Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rope11
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la rope11 » 19 okt 2015, 16:14

Rios je napisao/la:
rope11 je napisao/la: Pjanic se prvo mora dokazati u prvorazrednom fudbalu
Ovo ne razumijem nikako moram ti priznati :wtf:
Vec sam objasnio sta sam mislio u prethodnom komentaru. Ako ni tad ne razumijes, onda ti ne mogu pomoci. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2015, 16:15

Pazi oni ulaze u diskusiju sa makašem i ovim majoriziranim :crazy: :facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 okt 2015, 16:17

Hajmo se uozbiljiti, jos on ima do Reala i Barce. Ova sezona konacno mora biti neki korak naprijed, mora se izdominirati ova liga u kojoj mora vaziti za ponajboljeg igraca.
Da budem objektivan ( znaci nevezano sto je Miralem nas reprezentativac) ja bih da se ista pitam sutra doveo Pjanica u Real, ovakvog Pjanica u ovakvoj formi jer je u istoj elitni veznjak.
Ali ova forma se mora drzati i ne smije biti padova i nestajanja kao ranije. Iskreno se nadam da je ova sezone prekretnica jer, uz Scudetto Rome sa njim kao najboljim igracem kluba, ponude koje Roma nece moci odbiti nece izostati.

U Realu bi mu konkurencija bili prije svih Kroos i Modric a trenutno je slabiji igrac, necemo se lagati. Ali ponavljam, kad bi nastavio ovako i jos nastavio napredovati, u svakom klubu bi imao mjesta.

Rios

Post Postao/la Rios » 19 okt 2015, 16:19

rope11 je napisao/la:
Rios je napisao/la:
rope11 je napisao/la: Pjanic se prvo mora dokazati u prvorazrednom fudbalu
Vec sam objasnio sta sam mislio u prethodnom komentaru. Ako ni tad ne razumijes, onda ti ne mogu pomoci. :zzz:
Za mene je prvorazredni fudbal igrati u ligama 5 i u klubovima koji se bore za titulu i igraju LP a Pjanic u takvim klubovima igra od 18-19 godine.Zivio!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2015, 16:20

Pjanić iz ove sezone nema konkurenciju ni u jednom od navedenih klubova.
Voli te tvoje Sarajevo.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 okt 2015, 16:21

Rios je napisao/la:
rope11 je napisao/la:
Rios je napisao/la:

Za mene je prvorazredni fudbal igrati u ligama 5 i u klubovima koji se bore za titulu i igraju LP a Pjanic u takvim klubovima igra od 18-19 godine.Zivio!
Pa dobro, mozda sam se malo pogresno izrazio, pravilniji termin bi bio drugorazredni klub. Ali nebitno, poenta ostaje ista. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 okt 2015, 16:22

Momciluk je napisao/la:Modric nikako ne moze biti bolji od Pjanica ali su tu negdje, Pjanic je bolji zbog slobodnjaka i suta.
Modric ima 30 godina i u Miralemovim godinama je nastupao za Spurse to je otprilike nivo Rome, tu se zadrzao 4 godine a i Miretu je ovo 4 sezona u Romi.. Modric ako se ne varam sa 27 potpisao za Real a Pjanic ce po svemu sudeci i ranije za neki klub u rangu Reala ili mozda i Real. Pjanic je za mene bolji igrac a to je u ovom trenutku svakako subjektivno tvrditi ali sigurno u narednom periodu da ce to postati i cinjenica samo da ne bude nekih povreda tezih i da nam je zdrav i ziv.
Teško je ocjeniti ko je bolji, pogotovo zbog toga što imaju različite uloge i pozicije u timu. Svima nama su, naravno, bolji oni igrači koji igraju bliže golu i koji rade ofanzivne zadatke nasuport onih koji to nisu ili ne rade. Pjanić će u tom slučaju biti bolji igrač ukoliko gledaš samo na golove, šut i slobodnjake a ne na ostale stvari koje mora svaki igrač da radi (a koji se ne vide - Modrićeva igra se nalazi u Ronaldovom golu i nažalost nikakvih zasluga kasnije za to nema). Figo je jednom rekao, - Zidan i ja nikad ništa osvojili da nije bilo Makelelea. Kad bi pitali trenere kojeg bi igrača želili najprije da imaju u timu, Modrića ili Pjanića, vjerujem da bi većina izabrala ovog prvog.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 19 okt 2015, 16:24

