Zanimljivo tu su Kadusic i Mihojevic a nije Barbaric? Znaci Kadusic nakon jedne utakmice u zvijezdama? Brzo ce on na dno vjeruj mi.amypitar je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Kako za koga, ali meni je Bekic Am. bolji od Krleta. Zelio bi samo, da vidim u vrhu od pocetka utakmice zajedno Benku i Bekica
Ni Amar,a ni Krle nisu kvalitet kojem bi Sarajevo trebalo ici.Mislio sam da ce Krle kad je došao podici nivo igre, i da ce se prodati u neku jacu ligu,ali sam se prevario.On je vec sad dostigao limit i mozemo biti sretni ako taj nivo zadrzi.Pod hitno ga prodati, jer on sad samo moze stagnirati.Am.Bekic isto tako Poljska Mađarska,Češka liga njegov vrh.
Po meni igraci koji zasluzuju dres Sarajeva;
Delac,Kadusic,Mihojevic,Kovacevic,Baric,Stepanov,Kovacevic,Ikande,Radovac,Duljevic,Benko,Rustemovic,ostalo po meni igraci samo za ove lige,mrtvi prosjek.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Mozda je covjek mislio Barbaric umjesto Baric, nisam siguran. Kadusic je tek na pocetku i nadam se da nece parati nosem nebo kao Radovac.Bolanos je napisao/la:Zanimljivo tu su Kadusic i Mihojevic a nije Barbaric? Znaci Kadusic nakon jedne utakmice u zvijezdama? Brzo ce on na dno vjeruj mi.amypitar je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Kako za koga, ali meni je Bekic Am. bolji od Krleta. Zelio bi samo, da vidim u vrhu od pocetka utakmice zajedno Benku i Bekica
Ni Amar,a ni Krle nisu kvalitet kojem bi Sarajevo trebalo ici.Mislio sam da ce Krle kad je došao podici nivo igre, i da ce se prodati u neku jacu ligu,ali sam se prevario.On je vec sad dostigao limit i mozemo biti sretni ako taj nivo zadrzi.Pod hitno ga prodati, jer on sad samo moze stagnirati.Am.Bekic isto tako Poljska Mađarska,Češka liga njegov vrh.
Delac,Kadusic,Mihojevic,Kovacevic,Baric,Stepanov,Kovacevic,Ikande,Radovac,Duljevic,Benko,Rustemovic,ostalo po meni igraci samo za ove lige,mrtvi prosjek.
Benko i Amer su dinamit kombo - odavno sam to govorio. Ja gotivim Amera.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 19 okt 2015, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ne smijem ni pomisliti kako će izgledati teren u Lukavici poslije ovih padavina 
Kadusic 18 g, Miholjievic 19 da li ce proasti ili ne to niko ne zna,ali su mladi i talentovani i radi toga sam ih stavio na spisak.
Gore sam gresku napravio mislio sam na Barbarica kakav crni Baric,koji je na nasu zalost trenutno najbolji desni bek.
Gore sam gresku napravio mislio sam na Barbarica kakav crni Baric,koji je na nasu zalost trenutno najbolji desni bek.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 okt 2015, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije to jos zvanicnosarajevo46 je napisao/la:Da li može neko potvrditi da se protiv FK Mladosti igra u Subotu 24.10.2015. u 13:30. Da nije malo rano ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da ga nije stavio zato što ga nazor gura u zvijezde. Vjerovatno ga je stavio zato što je Kadušic veliki potencijal, iz naše je akademije i ima još vremena da napreduje. Ne možeš ga odbaciti nakon jedne utakmice. meni vec nije jasno šta ce mu na ovom spisku Baric, zbog kojeg smo i jucer primili gol. Ovo boldirano nije korektno od tebe, niti od bilo kojeg navijaca. Sramota je ovako nešto reci ili napisati za dijete, koje tek jednu tekmu ima za seniorski tim.Bolanos je napisao/la:Zanimljivo tu su Kadusic i Mihojevic a nije Barbaric? Znaci Kadusic nakon jedne utakmice u zvijezdama? Brzo ce on na dno vjeruj mi.amypitar je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Kako za koga, ali meni je Bekic Am. bolji od Krleta. Zelio bi samo, da vidim u vrhu od pocetka utakmice zajedno Benku i Bekica
Das Ist Walter
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Lukavici bi izasao sa 5,6 akademaca i ostalo bih popunio sa prvotimcima,iako bi izgubili ne bi bio kraj svijeta jer ima revans a ovo bi bila zlatna prilika za nase momke da pocnu jedan mec
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Potpuno se slazem. I Plakalo i Kadusic su odigrali vrlo dobro uzevsi u obzir njihovu mladost. Ako ovako nastave krajem sezone bice pouzdani ko Adnan. Njega mozes vec hladno postaviti kao solidnog igraca i biti bez brige.miden je napisao/la:Mislim da ga nije stavio zato što ga nazor gura u zvijezde. Vjerovatno ga je stavio zato što je Kadušic veliki potencijal, iz naše je akademije i ima još vremena da napreduje. Ne možeš ga odbaciti nakon jedne utakmice. meni vec nije jasno šta ce mu na ovom spisku Baric, zbog kojeg smo i jucer primili gol. Ovo boldirano nije korektno od tebe, niti od bilo kojeg navijaca. Sramota je ovako nešto reci ili napisati za dijete, koje tek jednu tekmu ima za seniorski tim.
