Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

MaGiCa
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 19 okt 2015, 18:04

Nemoj i ti @Tribaliane da teraš sprdnju sa tim CRO-glo-dari spikama.

Znamo svi ko je i šta je Bertabot. Nema potrebe da ga se uzima za ozbiljno.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 okt 2015, 18:09

MaGiCa je napisao/la:Nemoj i ti @Tribaliane da teraš sprdnju sa tim CRO-glo-dari spikama.

Znamo svi ko je i šta je Bertabot. Nema potrebe da ga se uzima za ozbiljno.
Ne bi ja ni obratio paznju na njegovo mlacenje da nije napisao ovo za decu, ko bre pali decu sa autobusima pa to ni u Brazilu nema, jos palili ih mi koji smo vise humanitarnih akcija napravili za to isto Kosovo od svih nevladinih organizacija i svih vlada Srbije zajedno. U stvari, mozda je problem i u tome sto ne mogu da shvatim da neko ovakav uopste i postoji.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 okt 2015, 18:19

Meni je ovaj dio najbolji :beba: Vrhunac ludila :crazy:
44Bertans je napisao/la:Jasno nam je od ulaska Vukelića u FK šta će biti, tjeranje Duleta je po automatizmu radjeno, smišljeno.
Mi smo znali i prije početka da titulu ne možemo uzeti. Niti smijemo. Zato igramo LE i tu imamo neke rezultate, ne toliko dobre. Igrali bi mi i LŠ da nisu tu podanici i jajare iz vašeg gnijezda. Vazura i slični ****.

Veći je indijanac od Lorika Cane. :lol: :P
Ali šta je sve taj izvaljivao po medijima nakon što su se plasirali na ep, to nije humano. Danas čitam njegovu najnoviju konstrukciju :lol:
Samo mi čudno što ss.ba nije i tu izjavu prenio, pošto je Cana nakon heroizma u Bg postao popularan i ovdje, čim prdne, ovi prenesu. Očito ovaj današnji/sinoćnji ispad nije dovoljno indijanski.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 19 okt 2015, 18:28

I jedni i drugi pretjerujete s tim navijačkim pogledima na reprezentaciju.

Jbt izgleda da sam jedini na ovom forumu koji piše na ovoj temi (uz Paradajza) da nije iz redova "vječitih" :)

Mitrović izgleda tek sada pokazuje koliko može. Gudelj odličan, a i Tadić tradicionalno. Ne pratim Primeru, pa ne znam kako tamo naši igraju.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 okt 2015, 18:32

NeshaFCB je napisao/la:Mitrović izgleda tek sada pokazuje koliko može. Gudelj odličan, a i Tadić tradicionalno. Ne pratim Primeru, pa ne znam kako tamo naši igraju.

Ni jedan, ni drugi, ni treći, u reprezentaciji ne pružaju ni dio onoga što mogu. U zadnjih nekoliko utakmica jedini na očekivanom nivou je bio Kolarov. Što se Primere tiče, Stefan Šćepović dao dva gola sa klupe za Getafe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 19 okt 2015, 18:39

Slažem se alane ;)

Mislim na klupske partije. Igraju li Pantić, Radoja i kompanija ili su daleko od takmičarskih?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 okt 2015, 18:57

NeshaFCB je napisao/la:Slažem se alane ;)

Mislim na klupske partije. Igraju li Pantić, Radoja i kompanija ili su daleko od takmičarskih?
radoja je juče ušao sa klupe Inače je standardan, rukavina i pantić ušli sa klupe, ne znam za dražića
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 20 okt 2015, 11:41

Sve sto si napisao je laz !

Cuj zapalili autobus deci sa Kosmeta. :puke: :puke: :puke: Pa jel te makar malo sramota sto si glup toliko ? Kad te vec nije sramota da lazes .
:oops: :roll:
Dvije krupne uvrede na moj račun izrečene. Ima li ovdje moderatora? Prvo nisam glup. Drugo ne lažem. A treće uvrede ne mogu uništiti argumente. To više govori o onom ko ih izriče.

Podsjećanja radi.... Jer pamćenje naprednjačke Srbije je manje od demokratske koje je takođe bilo više nego skromno.

Ipak, ima nas koji nismo ni u jednoj ni u drugoj bili nesrećni.

Prvo niko ne govori o onome iz Jagodine, drugo nikakve veze nema Kup Koraća.

delije su nakon 138. derbija kombi koji je vozio djecu sa Kosmeta, simpatizere Partizana u dva navrata napale i kamenovale. Prvo u Kanarevu, a zatim i u Kraljevu. Dakle kombi sa djecom od 12-14 godina. Mališani na svu sreću nisu zadobili teže povrede, kombi uništen. Inače kombi je praćen, sa sve ultasima s palicama. Ne morate praviti humanitarne akcije, djeca Kosmeta vam neće zaboraviti preživljen strah.

A sad nastavite po uhodanom mehanizmu druge nazivati lažovima. Jer nismo isti!
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 okt 2015, 18:02

44Bertans je napisao/la: :oops: :roll:
Dvije krupne uvrede na moj račun izrečene. Ima li ovdje moderatora? Prvo nisam glup. Drugo ne lažem. A treće uvrede ne mogu uništiti argumente. To više govori o onom ko ih izriče.