Virtu4l je napisao/la:Pjanić iz ove sezone nema konkurenciju ni u jednom od navedenih klubova.
Odvadi malo jadan ne bio :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 19 okt 2015, 16:25

Virtu4l je napisao/la:Pjanić iz ove sezone nema konkurenciju ni u jednom od navedenih klubova.
Pa ti si ovdje do prije mjesec dana zajedno sa Husikom mene ismijavao kad sam govorio da ce preci u Real ili Barcelonu, evo ne prodje ni mjesec dana vec imamo i konkretne cifre koje se spominje od tih istih klubova.
This time next year we'll be millionaires.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 okt 2015, 16:28

muamerc je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Modric nikako ne moze biti bolji od Pjanica ali su tu negdje, Pjanic je bolji zbog slobodnjaka i suta.
Modric ima 30 godina i u Miralemovim godinama je nastupao za Spurse to je otprilike nivo Rome, tu se zadrzao 4 godine a i Miretu je ovo 4 sezona u Romi.. Modric ako se ne varam sa 27 potpisao za Real a Pjanic ce po svemu sudeci i ranije za neki klub u rangu Reala ili mozda i Real. Pjanic je za mene bolji igrac a to je u ovom trenutku svakako subjektivno tvrditi ali sigurno u narednom periodu da ce to postati i cinjenica samo da ne bude nekih povreda tezih i da nam je zdrav i ziv.
Teško je ocjeniti ko je bolji, pogotovo zbog toga što imaju različite uloge i pozicije u timu. Svima nama su, naravno, bolji oni igrači koji igraju bliže golu i koji rade ofanzivne zadatke nasuport onih koji to nisu ili ne rade. Pjanić će u tom slučaju biti bolji igrač ukoliko gledaš samo na golove, šut i slobodnjake a ne na ostale stvari koje mora svaki igrač da radi (a koji se ne vide - Modrićeva igra se nalazi u Ronaldovom golu i nažalost nikakvih zasluga kasnije za to nema). Figo je jednom rekao, - Zidan i ja nikad ništa osvojili da nije bilo Makelelea. Kad bi pitali trenere kojeg bi igrača želili najprije da imaju u timu, Modrića ili Pjanića, vjerujem da bi većina izabrala ovog prvog.
Modrića boljeg čine saigrači, Pjanića može odlučiti utakmicu igrao on sa Radjom ili sa Hadžićem, svejedno je. Modrić u reprezentaciji nije ni sjena igrača iz Reala jer jednostavno nema takvih saigrača kao u Realu, a da treba napomenuti da mu ni kolege iz repke nisu neka talašika od igrača.

Al' dobro hajde neka pojedinci misle da je Luka najbolji veznjak na svijetu, mada po meni veznjak koji ne zna zabiti gol ili napraviti asistenciju za mene ne može biti najbolji veznjak na svijetu makar bio neprelezan u odbrani.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 19 okt 2015, 16:30

Idealno bi bilo kad bi doveo Romu do titule ove sezone pa onda otisao u Real/Barcu. Jedino sto me plasi oko odlaska u jedan od ovih mega klubova je to sto nebi imao mogucnost da radi ono gdje je najbolji: Puca slobodne udarce. U jednoj Romi se jedva izborio da ih puca preko Tottija i Ljajica (nenormalno smijesno je da su mu njih dvojica bili konkurencija za slobodne udarce kada se gleda u nazad), a u Realu i Barci bi imao barem jos dvojicu iza kojih bi bio u redu: U Realu Ronalda i Balea a u Barci Messija i Neymara.
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 19 okt 2015, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 okt 2015, 16:30

FaraonTM je napisao/la:
Modrića boljeg čine saigrači, Pjanića može odlučiti utakmicu igrao on sa Radjom ili sa Hadžićem, svejedno je. Modrić u reprezentaciji nije ni sjena igrača iz Reala jer jednostavno nema takvih saigrača kao u Realu, a da treba napomenuti da mu ni kolege iz repke nisu neka talašika od igrača.

