Evo slika pored ZBoa koji je listed 206

Slika sa Ibakom koji je zvanicno listed 6-10

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ma dzavola ne moguce kad sam stajo pored njeg i sliko se vise puta, vodio i sestrica da ga upozna, rega lik skroz.Greivis je napisao/la:Tony Allen koji je 6'4 je jako dobro cuvao Duranta u playoffu ako se dobro sjecam.
Nemoguce Aleme. Mjere ih u patikama. Tako da ih sve povecaju sa inch ili dva.
Upravo ono sto govorim za njegov mentalitet. Da ima mentalitet pravog scorera Allena bi unistio ko budalu, takav talent si ne smije dopustati da ga toliko nizi igrac izbaci iz takta, nebitno kakav defanzivac bio.Greivis je napisao/la:Tony Allen koji je 6'4 je jako dobro cuvao Duranta u playoffu ako se dobro sjecam.
pa kad govoris o visini u nba patike se podrazumjevaju,Greivis je napisao/la:Tony Allen koji je 6'4 je jako dobro cuvao Duranta u playoffu ako se dobro sjecam.
Onda sebe nisi ti dobro izmjerio.alemsa je napisao/la:ma dzavola ne moguce kad sam stajo pored njeg i sliko se vise puta, vodio i sestrica da ga upozna, rega lik skroz.Greivis je napisao/la:Tony Allen koji je 6'4 je jako dobro cuvao Duranta u playoffu ako se dobro sjecam.
Visociji od mene, obojica smo bili u patikama, kod njegove stare u frizerskom salonu.
Ma jarane mogu oni pisati sta hoce, cuj nisam se dobro izmjerioGreivis je napisao/la:
Onda sebe nisi ti dobro izmjerio.
http://www.draftexpress.com/profile/Pat ... rley-1132/
6'0.25" jos sa zarezom stavili jbt. Ovo je 183 koliko znam.
6'1.5" u patikama.
Salji mail Rocketsima.alemsa je napisao/la:Ma jarane mogu oni pisati sta hoce, cuj nisam se dobro izmjerioGreivis je napisao/la:
Onda sebe nisi ti dobro izmjerio.
http://www.draftexpress.com/profile/Pat ... rley-1132/
6'0.25" jos sa zarezom stavili jbt. Ovo je 183 koliko znam.
6'1.5" u patikama.
Kunem ti se visociji od mene
Zato sto ostaje ista visina kao na draftu. Vjerovatno je narastao od tada jos. Tipa Giannis ili Paul George.filip13 je napisao/la:kad vec govorimo o visinama,a na slikama se za npr. duranta moze viditi da je visok bar ko love,ili ko ibaka,zbog čega mu je zvanična visina 6-9,moze li ko naslutiti?
polahko, sezona još nije ni počela.Lopina je napisao/la:Mudiay definitivno All Star materijal, lik ima sve...
Sem sutaLopina je napisao/la:Mudiay definitivno All Star materijal, lik ima sve...
Mehanika je savrsena, a preciznost i % malo koji rookie ima, to ce nadoci ako bude radio.ozy je napisao/la:Sem sutaLopina je napisao/la:Mudiay definitivno All Star materijal, lik ima sve...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.