NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ma može on podnijeti 100 tužbi,ali ako se dokaže da ga je on prvi uhvatio a ovaj ga otresao...
A trener Metalleghea je otišao na tribine jer nije želio konflikt sa vašim koji ga je htio da bije što sam vidio jer je došao na tribine. Ono gužvanje na sredini terena nisam detaljno upratio jer smo već počeli izlaziti (Ako ćemo realno, Bašić je na piku trenera i Brke još od utakmice lani u Gračanici kada je dobio crveni karton a i tad su jedni drugima svašta govorili. Ne branim ni ovoga niti drugog optužujem.) A Brko je kako sam čitao lik koji je lak i na jeziku i da poleti.
A trener Metalleghea je otišao na tribine jer nije želio konflikt sa vašim koji ga je htio da bije što sam vidio jer je došao na tribine. Ono gužvanje na sredini terena nisam detaljno upratio jer smo već počeli izlaziti (Ako ćemo realno, Bašić je na piku trenera i Brke još od utakmice lani u Gračanici kada je dobio crveni karton a i tad su jedni drugima svašta govorili. Ne branim ni ovoga niti drugog optužujem.) A Brko je kako sam čitao lik koji je lak i na jeziku i da poleti.
BRKO DOBIO PIČQI

-
kakanjac62
- Kontakt:
I ovi sa sportSport.ba blokirali sve vijesti iz Jajca nista se ne moze otvoriti.sve ce se zataskati kao I uvijek .To ti je ko umije njemu dvije nema pravila nego kako ko podmaze .
Radi sve, kako ne radi?

