Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pazi, sad makaš kači gifove i sam sebi skače u stomak. Modrićevi najbolji golovi ne mogu ni u TOP5 Pjanićevih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@rajaz sta bi mi sad trebali postavljati Pjaniceve golove i poteze, pa trebalo bi mi dva sata i tri stranice da ih postavim sve 
This time next year we'll be millionaires.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić
Pojedose se od muke.Sheyi je napisao/la:Kako ovi srbi i hrvati iz Bosne i Hercegovine se odmah pojave i upale kad se pojavi interesovanje velikog kluba za nekog našeg igrača![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: AW: RE: Re: Miralem Pjanić
.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 19 okt 2015, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne, al' vidi jednu stvar malo je čudno kako izgleda kada su mu saigrači Kroos, Ronaldo, Bale, Benzema a kako kad su mu saigrači Brozović, Rakitić, Perišić, Mandžukić.. Po tvojoj logici ispadne da je Ronaldo Ronaldno zbog Luke ili šta ja znam da je Kroos Kroos zbog Luke, a Brozović, Rakitić to nisu jer kao nemaju kvalitet a obojica igraju u vrlo jakim klubovima. Svi njegovi saigrači dokazuju klasu u repkama dok on to ne radi, a ne može se reći da pojedini igrači Reala igraju u nekim svemirskim repkama.muamerc je napisao/la:Nisam rekao da pravi Ronalde i Mesije nego podiže nivo igre kod saigrača. Od Vrsaljka ne može napraviti Lahma a niti od Mandzukica Ibrahimovica nego da kroz svoj doprinos igri pomaže istim da budu efikasniji nego što bi bili bez istog.FaraonTM je napisao/la: Da je tako onda bi i Hrvatska bila među najboljim na svijetu, a realno su možda nekako TOP 10 Europe i to na granici.
@Rajaz
To mi pokazuješ da je Modrić lucidniji od Pjanića?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Luka je jedan od najjacih veznih defanzivaca, a pored toga ima ogroman uticaj i na ostale segmente igre. Strasna karijera da zadnju sezonu ipo nije izostao preko 230 dana (ukupno), sto ga je sig unazadilo da pokaze svoj max.
S druge strane, Pjana je tek ona stepenica na kojoj je Modric bio jos u epl. Istina spektakularniji jer ima strasan slobodnjak i fin pregled, ali ima tu dosta toga gdje je tesko probati sa nekim poredjenjima (al opet kazem, Luka je u svojim zadatcima kompletan).
Opet sve zavisi, kojem klubu pase odredjeni profil. Iskreno, Pjanic jos nije ni blizu onoga da se kaze da je top vezni.
S druge strane, Pjana je tek ona stepenica na kojoj je Modric bio jos u epl. Istina spektakularniji jer ima strasan slobodnjak i fin pregled, ali ima tu dosta toga gdje je tesko probati sa nekim poredjenjima (al opet kazem, Luka je u svojim zadatcima kompletan).
Opet sve zavisi, kojem klubu pase odredjeni profil. Iskreno, Pjanic jos nije ni blizu onoga da se kaze da je top vezni.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 19 okt 2015, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
"Kupovala" ga Farsa prije 5 godinaSheyi je napisao/la:Kako ovi srbi i hrvati iz Bosne i Hercegovine se odmah pojave i upale kad se pojavi interesovanje velikog kluba za nekog našeg igrača![]()
Dzabe prikrivanje, kad tad isplivaju ovi da ne kazem sta.. Pređi Mire samo nek pjene hinje.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Krmpotichu opet trolas i lozis ljudekrmpotich je napisao/la:"Kupovala" ga Farsa prije 5 godinaSheyi je napisao/la:Kako ovi srbi i hrvati iz Bosne i Hercegovine se odmah pojave i upale kad se pojavi interesovanje velikog kluba za nekog našeg igrača![]()
. Danas je to Real. Ne bi me cudilo da su novinari u pitanju jer u biti njemu je u Romici najbolje. Kako ce on igrati u Realu?!? Doveli su Matea koji ce biti na klupi. E sad ti vidi gdje je tu Miralem pored silne kraljevske veze. U spaniji mozda je najbolje u Valenciji sto se njega tice. Tu bi i igrao, u ova 2 kluba klupa-majkara...
Virtu4l je napisao/la:Pazi, sad makaš kači gifove i sam sebi skače u stomak. Modrićevi najbolji golovi ne mogu ni u TOP5 Pjanićevih.
