FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala na odgovoru i na lijepim rijecima. Nasao sam par novijih slika i moram reci da vam stadioncic zaista lijepo izgleda, pogotov travnjak.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
@MCMXLVI
Pošalji mi te slike u pp ili objavi na odgovarajući topic
Pošalji mi te slike u pp ili objavi na odgovarajući topic
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma druze, nemas nas potrebe kontati, ni mi sebe ponekad ne kontamo. A izgubiti od Sarajeva nije sramota nijednom timu, a kamoli nama. U fudbalu je normalno nekada i izgubiti utakmicu, to nema nikakve veze, nadoknadit cemo na drugoj strani. To odakle smo, mogu ti odgovoriti na razne nacine, al da te nebi zamarao da kontas, bolje je da to preskocim.19FKS46 je napisao/la:Otvaraju stadion i izgubit ce, ne kontam ovu mladost doboj kakanj visoko zenica tesanj, odakle su vec hahahahha
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo se ti nemoj sekirati, zezam se ja malo druze. HalaliFKMLADOSTDK je napisao/la:Ma druze, nemas nas potrebe kontati, ni mi sebe ponekad ne kontamo. A izgubiti od Sarajeva nije sramota nijednom timu, a kamoli nama. U fudbalu je normalno nekada i izgubiti utakmicu, to nema nikakve veze, nadoknadit cemo na drugoj strani. To odakle smo, mogu ti odgovoriti na razne nacine, al da te nebi zamarao da kontas, bolje je da to preskocim.19FKS46 je napisao/la:Otvaraju stadion i izgubit ce, ne kontam ovu mladost doboj kakanj visoko zenica tesanj, odakle su vec hahahahha
Mladosti zelim opstanak, a nama tri boda
-
bordobijeli
- Kontakt:
u srijedu slavija al mislim da nam je puno bitnija utakmica protiv mladosti , bit ce jako teska utakmica mladost je pokazala da su vrlo dobri ,otvaranje stadiona ,dolazi Sarajevo ,znaci pun stadion ,nabrijan domacin do maksimuma . a nas ko god je nagazio ,cvrsce igrao nismo dobili utakmicu slavija ,zeljo,leh,celik,travnik ,sve su nas ljudi uzeli na srce borbenost ,nadam se da Jesic zna sta treba da radi a od nasi momaka ocekujem borbu ,trcanje onda tek moze doci do izrazaja nas kvalitet ,valjda su došli pameti .
- muhamedhulk
- Kontakt:
Slaviju preskacem, ali bi se u Kakanj moglo otici aBda. I to lagano na istok/zapad
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hajde sa rajom u Lukavicumuhamedhulk je napisao/la:Slaviju preskacem, ali bi se u Kakanj moglo otici aBda. I to lagano na istok/zapad![]()
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- muhamedhulk
- Kontakt:
Faks nazalost, plus ocekujem kisu..plus, kraj mjeseca, para sve manje
Zato sam kontao u Kakanj aBda.
PS Samir okrece novi list u zivotu, krece ispocetka..bar sto se instagrama tice
hahah nadam se da ce tako nesto i u fudbalu uraditi, od nule krenuti...ima sansu 
PS Samir okrece novi list u zivotu, krece ispocetka..bar sto se instagrama tice
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- PitarBordo
- Kontakt:
A ovo dole na dnu, "NADA KLUBA S KOSEVA PO UKUSU TRENERA IZ MAKSIMIRA".
O kome je rijec?
O kome je rijec?
[quote="Evander"]A ovo dole na dnu, "NADA KLUBA S KOSEVA PO UKUSU TRENERA IZ MAKSIMIRA".
O kome je rijec?
[/quote
i mene to interesuje 
O kome je rijec?
Mali Kenan Lamadžema 10 godina,član pionirske selekcije.amypitar je napisao/la:Evander je napisao/la:A ovo dole na dnu, "NADA KLUBA S KOSEVA PO UKUSU TRENERA IZ MAKSIMIRA".
O kome je rijec?[/quote
i mene to interesuje
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Primjetio sam da velika večina kritikuje Velkoskog i njegove igre. Samo radi statistike Krle je postigao pet golova, te upisao tri asistencije iako još uvijek nije u optimalnoj formi 
Poserem mu se ja na statistiku. Dovoljno mi je vidjeti kako igra.
To sto da gol i seta se po terenu 90 minuta, meni nije dovoljno.
Po meni, nas najlosiji igrac ove sezone.
Koliko znam fudbal se igra zbog golova i pobjeda ? Ne igramo u klikere
Kada sa tim šetanjem ima ovakav učinak, ne smijem ni pomisliti šta će raditi kada 'potrči'
Ja ne kritikujemAlpasinac je napisao/la:Primjetio sam da velika večina kritikuje Velkoskog i njegove igre. Samo radi statistike Krle je postigao pet golova, te upisao tri asistencije iako još uvijek nije u optimalnoj formi
Brate, on daje golove i asistira, valjda se i to nešto računa.Na kraju krajeva, on je napadač i njegovo je da čeka da je uvali gdje trebaEvander je napisao/la:Soserem mu se ja na statistiku. Dovoljno mi je vidjeti kako igra.
Meni je doprinos igri bitniji od neke frljoke ili spordaicnog gola, a njegov doprinos igri je u najmanju ruku katastrofalan.
Frajer bukvalno nista ne radi na terenu.
Frajer bukvalno nista ne radi na terenu.
Pretjeruješ Boga mi brate.Pa i Benko nema nekog velikog učinka osim golova i silnih promašaja, ali nije toliko kritikovan.Druga je stvar što je Krste puno puta bio zavaljen na pozicijama koje realno nisu njegove
Ako ti je ona golčina u subotu bila 'frljoka' , ja prestajem da pratim fudbal. Gdje ćeš veći doprinos od onog kada čovjek postigne gol i upiše dvije asistencije za 90min ?