Nego, kontam da Daso nije pokvario ovaj šalter pa su ga zato napali

Nego, kontam da Daso nije pokvario ovaj šalter pa su ga zato napali
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sta su blokirali ??kakanjac62 je napisao/la:I ovi sa sportSport.ba blokirali sve vijesti iz Jajca nista se ne moze otvoriti.sve ce se zataskati kao I uvijek .To ti je ko umije njemu dvije nema pravila nego kako ko podmaze .
Kod mene sve otvaraju vijesti i nemoj govoriti da su blokirali nista jer vidis da u Zooma radi stranica.
Hahahah mogli su malo bolju sliku stavit npr. kao sto je na ovom KonjuZoom088 je napisao/la:
Nego, kontam da Daso nije pokvario ovaj šalter pa su ga zato napali![]()
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Nogometaši Bratstva u prvoj utakmici osmine finala nogometnog Kupa BiH gostuju kod premijerligaša iz Banja Luke, ekipe Borca. Prvi susret na rasporedu je u srijedu (21.10.) u 15:00 sati a uzvrat se igra 4.11. u Gračanici.
Bratstvo sigurno nije favorit za prolaz u ovom dvomeču ali daleko od toga da je ekipa bez šansi. Borac ove godine jako loše igra u Premijer ligi i sigurno da će im prioritet biti da izbore ostanak. U tom smislu vjerovatno im Kup nije u prvom planu. Sa druge strane ekipa Bratstva je već izbacila jednu ekipu iz Premijer lige. U 1/16 finala su pobijedili u gostima Drinu iz Zvornika. Šanse za prolaz dalje protiv Borca rastu još više ako se zna da se uzvrat igra u Gračanici i svaki povoljan rezultat iz prvog meča značio bi da Bratstvo ima meč loptu na domaćem terenu. A povljan rezultat bi bio sve osim nekog izrazito visokog poraza.
Posebno je pitanje u kakvom će stanju ekipa izaći na megdan Borcu nakon zadnjih dešavanja a određenu ulogu mogla bi igrati i fizička sprema igrača s obzirom na teške utakmice koje ekipa igra u zadnje vrijeme.
O tome je govorio i trener Irfan Džindo koji smatra da izbor od 15-16 igrača koje ima na raspolaganju pruža sasvim dovoljno mogućnosti da se u dvomeč sa Borcem ali i prvenstvena iskušenja uđe bez bilo kakvih kalkulacija. Protiv Borca u srijedu te protiv Zvijezde za vikend najavljeni su nastupi sa trenutno najjačom postavom sa kojom Bratstvo raspolaže a to ulijeva i nadu u pozitivne ishode ovih mečeva.
Bratstvo sigurno nije favorit za prolaz u ovom dvomeču ali daleko od toga da je ekipa bez šansi. Borac ove godine jako loše igra u Premijer ligi i sigurno da će im prioritet biti da izbore ostanak. U tom smislu vjerovatno im Kup nije u prvom planu. Sa druge strane ekipa Bratstva je već izbacila jednu ekipu iz Premijer lige. U 1/16 finala su pobijedili u gostima Drinu iz Zvornika. Šanse za prolaz dalje protiv Borca rastu još više ako se zna da se uzvrat igra u Gračanici i svaki povoljan rezultat iz prvog meča značio bi da Bratstvo ima meč loptu na domaćem terenu. A povljan rezultat bi bio sve osim nekog izrazito visokog poraza.
Posebno je pitanje u kakvom će stanju ekipa izaći na megdan Borcu nakon zadnjih dešavanja a određenu ulogu mogla bi igrati i fizička sprema igrača s obzirom na teške utakmice koje ekipa igra u zadnje vrijeme.
O tome je govorio i trener Irfan Džindo koji smatra da izbor od 15-16 igrača koje ima na raspolaganju pruža sasvim dovoljno mogućnosti da se u dvomeč sa Borcem ali i prvenstvena iskušenja uđe bez bilo kakvih kalkulacija. Protiv Borca u srijedu te protiv Zvijezde za vikend najavljeni su nastupi sa trenutno najjačom postavom sa kojom Bratstvo raspolaže a to ulijeva i nadu u pozitivne ishode ovih mečeva.
Press NK Bratstvo. OHOOO VAM SE OD FIFE I UEFE 
Snimak utakmice 11.kola NK Metlleghe BSI-NK Bratstvo
Ovakve oranice nema ni u kantonalnim ligama
Da su se na vašem stadionu dan prije igrale dvije utakmice,pitao bi te ja kakav bi kod vas travnjak bio.cokara je napisao/la:Snimak utakmice 11.kola NK Metlleghe BSI-NK Bratstvo
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
josip3 je napisao/la: Da su se na vašem stadionu dan prije igrale dvije utakmice,pitao bi te ja kakav bi kod vas travnjak bio.
Ako nisi znao mi smo prije pocetka sezone "Nadramili" malo teren pa izvoli dodi i pogledaj kakav je...
Ajmo momci polahko !!!
Bratstvo: Šabić, Pantić, Salkić, Kahrimanović, Omić, Šuša, Jaganjac, Ikanović, Husejnović, Mehanović, Huseinbašić.
Iskreno ovo je i najjaci sastav Bratstva trenutno kao sto je i rekao Dzindo...
Lazes , nema PotkaGracanicaAA je napisao/la:josip3 je napisao/la: Da su se na vašem stadionu dan prije igrale dvije utakmice,pitao bi te ja kakav bi kod vas travnjak bio.
Ako nisi znao mi smo prije pocetka sezone "Nadramili" malo teren pa izvoli dodi i pogledaj kakav je...
Ajmo momci polahko !!!![]()
Bratstvo: Šabić, Pantić, Salkić, Kahrimanović, Omić, Šuša, Jaganjac, Ikanović, Husejnović, Mehanović, Huseinbašić.
Iskreno ovo je i najjaci sastav Bratstva trenutno kao sto je i rekao Dzindo...
www.nkbratstvogracanica.com
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Tišu ti tamo necu da ga otkrivam Zvijezdi da ode gore kao sto je Besim otisao.cesc4 je napisao/la: Lazes , nema Potka
Oranica , nije moglo bolje. Stadion nema sunca do marta... plus teren je "ničiji" tako da i ulaganja u njega su minimalna (zbog kriminalne privatizacije jedan lik hoće da ga uzme sebi !!!)
A ovaj portparol sa ss.ba Beganović kaže da
Niko nije upitao ove iz Jajca šta je bilo, nego evo 3-4 članka pa neka onda se peru.
A pogledaj na snimku krimnalnog suđenja na 3:27 (pa ima i usporeni). Pa onda start vašeg igrača na 8:16 , jest možda bio faul prije toga ali sve sudije će za onakav start iz osvete izvaditi direktni crveni. ALi ne, Vaši kažu kriminalno suđenje. Pa kako ga nije stid. Penal, sreća pa je u HD - u snimak, pogledaj da su svi unutar 16-erca.
Najbolje bi bilo da se svi
pa da se i ne igra prvenstvo. Mealleghe niti ima koga u savezu niti ga ko gura.
A ovaj portparol sa ss.ba Beganović kaže da
Naravno, suđenje je i na ovom susretu u kojem je domaće ekipa slavila sa 1:0, bar prema riječima ljudi iz Gračanice, bilo kriminalno, no teško je očekivati da će sudije biti sankcionisane.
Niko nije upitao ove iz Jajca šta je bilo, nego evo 3-4 članka pa neka onda se peru.
A pogledaj na snimku krimnalnog suđenja na 3:27 (pa ima i usporeni). Pa onda start vašeg igrača na 8:16 , jest možda bio faul prije toga ali sve sudije će za onakav start iz osvete izvaditi direktni crveni. ALi ne, Vaši kažu kriminalno suđenje. Pa kako ga nije stid. Penal, sreća pa je u HD - u snimak, pogledaj da su svi unutar 16-erca.
Najbolje bi bilo da se svi
KUP: FK Borac-NK Bratstvo 0-0 poluvrijeme 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Teska tekma kao sto sam i ocekivao u BL...Ma gore X ko kuca bih nam dosla, a onda kada dodu u Gracanicu uhh.cokara je napisao/la:KUP: FK Borac-NK Bratstvo 0-0 poluvrijeme
Svi znaju kako igramo kod kuce...
Cekamo vas u finalu kup-a BH ,,,utakmica za EuropuGracanicaAA je napisao/la:Teska tekma kao sto sam i ocekivao u BL...Ma gore X ko kuca bih nam dosla, a onda kada dodu u Gracanicu uhh.cokara je napisao/la:KUP: FK Borac-NK Bratstvo 0-0 poluvrijeme
Svi znaju kako igramo kod kuce...
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Idemo momci jos izdrzati 45 min. i X ko Kuca !!

Moze i neki gol, ali za nas
Moze i neki gol, ali za nas
-
reddragon001
- Kontakt:
Da bi prosli u kupu mislim da bi trebali odmarati igrace protiv Zvijezde. 
Možda vam Brko pokloni bod(ove) sad kad je ljut na sudije,savez i Metalleghereddragon001 je napisao/la:Da bi prosli u kupu mislim da bi trebali odmarati igrace protiv Zvijezde.
-
reddragon001
- Kontakt:
Eto suspendovani smo, pa mislim da bi se trebali dogovoriti ukoliko Brko zeli nek nas pomogne sada sa tricom ako bude gutavo gracanici lahko je vratit na godinu vidis sta nam rade ovi hrvati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.