajevo46
- Kontakt:
Da li može neko potvrditi da se protiv FK Mladosti igra u Subotu 24.10.2015. u 13:30. Da nije malo rano ovo 
Potpisujem. Ovo ija govorim, samo neki prave od Bekica koda je on 10x bolji od krste okica, a on je u 5 deka sanjima. Nermin bilbija nije nista slabi bio pa smoga protjerali.amypitar je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Kako za koga, ali meni je Bekic Am. bolji od Krleta. Zelio bi samo, da vidim u vrhu od pocetka utakmice zajedno Benku i Bekica
Ni Amar,a ni Krle nisu kvalitet kojem bi Sarajevo trebalo ici.Mislio sam da ce Krle kad je došao podici nivo igre, i da ce se prodati u neku jacu ligu,ali sam se prevario.On je vec sad dostigao limit i mozemo biti sretni ako taj nivo zadrzi.Pod hitno ga prodati, jer on sad samo moze stagnirati.Am.Bekic isto tako Poljska Mađarska,Češka liga njegov vrh.
Po meni igraci koji zasluzuju dres Sarajeva;
Delac,Kadusic,Mihojevic,Kovacevic,Baric,Stepanov,Kovacevic,Ikande,Radovac,Duljevic,Benko,Rustemovic,ostalo po meni igraci samo za ove lige,mrtvi pros9jek.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, DzemoSmjecanin i 27 gostiju.