Al' dobro hajde neka pojedinci misle da je Luka najbolji veznjak na svijetu, mada po meni veznjak koji ne zna zabiti gol ili napraviti asistenciju za mene ne može biti najbolji veznjak na svijetu makar bio neprelezan u odbrani.
Ja bih prije rekao da Modrić ostale čini boljim - radi poslove oko kojih se drugi ne moraju brinuti i tako ih rasterećuje, al nebitno, da ne odemo daleko i u off.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 19 okt 2015, 16:30

Samo si zaboravio reci, Modric sa 18g igrao po Posusju i Modrici a Pjanic po Parizu, Lyonu itd.... Mozda i to nesto govori. Uporedjujte Pjanica sa nekim drugom, bas cudno sto vam je bas Luka trn u oku. Pitam se, Boze zbog cega li bas on?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 okt 2015, 16:31

krmpotich je napisao/la:
Odvadi malo jadan ne bio :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Šta da odvadim, ove sezone ima bolji učinak od svih hrvatskih veznjaka zajedno. Ne moram ni napominjati koliko je mlađi od Cristianovih i Messijevih vodonoša.
Momciluk je napisao/la:
Pa ti si ovdje do prije mjesec dana zajedno sa Husikom mene ismijavao kad sam govorio da ce preci u Real ili Barcelonu, evo ne prodje ni mjesec dana vec imamo i konkretne cifre koje se spominje od tih istih klubova.
Isto kao što sam te ismijavao kad si rekao da može biti najveća legenda Rome poslije Tottija, što znači da si previše subjektivan i da nemaš dodir sa realnošću.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 okt 2015, 16:32

Kako ovi srbi i hrvati iz Bosne i Hercegovine se odmah pojave i upale kad se pojavi interesovanje velikog kluba za nekog našeg igrača :opaopa: :opaopa:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 19 okt 2015, 16:33

muamerc je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Ja bih prije rekao da Modrić ostale čini boljim - radi poslove oko kojih se drugi ne moraju brinuti i tako ih rasterećuje, al nebitno, da ne odemo daleko i u off.
Da je tako onda bi i Hrvatska bila među najboljim na svijetu, a realno su možda nekako TOP 10 Europe i to na granici.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 okt 2015, 16:36

FaraonTM je napisao/la:Al' dobro hajde neka pojedinci misle da je Luka najbolji veznjak na svijetu, mada po meni veznjak koji ne zna zabiti gol ili napraviti asistenciju za mene ne može biti najbolji veznjak na svijetu makar bio neprelezan u odbrani.
slika

slika

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 19 okt 2015, 16:37

Nije trenutno bolji da mi je rod rodjeni, a to sto je on veci znalac sa vecim potencijalom, sto je pitanje vremene kad ce otic u barsu bayern il real, otom potom. Kad do tog dodje onda cu i ja promjenit misljenje
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 19 okt 2015, 16:37

Virtu4l je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Isto kao što sam te ismijavao kad si rekao da može biti najveća legenda Rome poslije Tottija, što znači da si previše subjektivan i da nemaš dodir sa realnošću.
Kakve sad ima veze ta izjava za Tottija? To sam rekao dijelom zbog neznanja i nerazmisljanja i ako me sjecanje dobro sluzi bio sam napusen kad sam to pisao pa sam malo istripovo :lol:
Uglavnom i mene iznenadi brzina kojom Pjanic dokaza tebi, gringu i slicnima da zasluzuje igrati u Barceloni, Realu ili Bayernu.. ili i dalje mislis da nemam dodir sa realnoscu.. samo sto ovaj put interesi oba najveca spanska kluba te demantuju.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 19 okt 2015, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 19 okt 2015, 16:37

FaraonTM je napisao/la: Da je tako onda bi i Hrvatska bila među najboljim na svijetu, a realno su možda nekako TOP 10 Europe i to na granici.
Nisam rekao da pravi Ronalde i Mesije nego podiže nivo igre kod saigrača. Od Vrsaljka ne može napraviti Lahma a niti od Mandzukica Ibrahimovica nego da kroz svoj doprinos igri pomaže istim da budu efikasniji nego što bi bili bez istog.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, L-Train i 54 gosta.