Uvijek dvaput razmisli prije nego što nešto kažeš, preciznije prije nego se provališFaraonTM je napisao/la:Al' dobro hajde neka pojedinci misle da je Luka najbolji veznjak na svijetu, mada po meni veznjak koji ne zna zabiti gol ili napraviti asistenciju za mene ne može biti najbolji veznjak na svijetu makar bio neprelezan u odbrani.
Cini on njih. Najvazniji igrac Reala.FaraonTM je napisao/la:
Modrića boljeg čine saigrači, Pjanića može odlučiti utakmicu igrao on sa Radjom ili sa Hadžićem, svejedno je. Modrić u reprezentaciji nije ni sjena igrača iz Reala jer jednostavno nema takvih saigrača kao u Realu, a da treba napomenuti da mu ni kolege iz repke nisu neka talašika od igrača.
Al' dobro hajde neka pojedinci misle da je Luka najbolji veznjak na svijetu, mada po meni veznjak koji ne zna zabiti gol ili napraviti asistenciju za mene ne može biti najbolji veznjak na svijetu makar bio neprelezan u odbrani.
Zadnja recenica je glupost epskih razmjera. Ozil asistira i za Xavija i za Iniestu a gledajuci generalno nije im ni blizu. Imas brdo primjera...
I ne treba prozivati nikog prije svega jer ste jedini nerealni ovdje vi. Pjanica svi volimo jer je nas, ali treba biti realan i reci da on jos nije nivo Modrica, Kroosa ili nekog treceg iz prvih 11 Reala.
Necu reci da im nije ni blizu ali kod svakog objektivnog posmatraca ne bi trebalo biti sumnje.
Takvih je ovdje malogeoxx je napisao/la: Necu reci da im nije ni blizu ali kod svakog objektivnog posmatraca ne bi trebalo biti sumnje.
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 19 okt 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno da nemaš. Ja godinama govorim da upravo ovo očekujem od njega, a stručnjaci kažu nije on čovjek od golova i asistencija, on igra povučenije, nije mu to primarni cilj. Ok, ja imam svoje mišljenje, oni svoje. Mire zabije golčinu Milanu, meni drago, ali još uvijek nisam zadovoljan, zašto? Zato što treba sve ovo da radi u kontinuitetu, a ne da bljesne svaku desetu utakmicu.Momciluk je napisao/la:Uglavnom i mene iznenadi brzina kojom Pjanic dokaza tebi, gringu i slicnima da zasluzuje igrati u Barceloni, Realu ili Bayernu.. ili i dalje mislis da nemam dodir sa realnoscu.. samo sto ovaj put interesi oba najveca spanska kluba te demantuju.
E sad, u ovoj sezoni je odigrao desetak utakmica i u najmanje sedam je bio najbolji na terenu, što u dresu Rome, što u dresu reprezentacije. Radi sve ono što ja godinama prizivam i očekujem od njega, asistira, daje golove, rješava utakmice. Radi to sa Hadžićem, Salihovićem, Radjom, Falqueom ili de Rossijem, dakle, nema veze s kim igra, ako je na nivou - nebitno je. Znači nije bilo do veznog reda ili saigrača, sve je do njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Već sam objasnio to u vezi saigrača u prethodnim postovima. Baš tako, kao što im ni Modrić nije blizu a gura se u najboljeg veznjaka na svijetu.geoxx je napisao/la:Cini on njih. Najvazniji igrac Reala.FaraonTM je napisao/la:
Modrića boljeg čine saigrači, Pjanića može odlučiti utakmicu igrao on sa Radjom ili sa Hadžićem, svejedno je. Modrić u reprezentaciji nije ni sjena igrača iz Reala jer jednostavno nema takvih saigrača kao u Realu, a da treba napomenuti da mu ni kolege iz repke nisu neka talašika od igrača.
Al' dobro hajde neka pojedinci misle da je Luka najbolji veznjak na svijetu, mada po meni veznjak koji ne zna zabiti gol ili napraviti asistenciju za mene ne može biti najbolji veznjak na svijetu makar bio neprelezan u odbrani.
Zadnja recenica je glupost epskih razmjera. Ozil asistira i za Xavija i za Iniestu a gledajuci generalno nije im ni blizu. Imas brdo primjera...
I ne treba prozivati nikog prije svega jer ste jedini nerealni ovdje vi. Pjanica svi volimo jer je nas, ali treba biti realan i reci da on jos nije nivo Modrica, Kroosa ili nekog treceg iz prvih 11 Reala.
Necu reci da im nije ni blizu ali kod svakog objektivnog posmatraca ne bi trebalo biti sumnje.