@miden nisi me shvatio vjerovatno. Poznavajuci klimu u klubu bojim se da ce tako zavrsavati dosta nase djece, cim pritisak poraste oni ce otpadati, bar je to moje misljenje. Drugo, ne mozemo na osnovu jedne utakmice zakljuciti nista pa ni da ima on mjesta u nekom super jakom Sarajevu kakvo zelimo da bude, u akademiju je masa momaka takvih kao sto si ti opisao Kadusica sto ne znaci da svi na osnovu toga imaju mjesto u Sarajevu. Znas i sam, tek ce njih par dobiti priliku.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Samo ako drzis baklju, inace ne moze19FKS46 je napisao/la:Hos i sliku sa derbija sa sjeverne tribine
Rustemović mi je jučer bio ispod prosjeka, par puta je izgubio loptu na sredini dodavajući traljavo ali dobro ...
Pretpostavio sam da nisi tako mislio, jer recenica ''Brzo ce on na dno vjeruj mi'' zvuci jako grubo i ima više znacenja. Oni koji budu radili i borili se za sebe i mjestu u timu, vjerovatno ce i biti u timu(primjer Cimirot). Oni koji nakon jedne tekme umisle da su neko i nešto i dignu nos kao naš Radovac. Šiša, bruda i ostalo i trebaju otpadati, daleko im naš dom, a što bliži Olimpik bio. Kadušic je jucer odigrao solidno, a za svoje godine dobru tekmu. Koliko sam uprati, jednom je samo ispao u drugom poluvremenu, mislim da ga je Zec prošao. Iskreno, više bi volio njega gledati, nego onu prevaru Barica.Bolanos je napisao/la:@miden nisi me shvatio vjerovatno. Poznavajuci klimu u klubu bojim se da ce tako zavrsavati dosta nase djece, cim pritisak poraste oni ce otpadati, bar je to moje misljenje. Drugo, ne mozemo na osnovu jedne utakmice zakljuciti nista pa ni da ima on mjesta u nekom super jakom Sarajevu kakvo zelimo da bude, u akademiju je masa momaka takvih kao sto si ti opisao Kadusica sto ne znaci da svi na osnovu toga imaju mjesto u Sarajevu. Znas i sam, tek ce njih par dobiti priliku.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 19 okt 2015, 16:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter
Daj nam Mladost u ponedjeljak.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ovo vani pada, ja gledam neke nase klipove navijanja i ona pitarska euforija me udarila iznenada.
@hilmo brate reci mi nesto razumno, smiri situaciju, ja evo kontam kako cemo dobiti Slaviju 1-6, a onda Mladost tako rastamburati da ce zatvoriti stadion nakon jedne tekme jer ce im sama pomisao na njega stvarati dusevnu bol! Gdje su te baklje Morto, gdje onaj Totti izadjnik??

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sabinho reci mi da si se to ti vratio ?? Vidim znas se sa ovim huliganima
@joker brate moooj
od sad sam na istoku samo zbog tebe!
@joker brate moooj
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Volio bih i ja ali nema šanse da Marko (kao i Adnan) zaigra ikada dok god su tu marlboro i kapiten!hzkg je napisao/la:Ovo bih volio vidjeti u utakmici protiv Mladosti.
Nadam se da će me Ješić demantirati na pauzi tako što će se riješiti spomenutog dvojca!
@miden
Da upravu si stavio sam na spisak Kadusica i Miholjevica jer su mladi i buducnost kluba.Barić je greška mislio sam na Barbarića.
Da upravu si stavio sam na spisak Kadusica i Miholjevica jer su mladi i buducnost kluba.Barić je greška mislio sam na Barbarića.
I ti sebe nazivas navijacem Sarajeva??Pitar6785 je napisao/la:Bekic 1 nikad nece bit pola Benka nazalost. Covjek je1.5 godine kod nas i istruhlog siptara# 11 nije mogo da istjera iz prvi 11 kako da izbaci BENKA koji je fulijo 3 boda na sugavici samo, sve ostale fule nas nisu kostale bodova, a prosle sezone nam je sam donio titulu (naravno uz delaca). Kosto Duska rece on kad i fula on nastavi istim tempom, dok igraci tipa bekic,okic, i takve zvjezde posle fula oni neznaju dat gola za sledeci 6-7 kola. To je razlika kod profesionalca i mrtvog amatera. LEON MESSI BENKO IMA 8 GOLOVA TRENUTNO.
Juce juniori prosuli 2 boda. STETA.
Prvo kreni od sebe jer ni za godinu dana pisanja na forumu nisi mogao da skontas osnove pravopisa.Ali to i ne cudi jer namjerno forsiras istu pricu i isto pravopis kojem se smije vecina na ovom forumu.
A za ovo sto si napisao treba da te stid bogalju nepismeni
Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 19 okt 2015, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
sekac je napisao/la:daleko najboljiMCMXLVI je napisao/la:+1jurisicduska je napisao/la:Radovac je danas bio najbolji na terenu
+1
Duljevic isto odlican posebno na desnom krilu. Kadusic ima potencijal.
Kadusic i Bekic bi trebali opet poceti protiv Slavije na bekovima jer im fali utakmica. Mozda malo odmoriti Benku i Okica za utakmicu protiv Mladosti po meni.
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, nedimmmm1337 i 17 gostiju.