FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 19 okt 2015, 18:31

Bravo ado76, duhovit si. :clap: :clap: :kafa:

Ponasanje i igre krste nista drugo ne zasluzuju.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 19 okt 2015, 18:32

Radovac i Duljevic definitivno. Dulja kada je u formi i normalan, definitivno je nas najbolji igrac. Nadam se da ce uspjeti odrzavati konstantnost dobrih nastupa i da ce ga zaobici povrede.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 okt 2015, 18:36

Bolanos je napisao/la:Radovac i Duljevic definitivno. Dulja kada je u formi i normalan, definitivno je nas najbolji igrac. Nadam se da ce uspjeti odrzavati konstantnost dobrih nastupa i da ce ga zaobici povrede.
Dulja ako uspije uvezati barem 10-ak utakmica kao protiv Veleža gdje će izdominirati po svojoj strani, može komotno za repku konkurisati, naravno kao rezerva ali repka realno i nema jakih krila trenutno pa mu je utoliko lakše ja mislim.

Bolanos
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 19 okt 2015, 18:38

BordoArmy88 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Radovac i Duljevic definitivno. Dulja kada je u formi i normalan, definitivno je nas najbolji igrac. Nadam se da ce uspjeti odrzavati konstantnost dobrih nastupa i da ce ga zaobici povrede.
Dulja ako uspije uvezati barem 10-ak utakmica kao protiv Veleža gdje će izdominirati po svojoj strani, može komotno za repku konkurisati, naravno kao rezerva ali mi realno i nemamo jakih krila trenutno pa mu je utoliko lakše ja mislim.
Naravno, ono sto se juce dalo primjetiti je da mu Jesa daje punu slobodu i doslovno bazira igru na njemu. Konstantno mijenja poziciju, cas je u sredini cas desno, pravi jako puno prostora gdje god se pojavi. Moramo iskristalizirati taj draugulj!
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 19 okt 2015, 19:23

[youtube][/youtube]
Sjecate se ove tekme, kad su ih Vucina, Haskic, Suljic razbucali.
:urnebes:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 okt 2015, 19:42

Alpasinac je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti kako će izgledati teren u Lukavici poslije ovih padavina :roll:

Tesko da moze biti gori od onog jucer kod nas.Apsurd je na kakvom travnjaku igramo,treba prizanje odati svakome ko doda loptu onako kako je zamislio.Nemamo uopste pravo da se zalimo na druge travnjake jucer sam pregledao izvjestaje one sve, uz Lukavicu i ono blato u Zvorniku mi igramo na najgorem terenu,ono igracima uzima duplo snagu i dobro je da iko uspije 90 izgurati po onome
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 okt 2015, 19:51

Ja sam bio na Kosevu ,sigurno da teren nije bio bajan puno je bilo vode ,previse mekan, ali stim koliko je kise palo nije ni cudo.
Ali ga ti brate pretjera, cuj u Lukavici ne moze biti gori. :facepalm:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 okt 2015, 19:53

Je li moguće da će šumska stoka opet tražiti cenera za kartu?! :puke:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 19 okt 2015, 19:54

FrancescoTotti je napisao/la:Sabinho reci mi da si se to ti vratio ?? Vidim znas se sa ovim huliganima :clap:

@joker brate moooj :wave: od sad sam na istoku samo zbog tebe!
:wave:

@joker je li ovo novi sektas? :mrgreen:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 okt 2015, 19:56

Nas travnjak je kao onaj na Camp Nou za Lukavicu,,, u bukvalnom smislu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 okt 2015, 20:01

MCMXLVI je napisao/la:Nas travnjak je kao onaj na Camp Nou za Lukavicu,,, u bukvalnom smislu.
Meni nije jasno da se ta dva terena mogu uporediti.
Da nije mislio na Bilino polje.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 okt 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 okt 2015, 20:02

Bolanos je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Sabinho reci mi da si se to ti vratio ?? Vidim znas se sa ovim huliganima :clap:

Totti je brat pravi, iducu cemo ga pomjeriti prema sredini istoka, da upozna forumsku ekipu! Odrekao se baklji i izasao na pravi put. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 okt 2015, 20:08

Bolanos je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:
Dulja ako uspije uvezati barem 10-ak utakmica kao protiv Veleža gdje će izdominirati po svojoj strani, može komotno za repku konkurisati, naravno kao rezerva ali mi realno i nemamo jakih krila trenutno pa mu je utoliko lakše ja mislim.
Naravno, ono sto se juce dalo primjetiti je da mu Jesa daje punu slobodu i doslovno bazira igru na njemu. Konstantno mijenja poziciju, cas je u sredini cas desno, pravi jako puno prostora gdje god se pojavi. Moramo iskristalizirati taj draugulj!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2015, 20:11

BordoArmy88 je napisao/la:Je li moguće da će šumska stoka opet tražiti cenera za kartu?! :puke:
Yes,bit ce invazija Hordi sada u srijedu kada krenemo sa Dobrinje,otici cu ja sa 49 momka sjebat ce se ljudi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 19 okt 2015, 20:13

miky_hz je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti kako će izgledati teren u Lukavici poslije ovih padavina :roll:

Tesko da moze biti gori od onog jucer kod nas.Apsurd je na kakvom travnjaku igramo,treba prizanje odati svakome ko doda loptu onako kako je zamislio.Nemamo uopste pravo da se zalimo na druge travnjake jucer sam pregledao izvjestaje one sve, uz Lukavicu i ono blato u Zvorniku mi igramo na najgorem terenu,ono igracima uzima duplo snagu i dobro je da iko uspije 90 izgurati po onome
Pretjera ti brate. Teren na Kosevu jeste bio poprilicno los, ali za onaj u Lukavici je Wembley .

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 okt 2015, 20:14

Ima li kakvih informacija hoće li biti prenos?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 okt 2015, 20:18

Pitar6785 je napisao/la:Bravo ado76, duhovit si. :clap: :clap: :kafa:

Ponasanje i igre krste nista drugo ne zasluzuju.
Igre i ponasanje ti daju za pravo da nekoga onako nazivas?A posto ti nisi navijac Sarajeva,nego dvorska luda,koja pise u siframa,da te malo ko moze razumjeti,i na taj nacin podjebava ostale navijace Sarajeva,onda ti i ne trebam govoriti da je Velkoski,statisticki najkorisniji igrac Sarajeva.
Nisam ni ja pretjerano odusevljen pojedinim njegovim partijama,ali mi to ne daje za pravo da ga na onakav nacin prozivam i vrijedam.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

High

Post Postao/la High » 19 okt 2015, 20:36

Protiv Mladosti u 13:30 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 okt 2015, 20:43

joker90 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:

Totti je brat pravi, iducu cemo ga pomjeriti prema sredini istoka, da upozna forumsku ekipu! Odrekao se baklji i izasao na pravi put. :mrgreen:
Hahahah :thumbup:
samo protiv slobode se smjestite do onog frajera sto se dere, sto je @joker o njemu pricao. da vas prepoznam u masi :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 okt 2015, 20:49

Ado76 dodi na istok maheru i reci kako se netreba vrijedat psovat igracima kad igraju ko krste. Lahko je ovde palamudit i pravit se faca. Sto se tice mene rasprava je zavrsena.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, Vanja8 i 22 gosta.