LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Forster
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Forster » 31 avg 2015, 23:06

Koje debile mi imamo u upravi :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

J.ebeni Marcelinho Huertas :lol: :lol: :lol: :lol:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 31 avg 2015, 23:07

Pogledao sam 90% Huertasovim tekmi u prosloj sezoni i taj mi ne bi za Cibonu igrao :mrgreen:

Koje trolanje :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 01 sep 2015, 14:42

kao imace specijalan zadatak... mozda da uci kobea portugalski? :tokralju:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 01 sep 2015, 15:12

Mozda da bude prvi u redu za dodavanje Gatorade-a

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 sep 2015, 15:13

ozy je napisao/la:Mozda da bude prvi u redu za dodavanje Gatorade-a
Šta hoš, mlad je, pred njim je budućnost.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 25 sep 2015, 08:19

http://www.cbssports.com/nba/eye-on-bas ... nteed-deal

Eto ljubitelja panda nazad u ekipu. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 08 okt 2015, 19:20

Ovu ce mi postavu bit ako nista ljepse gledat nego onu prosle godine. Zasad se cine agresivniji svi, konkretniji.

Daleko je to od ozbiljne ekipe, ali ima finih igraca, ako budu igrali kompaktno i agresivno mozemo ako nista igrat posteno za razliku od prosle sezone.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 okt 2015, 16:23

Randle i JC odlicni :thumbup:
ser del barça es el millor que hi ha !

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 14 okt 2015, 21:20

Odgledah ovu protiv Sakramenta, evo par zapazanja:

-Kobe - se nekako vise vuce nego sto igra, u odbarani ga skoro i nema, u kontrama se uopste i ne vraca. I dalje ima onu svoju tehniku, sut, moze utrpat kos kad hoce ako nije udvojen, ali je mnogo usporio. Doduse, to nije nista novo... Izasao je u po tekme, zbog kontuzije prilikom sasvim obicnog kontakta sa igracem, nista narocito, valjda godine cine svoje.
-Randle - nevjerovatno pokretan za tako visokog i krupnog igraca, i pravi je bik. Kad krene imas utisak da ce proci kroz zid. Bas je dobro reko Kobe da je on Odom u tijelu ZRandolpha... Jak igrac, ali isto tako i dosta ne spretan, a u odbrani ga nisam narocito primjetio, iako je jako brz pa se moze fino rotirat cak i bekove zadrzat.
-Hibbert - lijepo vidjet velikog covjeka u reketu i pod kosem, ma koliko trom bio. Cini se da je tu ako nista na skoku, iako ni on nije narocito dobro zatvaro reket, 4 hiljade polaganja u reketu je bilo, Rondo, Koufos, Gay....doduse dosta toga i dok je Hibo na klupi...
-Swaggy- jednako basketas ko i prije sto je bio, ubada neke divlje suteve, i sidri loptu.
-Clarkson- po meni najbolje odigro, probija kad moze i djeluje mi zrelije nego drugi.
-Russel - srednja zalost, fina kontrola lopte, vidi se da vidi cijeli teren, ali zavrsnica nekako nedostaje, fali mi konkretnost u poentiranju.

Sve skupa se cini da se svi nekako pokusavaju dokazat individualno, da tu nema neke timske igre jos ni izbliza. Ko uzme loptu, prvo gleda mozel malo zabasketat, prodat neku fintu 1 na 1, i slicno, pa onda ako vidi da ne moze teska srca doda nekom drugom i tu sve stane, napad vec istice. Nema protoka, nema nista uigrano, nema inteligentnih dodavanja nit narocitih kretnji bez lopte. Na stranu sve to, cini se da ove sezone ipak imamo individualaca u napadu, kos igraca koji mogu zabit, ali odbrana nije nista bolja nego prije i dalje smo nekako losi na perimetru, a kad nas probiju na obrucu niko ne pomaze...