Ja nigdje nisam rekao da je Pjanić bolji igrač od Modrića, ja sam rekao da su tu negdje i da je Luki prednost što ima bolje saigrače nego Miralem. A to da će ga u budućnosti Pjanić prešišati, u to uopšte ne sumnjam.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
u onom najvaznijem: trci i konstantnostiRios je napisao/la:Koliko sam skontao ti si navijac Hrvatske repke,pa evo ako ti nije tesko daj mi malo analiziraj u kom je to segmentu slabiji od Modrica? Pazi,ja nisam napisao da je bolji,nego me zanima po cemu je slabiji!?dean33 je napisao/la:Da, slabiji je.....i momak je zaboravio spomenuti Kroosa.Rios je napisao/la: A od svih ostalih je slabiji jel?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kakve konstantnosti Luka je vise povrijedjen nego sto igra zadnjih godinu dana?KK_Bosna je napisao/la:u onom najvaznijem: trci i konstantnostiRios je napisao/la: Koliko sam skontao ti si navijac Hrvatske repke,pa evo ako ti nije tesko daj mi malo analiziraj u kom je to segmentu slabiji od Modrica? Pazi,ja nisam napisao da je bolji,nego me zanima po cemu je slabiji!?
A ja godinama govorim da ce ta konstantnost doci kad tad, mada je imao i prije periode konstantnosti ali i lose periode ali gotovo uvijek kada je cijela ekipa lose igrala pa se on jednostavno utopi u sivilo.Virtu4l je napisao/la:Naravno da nemaš. Ja godinama govorim da upravo ovo očekujem od njega, a stručnjaci kažu nije on čovjek od golova i asistencija, on igra povučenije, nije mu to primarni cilj. Ok, ja imam svoje mišljenje, oni svoje. Mire zabije golčinu Milanu, meni drago, ali još uvijek nisam zadovoljan, zašto? Zato što treba sve ovo da radi u kontinuitetu, a ne da bljesne svaku desetu utakmicu.Momciluk je napisao/la:Uglavnom i mene iznenadi brzina kojom Pjanic dokaza tebi, gringu i slicnima da zasluzuje igrati u Barceloni, Realu ili Bayernu.. ili i dalje mislis da nemam dodir sa realnoscu.. samo sto ovaj put interesi oba najveca spanska kluba te demantuju.
E sad, u ovoj sezoni je odigrao desetak utakmica i u najmanje sedam je bio najbolji na terenu, što u dresu Rome, što u dresu reprezentacije. Radi sve ono što ja godinama prizivam i očekujem od njega, asistira, daje golove, rješava utakmice. Radi to sa Hadžićem, Salihovićem, Radjom, Falqueom ili de Rossijem, dakle, nema veze s kim igra, ako je na nivou - nebitno je. Znači nije bilo do veznog reda ili saigrača, sve je do njega.
Nije tacno da nije do saigraca, nije ovo nista posebno od njega protiv Cipra i Welsa.. bice to jos bolje kada Mesa poslozi ekipu.
Hajd tu konstantnost da covjek i nekako svari,al ovo u trci..dubrovnik je napisao/la:Kakve konstantnosti Luka je vise povrijedjen nego sto igra zadnjih godinu dana?KK_Bosna je napisao/la:u onom najvaznijem: trci i konstantnostiRios je napisao/la: Koliko sam skontao ti si navijac Hrvatske repke,pa evo ako ti nije tesko daj mi malo analiziraj u kom je to segmentu slabiji od Modrica? Pazi,ja nisam napisao da je bolji,nego me zanima po cemu je slabiji!?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
To je poenta.Virtu4l je napisao/la:
On je, gledajuci iskljucivo ovu sezonu, najbolji igrac lige. Ali to je jedan period koji ce biti zaboravljen ako pocnu velike oscilacije.
Konstatnost dobrih partija, najbitnija stvar u fudbalu. On to nikad nije imao a samo ga to dijeli od velikog kluba i samog vrha svjetskih veznjaka.
edit: najvecih klubova*, da me genije ne doceka na volej.
"konstantnost" nije isto sto i "nepovrjedjivanje"dubrovnik je napisao/la:Kakve konstantnosti Luka je vise povrijedjen nego sto igra zadnjih godinu dana?KK_Bosna je napisao/la:u onom najvaznijem: trci i konstantnostiRios je napisao/la: Koliko sam skontao ti si navijac Hrvatske repke,pa evo ako ti nije tesko daj mi malo analiziraj u kom je to segmentu slabiji od Modrica? Pazi,ja nisam napisao da je bolji,nego me zanima po cemu je slabiji!?
luka uvijek igra na istom nivou, kod njega nema tri odlicne utakmice pa sedam prosjecnih... to se zove konstantnost
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], edvaE2, FerdinandF i 24 gosta.