Podsjećanja radi.... Jer pamćenje naprednjačke Srbije je manje od demokratske koje je takođe bilo više nego skromno.

Ipak, ima nas koji nismo ni u jednoj ni u drugoj bili nesrećni.

Prvo niko ne govori o onome iz Jagodine, drugo nikakve veze nema Kup Koraća.

delije su nakon 138. derbija kombi koji je vozio djecu sa Kosmeta, simpatizere Partizana u dva navrata napale i kamenovale. Prvo u Kanarevu, a zatim i u Kraljevu. Dakle kombi sa djecom od 12-14 godina. Mališani na svu sreću nisu zadobili teže povrede, kombi uništen. Inače kombi je praćen, sa sve ultasima s palicama. Ne morate praviti humanitarne akcije, djeca Kosmeta vam neće zaboraviti preživljen strah.

A sad nastavite po uhodanom mehanizmu druge nazivati lažovima. Jer nismo isti!
Da zavrsimo lagano ovu diskusiju. ;) Sve sto sam rekao stoji, a to si ti i potvrdio ovim svojim postom, i nista ja nisam uvredio, psovao te nisam vec sam ti rekao da lazes ( sto je tacno sigurno) i da si glup ( to je razumna pretpostavka i misljenje steceno na osnovu citanja tvojih postova) . I znam ja da tebi ne odgovaraju ni naprednjacka ni demokratska Srbija, ali ona tebi draga je karijeru zavrsila pre 15 godina.

O tome u Jagodini govorio sam ja, ali sam obrisao . ( i to nije bilo bas u Jagodini ;) )

A to sto pricas o Kraljevu... to nije uradila navijacka grupa Delije Sever jer mi decu ne napadamo, to moze biti delo samo nekih polumozgova koji sebe smatraju navijacima Zvezde i dolaze ko zna odakle, slicno nesto desilo se i u Topoli pre 4-5 godina. Kao sto rekoh na pocetku zavrsavam ovu diskusiju. Ipak ti navijacke info skupljas po forumima tako da nije pravedno da ti i ja nesto polemisemo kad su sve tvoje info iz druge ruke.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 20 okt 2015, 18:11

Zašto si obrisao? :lol:
Nazoveš čovjeka lažovom, imaš ličnu teoriju svojstvenu vama sa sjevera i onda potom još govoriš i pokušavaš ubjediti nekog da neko ima info iz druge ruke. Djeca kosmeta odjednom postadoše žrtve polumozgova, a gađali ih u Kanarevu navijači koji idu na svaku utakmicu Zvezde u Beogradu... Idući put razmisli prije nego nekog nazoveš lažovom.

Sad si se sjetio i Topole, fino fino....

Jedno su navijački obračuni, drugo napad na djecu.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 okt 2015, 18:14

44Bertans je napisao/la:Zašto si obrisao? :lol:
Zato sto istraga nije jos uvek zavrsena a ja ne znam ko sve cita ovo. ;) I zamolicu te da ne pokusavas da raspravljas sa mnom o tim navijackim temama . Kao sto rekoh malopre @ Bertans= druga ruka informacije.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 24 okt 2015, 12:29

Tosic odstranjen iz Besiktasa.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 24 okt 2015, 12:41

I to zbog tri prsta.

Sad da sam na njegovom mjestu odbio bih svaku ponudu transfer i otisao ili nakon tri godine ugovora ili pod odma pod uslovom da mi sve isplate. Mada je to sve pod pritiskom navijaca.. A koliko su im navijaci mentalno poremeceni se vidjelo prosle godine kada su ubili Marka, pa onda iz sve snage zvizdali tokom minute cutnje. Naravno, glupo bi bilo reci da su svi generalno takvi..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2015, 14:35

Mi se tako radujemo, nema to veze sa vjerom... kako si glup moj Tošiću.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 okt 2015, 15:30

Tošić je glup, a navijači Bešiktaša nisu glupi što se petljaju u nešto što ih se ne tiče.
Maloumnici.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 okt 2015, 15:35

ma u turskoj slabi sekularizam već godinama. pljuju na sve što je uradio Mustafa Kemal
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2015, 15:59

alan_kardec je napisao/la:Tošić je glup, a navijači Bešiktaša nisu glupi što se petljaju u nešto što ih se ne tiče.
Maloumnici.
Naravno da je glup kad kaže da tri prsta nemaju veze sa vjerom, a navijači kao navijači, treba im sitnica.
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 okt 2015, 16:30

On je tom izjavom pokušao da smiri strasti, a tri prsta naravno da kod Srba imaju veze sa vjerom. Ali pravo pitanje je kakve veze navijači Bešiktaša imaju sa utakmicom u Elbasanu? Da nisu glupi ko qrac, možda bi skontali neke stvari.
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2015, 16:50

Isto kao što ja ne očekujem da ti shvatiš da ta tri prsta nekoga vrijeđaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 okt 2015, 17:30

Virtu4l je napisao/la:Isto kao što ja ne očekujem da ti shvatiš da ta tri prsta nekoga vrijeđaju.
u zadnje vrijeme samo postojanje srba neke vrijeđa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.