Bolje nego prije, ali jos je to mnogo tanko. Doduse i logicno, predsezona je..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 okt 2015, 13:22

@ sundancekid

dakle tvoj zakljucak je da nemamo sistem prema kojim igramo ?

Mislim da ce ovo biti jos jedna prelazna sezona gdje ce Bryant nabijati statistiku, a Randle, Clarkson i Russell steci jos dodatnog NBA iskustva i da ce onda naredne godine uz ogroman prostor u SC-u uzeti dva igraca sa FA trzista i vratiti se u borbu za PO.

Takodjer ne iskljucujem mogucnost da Jim i Jeanie reaguju i otpuste Scotta (mada bi mu ja pruzio priliku i u sezoni 2016/17) i postave Thibodeau-a za trenera, jer i prema njihovim izjavama, se vidi da polahko ali sigurno osjecaju pritisak navijaca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 18 okt 2015, 04:47

Randle ima j.e.b.e.n missmatch potencijal, prebrz je za sve cetvorke u ligi (jednog Draymonda Greena je ostavljao iza sebe kako pozeli) a prejak za vecinu trojki. Samo treba sad da radi na sutu s poludistance i mozda da kroz koju godinu doda tricu u arsenal i on je all star igrac.

Russell je totalno rezervisan i vidi se da je fizicki nedovoljno spreman za NBA. Vjerovatno ove sezone necemo vidjeti njegov puni potencijal ali cim se fizicki privikne i dodje na potrebnu razinu (sto bi trebalo da se desi kroz sezonu-dvije) ocekujem njegov veliki bum jer je momak nevjerovatan kosarkas. Ne treba zaboraviti ni da je 96. godiste i tek mu je 19.

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 18 okt 2015, 09:38

Epidaurus je napisao/la:Randle ima j.e.b.e.n missmatch potencijal, prebrz je za sve cetvorke u ligi (jednog Draymonda Greena je ostavljao iza sebe kako pozeli) a prejak za vecinu trojki. Samo treba sad da radi na sutu s poludistance i mozda da kroz koju godinu doda tricu u arsenal i on je all star igrac.
Stoji sve sto si rekao,ali ako ostane citav,jer on kako igra povrijeda visi u zraku,uzasno je nespretan

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 okt 2015, 15:25

Lopina
Kontakt:

Post Postao/la Lopina » 18 okt 2015, 16:32

Kako je sinoc lijepo Huertas igrao, kao da je u NBA godinama, mnogo me podsjecao na Nasha. Ove sezone stvarno ima sirine, apsolutno ne ocekujem nikakav spektakularan rezultat, samo eksploziju Randlea i Clarskona. Nadam se da se oko te dvojice moze graditi fransiza, uz naravno Durantulu ili nekog drugog top FA za sezonu-dvije.
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 20 okt 2015, 08:56

Odavno nisam vidio i ako su pripremne tekme da neko dobija više šanse a totoalno ih ne koristi kao Anthony Brown ! :roll:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 20 okt 2015, 14:08

Lopina je napisao/la:Kako je sinoc lijepo Huertas igrao, kao da je u NBA godinama, mnogo me podsjecao na Nasha...
[youtube][/youtube]

Ryan, odlican potez :clap:

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 20 okt 2015, 14:19

BernardBarnjak je napisao/la:
Lopina je napisao/la:Kako je sinoc lijepo Huertas igrao, kao da je u NBA godinama, mnogo me podsjecao na Nasha...
[youtube][/youtube]

Ryan, odlican potez :clap:

[youtube][/youtube]

Huertas savrseno, sta da kazem za nekoga ko je prvi put tu, odlicno se snasao, igra bez ikakvog straha, stvarno odlicno, mozda buduci Nash haha, a Kelly ne mogu da vjerujem xd

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 okt 2015, 20:35

Otpustili Upshawa, ostavili Sacrea :nedam:

iceTATA
Kontakt:

Post Postao/la iceTATA » 20 okt 2015, 22:50

Tuzno, ali istinito, fuj, fuj :bow: :bow: :bow:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 21 okt 2015, 11:16

[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.