FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet se ne moze porediti Krste i Okic, ipak je Krle puno bolji igrac, ne mozes puno nabrojati tekmi gdje Okic bio na nivou
Mosa RajvoSa
Suki, pa sve sam rekao isto ko i ti. Nema se Bekiću šta prigovoriti, koristi minutažu za 5+.
To što ti smatraš da je on dobar fudbaler, a ja smatram da je loš fudbaler kojem je jedini kvalitet zalaganje, to je **** nebitno za ovu raspravu.
To što ti smatraš da je on dobar fudbaler, a ja smatram da je loš fudbaler kojem je jedini kvalitet zalaganje, to je **** nebitno za ovu raspravu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Okic kod nas igra krilo, iako je napadac - ista situacija i sa Amerom.
Fakticki, imamo samo Dulju krilo, i onda se nema sta buniti za nedavanje lopti od strane Amera/Okica. Hebiba na krilo sa Duljom, naprijed Benko (iako masi, on je kvalitet i profesionalac, sto se na treningu vidi garant - inace ga ne bi Jesa stavljao) i Krste (jednostavno je bolji od Okana i Amera, iako igra preko neke stvari, ali daje golove, asistira..).
A na zimu je druga prica, transfer rok ce biti zanimljiv i nadam se dobro odradjen.
Do tada, moramo da 'muku' mucimo sa postojecim kadrom, inace najjacim u drzavi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Fakticki, imamo samo Dulju krilo, i onda se nema sta buniti za nedavanje lopti od strane Amera/Okica. Hebiba na krilo sa Duljom, naprijed Benko (iako masi, on je kvalitet i profesionalac, sto se na treningu vidi garant - inace ga ne bi Jesa stavljao) i Krste (jednostavno je bolji od Okana i Amera, iako igra preko neke stvari, ali daje golove, asistira..).
A na zimu je druga prica, transfer rok ce biti zanimljiv i nadam se dobro odradjen.
Do tada, moramo da 'muku' mucimo sa postojecim kadrom, inace najjacim u drzavi
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- sarajevo46
- Kontakt:
Odredene su i cijene karata za utakmicu Mladost - Sarajevo. Zapad 5,00 KM, sjever 7,00 KM. Cijela sjeverna trbina je rezervisana za navijace FK Sarajevo. Ulaznice su u prodaji od petka u prostorijama kluba na stadionu FK Mladost.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Koja je to tribina?sarajevo46 je napisao/la:Odredene su i cijene karata za utakmicu Mladost - Sarajevo. Zapad 5,00 KM, sjever 7,00 KM. Cijela sjeverna trbina je rezervisana za navijace FK Sarajevo. Ulaznice su u prodaji od petka u prostorijama kluba na stadionu FK Mladost.
btw. Krste može samo pertle vezati našem Ameru
- MojGradMojKlub
- Kontakt:

jel' ovo čini mi se za ono druga liga s istoka
Pozdrav braci nakon kratkotrajnog lopatanja u rudniku.
Dupla kruna ce stanovati na Kosevu na kraju ove sezone!
Bez brige!
Dupla kruna ce stanovati na Kosevu na kraju ove sezone!
Bez brige!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja mislim, da je to ova iza golaMojGradMojKlub je napisao/la: Koja je to tribina?
btw. Krste može samo pertle vezati našem Ameru

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
A skont'o sam, u svakom slučaju bolje dati petaka pa gledati sa centralne tribine nego dati 7 km pa gledati sa male niske betonske tribine iza gola 
Svi pricamo o Mladosti a nas sljedeci protivnik Slavija nema poraza vec 5 utakmica. Gol razlika 11-3 u zadnjih 5 utakmica 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ode gazela

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ma nikad nešto veliko od njega bojim se da neće biti. Jednu tekmu vrh, iduće dvije odron.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Naši bi se trebali zaliti na ovo.ElCartel11 je napisao/la:Ja mislim, da je to ova iza golaMojGradMojKlub je napisao/la: Koja je to tribina?
btw. Krste može samo pertle vezati našem Ameru![]()
Cijene za domace i gostujuce navijace moraju biti iste ,a ovdje hajde sto je tribina skuplja vec sto je lošija.
+1MojGradMojKlub je napisao/la:Ma nikad nešto veliko od njega neće biti.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi slabije prate kup a ne shvataju da je to od velike vaznosti jer je jedini trofej koji je validan pored titule prvaka drzaveMCMXLVI je napisao/la:Svi pricamo o Mladosti a nas sljedeci protivnik Slavija nema poraza vec 5 utakmica. Gol razlika 11-3 u zadnjih 5 utakmica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- sarajevo46
- Kontakt:
@HZ_ilidzaa nema razloga da se žače naši. Ovo je starija slika ja mislim da su postavljene stolice na ovu tribinu gdje cemo biti. Kad se protiv Slavije plati 10 KM za onu "tribinu" ako se tak može nazvati, onda se i ovdje može platiti 7KM gdje se stadion tek otvara.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A vidi Tatka zvanog 'Glava' iza.hilmo je napisao/la:Ode gazela![]()
![]()
Prvo glava ide pola metra ispred, pa onda ostatak Tatomirovica
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja sam za to da onaj novi golman debituje .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Razlog sto je Ostrakovic suspendovan je taj sto je Plakalu opsovao mater. Tupa seljacina.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj' sto je seljacina ali brate sto je onakva rupetina..Shooter je napisao/la:Razlog sto je Ostrakovic suspendovan je taj sto je Plakalu opsovao mater. Tupa seljacina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, StarmoCity i 38 gostiju.