A sta cemo ako je ozbiljno mislio ?MortemHz je napisao/la:Trener Veleza je rekao nesto kao ucitelj mora malo da iskara svoje ucenikearelinho je napisao/la:Evo sad gledam i jeste to je rekao.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sad gledam na youtube pregled kola. Jesam ja pobudalio ili ovaj Igor rekao strijelac za Zeljeznicar je bio OK Tiago![]()
![]()
![]()
![]()
strijelac je bio OK Tiago HAHAHAHAHAHA
![]()
ali vjerovatno nesto drugo znaci na makedonskom,ja sam pogin'o
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
joj čuo sam to 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mora ih karati ko rekao 
tuzlak1987 je napisao/la:Mora ih karati ko rekao
karanje je nauka rodjaci
mislim da je Velez opet pogrijesio sa izborom jer je doveo stranog trenera u ovakvoj zavrsnici gdje ti treba neki domaci glavonja koji zna kako prgavo izboriti opstanak. potpuno nevjerovatno da poslije prve greske Dzele naprave jos jednu...Velez je bio najopasniji za vrijeme Jusufbasica!
mislim da je Velez opet pogrijesio sa izborom jer je doveo stranog trenera u ovakvoj zavrsnici gdje ti treba neki domaci glavonja koji zna kako prgavo izboriti opstanak. potpuno nevjerovatno da poslije prve greske Dzele naprave jos jednu...Velez je bio najopasniji za vrijeme Jusufbasica!
U pravu si,makedonci koriste tu rijec za svadjanje.Imam dosta prijatelja u Makedoniji.slana_krv je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Mora ih karati ko rekaomislim da Karati na turskom znaci ruziti, ali nisam siguran
Jednom prilikom,taj moj prijatelj prica sa cerkom na telefon i pita je karas li se sa sestrom
P.S.
Mislim da je taj trener igrace Veleza nazvo curicama,pa mozda je i mislio na nase znacenje te rijeci
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ali opet najveca.Convicts1988 je napisao/la:Inače, jadna posjeta na Koševu ..
btw. Bgm, Velež i Borac teška situacija, dosta
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ne da je jadna posjeta na Koševu nego je jadna na svim stadionima. Započinjete temu koje se svako iole normalan stidi i nema potrebe da se govori o samo jednom stadionu.. Posjete su mizerne kako na većim tako i na ovim manjim utakmicama i bezbroj stavki će se morati ispuniti da bi se po tom pitanju nešto i uradilo.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
biti će pravo zamiljivo pratit' reakcije hejtera dok Sloboda u januaru bude "padala"
pošto, priča je na forumu da će Sloboda pasti
pošto, priča je na forumu da će Sloboda pasti
Najbolji trener u BiH trenutno, po mom mišljenju. Sa jednom ekipom, koja igrački možda nije ni u pet najboljih ekipa, radi nevjerovatne stvari. Nije ni čudo jer je zanat pekao u Njemačkoj, a ne na našim livadama.tuzlak1987 je napisao/la:Divim se Celi iz Bijeljine..
Husref i CeloPappy je napisao/la:Najbolji trener u BiH trenutno, po mom mišljenju. Sa jednom ekipom, koja igrački možda nije ni u pet najboljih ekipa, radi nevjerovatne stvari. Nije ni čudo jer je zanat pekao u Njemačkoj, a ne na našim livadama.tuzlak1987 je napisao/la:Divim se Celi iz Bijeljine..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
realno,Celo je bolji...radi sa losijom ekipom...sjecam se prosle godine kad nas hladno uzese,odsvira sudija kraj a nasi popadase po terenu...Celo svoje posla da trce oko stadionaHeller je napisao/la:Husref i CeloPappy je napisao/la:Najbolji trener u BiH trenutno, po mom mišljenju. Sa jednom ekipom, koja igrački možda nije ni u pet najboljih ekipa, radi nevjerovatne stvari. Nije ni čudo jer je zanat pekao u Njemačkoj, a ne na našim livadama.tuzlak1987 je napisao/la:Divim se Celi iz Bijeljine..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ćelo i Husref.Heller je napisao/la:Husref i CeloPappy je napisao/la:Najbolji trener u BiH trenutno, po mom mišljenju. Sa jednom ekipom, koja igrački možda nije ni u pet najboljih ekipa, radi nevjerovatne stvari. Nije ni čudo jer je zanat pekao u Njemačkoj, a ne na našim livadama.tuzlak1987 je napisao/la:Divim se Celi iz Bijeljine..
Oko sredine, vise naginje ka vrhu. Kao motivator u samomvrhu.Heller je napisao/la:A Vojvoda
đe Cholo 
Eno ga na krovu tunela, sere se Ješiću po glavi, još uvijek..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dobar dobarAjzea je napisao/la:Eno ga na krovu tunela, sere se Ješiću po glavi, još uvijek..
Posjeta na nasim stadionima ocaj, ne smijem ni pomisliti kakva je u malo nizim ligama. Na derbiju je bilo nesto raje, hajde da se kaze fina posjeta, ostalo
izuzetak je Tuzla, ljudi su prvi, pa imaju finu posjetu. Razlog je, pa mozda ce nekom izgledat smijesno, a to su i cijene ulaznice. Za nogomet kakav pruzaju nasi timovi, cijene bi trebale biti malo nize, cast izuzetcima. Drugi razlog je svakako kvalitet tog nogometa, a i ne moze toliko biti kvalitetan kad igraci nekih ekipa i nemaju bas najbolje uslove za igru, nemaju pripreme po Turskoj, itd... Doprinosi tome i nesportsko ponasanje pogotovu navijača, bakljade, tuče, lose ponasanje, sto bi jedan covjek doveo dijete da to gleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.