samo 80 000 litaraPosebno pripremljeni tank od 80.000 litara piva u čast FK Sloboda Tuzla !

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
samo 80 000 litaraPosebno pripremljeni tank od 80.000 litara piva u čast FK Sloboda Tuzla !

ovo za pranje dresova i otvaranje prostorija kluba mogu i ja potvrdit....licno sam cuo od Husica poslije zadnje skupstine....tom Seceru ce neko j e b a t mater debelo a najvjerovatnija ja...cesto ga vidzam i svaki put gutam knedle u grlu i suzdrzavam se da mu j e b e m sve od do....klosar i patokar obicni....a kakva je poltroncina to je za medalju....klosar bio na prezentaciji faraonove knjige i gledam ga ja...sta ces ti klosaru na poetskim vecerima kad si nepismen,pokemonu jedan....nesto ONO ispod oka Husica gleda....puuuuuuu,sve ti j e b e memirzlaTu je napisao/la:@Skver daleko smo mi druze od stabilnog,dobro je @ultrasstyle reko blizi smo ponoru.
Klosari koriste svaku priliku za opstrukciju,pocev od jazavca secera pa nadalje.@solinas mozda zna sta se desilo neki dan na utakmici S.Hana i kluba koji secer vodi.Ti zlikovci nemaju pardona.
Husref dodje dva sata prije treninga,ovi otvore svlacionice i kancelarije kluba u16:59(ako je trening u 17:00).Opstruiraju na sve moguce nacine,to je,covjeku zivot da se smuci.Sve su to hinjski odradjene sitnice,nece da kupe dva metra kabla za ves masinu da se oprema pere u klubu,vec nose svski put u praonicu i ima tu masa tih seljackih doskocica.
Uvjeren sam da se protiv Travnika ili zrinjskog osvanut velika parola upucena "legendama" i grobarima Slobode.
Preostaje dug i mukotrpan put do stabilizacije.Cak mislim da se dug povecava iz mjeseca u mjesec na osnovu poreza(moje misljenje)ne znam ko moze stopirat kamatu na osnovu poreza(mozda grijesim,nek me neko ispravi).
Nego spremajmo se za nicuZe,dajmo podrsku momcima i animirajte svakog koga znate da dodju na Tusanj.Samo pune tribine su grobarima odgovor sta Tuzla i TK zeli,jaku i cvrstu Slobodu.
Nije Azmir levat ko oni,nadjacace on njih aBd.
Meske dodje sa Azmirom u Zvorniksolinas je napisao/la:**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
I nemojte uopste pisati Legende,nemojte se ni saliti sa Tim.sta su oni dali slobodi...sta....secer,meske,enes mesanovic,i sakib malkocevic **** su slobodu za CC 600 000....svi zajedno...**** im svima mater.
I sta ce secer,predamnom kaze u sezamu ljetos,sta ce Azmir,nije on za ovoga **** GA kada je budala,treba to sisat.seljacic.
A sta si reko ti,za pipe i zenice.
Ljudi,borba nije gotova,Ali nemozemo ni negativni biti,moramo ICI dalje boriti SE......koga god znate,animirajte,napunimo tusanj,pomozimo barem tako Klub,znate da pare idu u prave ruke.i znate sta njih boli najvise.. Zbog cega lude...
Jer odustati necemo
Marno i ja komsiji kao momak zenu,pa opet popijem pivo sa njim.emirzlaTu je napisao/la:Meske dodje sa Azmirom u Zvorniksolinas je napisao/la:**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
I nemojte uopste pisati Legende,nemojte se ni saliti sa Tim.sta su oni dali slobodi...sta....secer,meske,enes mesanovic,i sakib malkocevic **** su slobodu za CC 600 000....svi zajedno...**** im svima mater.
I sta ce secer,predamnom kaze u sezamu ljetos,sta ce Azmir,nije on za ovoga **** GA kada je budala,treba to sisat.seljacic.
Ljudi,borba nije gotova,Ali nemozemo ni negativni biti,moramo ICI dalje boriti SE......koga god znate,animirajte,napunimo tusanj,pomozimo barem tako Klub,znate da pare idu u prave ruke.i znate sta njih boli najvise.. Zbog cega lude...
Jer odustati necemo
Naravno,samo ih oslovljavat kao "legende" na parolama,nikakva imena.
I ti ces nam licno pomagati jer se vrlo brzo uspostavlja linija avionska Tuzla-Becsolinas je napisao/la:**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
Jer odustati necemo
neki od igraca su posteno zaradili pare i nisu to neku ogromni iznosi i trebaju im biti isplaceni a glavas 100k crnka 5.5k mjesecno to je vex nesto drugosolinas je napisao/la:Joguncic,music,gavaric,mujkic,sarajlic,slomic,vidic,cardaklija,raca,glavas,Karic,........i tako daljeeeeeee
Lista je dugaaaaaaa
Neke öd ovih smo rjesili,samo nabrajam KO je sve tuzio.
Nemogu se vise ni sjetiti dok papire ne pogledam,
meske isto tuzio,malkocevic,kuduzovic,joldic,onaj tosunovic......![]()
Cak i husejnovic ima dug öd preko 15 000
Ali pazi sad halalio covjek
Cuo sam za to doduse planiraju vec odavno,eh sad Neznam kada..hoce biti bolje brate...krenes autom peglam se,po 8 sati.SA porodicom i duze,nesmijem handrit papucicu,djeca u autu.staragarda je napisao/la:I ti ces nam licno pomagati jer se vrlo brzo uspostavlja linija avionska Tuzla-Becsolinas je napisao/la:**** secera,obicni pijavica koji BI i zenu i djecu prodao za marku.znam sta je bilo,Ali meni je to,svati kako hoces,smijesno.
Jer odustati necemo![]()
...i to vrlo, vrlo, brzo
![]()
..cijena ce bit smijesna, naravno. .bit ce ti jeftinije bit vikend u Tz nego u becu....mustuluk mozes ispostovat kad u Tz stigneš
![]()
![]()
Zlostavlja ih predsjednik se******o sve do jednog. U zdrav mozak.Skver je napisao/la:Sad ce vjerovatno tuziti za mentalno zlostavljanje.....nece moci podnijeti uspjeh Slobode.
Dje mi je ono Sto sam te zamolioooooooNKMramor je napisao/la:Zlostavlja ih predsjednik se******o sve do jednog. U zdrav mozak.Skver je napisao/la:Sad ce vjerovatno tuziti za mentalno zlostavljanje.....nece moci podnijeti uspjeh Slobode.Evropa je naša, džaba im sve.
Bolestan sam ovih dana malo je reć'. Idem u apoteku k'o u menzu hahahahsolinas je napisao/la:Dje mi je ono Sto sam te zamolioooooooNKMramor je napisao/la:Zlostavlja ih predsjednik se******o sve do jednog. U zdrav mozak.Skver je napisao/la:Sad ce vjerovatno tuziti za mentalno zlostavljanje.....nece moci podnijeti uspjeh Slobode.Evropa je naša, džaba im sve.
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19 i 2 gosta.