Druga Liga - grupa Jug
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Klis ima jako dobru prezentaciju na facebooku,što malo koji tim iz ove lige ima,imaju starog lisca Kudru + par bivših Igmanovih igrača koji nisu nimalo loši (Šimunović,Habibija) + nekoliko njihovih starijih igrača i Klis ima jako fin sastav ali mislim da im je 5-6 mjesto realnost jer koliko god da imaju finu ekipu uvijek tu ima neko bolji (Tomislav,Igman,Turbina,Brotnjo) i taman kad se svi ti timovi izredaju na tabeli dođe Klis 

Support your local club !
Za Brotnjo ide sve po planu osim poraza u Uskoplju,porazi od Igmana i Turbine su očekivaniadnan6595 je napisao/la:Na pocetku sezone prica,liga nikad jača,za prvaka se bore Igman,Turbina,Posusje,Blagaj,Tomislav,mozda Klis,Brotnjo,na kraju dobijes jedini koji zele u 1.ligu je Igman,Tomislav,Turbina kvalitetni dosta za ovu ligu,al nemaju vecih ambicija,Blagaj,Posusje katastrofa,ne znam uzrok,al od borba za prvaka pretvara se u borbu za opstanak,sreca pa ima gorih od njih,Brotnjo pobjedjuje slabije,a cim nalete na jaceg potop,od Klisa sam ocekivao da ce biti u top 3 ekipe.....

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ja nisam rekao da je Brotnjo lose,i da ne ide po planu,realno trenutno imas 3 bolje ekipe od Brotnja,a da bi usli u 1.ligu morate biti ispred njihGrdan je napisao/la:Za Brotnjo ide sve po planu osim poraza u Uskoplju,porazi od Igmana i Turbine su očekivaniadnan6595 je napisao/la:Na pocetku sezone prica,liga nikad jača,za prvaka se bore Igman,Turbina,Posusje,Blagaj,Tomislav,mozda Klis,Brotnjo,na kraju dobijes jedini koji zele u 1.ligu je Igman,Tomislav,Turbina kvalitetni dosta za ovu ligu,al nemaju vecih ambicija,Blagaj,Posusje katastrofa,ne znam uzrok,al od borba za prvaka pretvara se u borbu za opstanak,sreca pa ima gorih od njih,Brotnjo pobjedjuje slabije,a cim nalete na jaceg potop,od Klisa sam ocekivao da ce biti u top 3 ekipe......
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
A reci mi molim te je li očekivano da u Konjicu primite 5 komada bez da uputite jedan jedini šut prema golu? Nisu problem porazi i pobjede ali pogledaj malo,jedva ste pobjedili neke utakmice koje bi trebali riješiti bez pola muke a protiv direktnih konkurenata za titulu ste izgubili "bez ispaljenog metka"...Grdan je napisao/la:Za Brotnjo ide sve po planu osim poraza u Uskoplju,porazi od Igmana i Turbine su očekivaniadnan6595 je napisao/la:Na pocetku sezone prica,liga nikad jača,za prvaka se bore Igman,Turbina,Posusje,Blagaj,Tomislav,mozda Klis,Brotnjo,na kraju dobijes jedini koji zele u 1.ligu je Igman,Tomislav,Turbina kvalitetni dosta za ovu ligu,al nemaju vecih ambicija,Blagaj,Posusje katastrofa,ne znam uzrok,al od borba za prvaka pretvara se u borbu za opstanak,sreca pa ima gorih od njih,Brotnjo pobjedjuje slabije,a cim nalete na jaceg potop,od Klisa sam ocekivao da ce biti u top 3 ekipe......
Prvenstva se dobijaju na malim utakmicama. A, na proljece imat cemo jacu momcad vec se zna da ce Grgic igrati za nas
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK
- Konigsblau
- Kontakt:
Nema smisla, al' eto. Mislim da nemate šanse da budete prvi, a iskreno ne bih ni volio da vi predstavljate Jug u 1. ligi. Kad vas Igman natrpa, kojeg 60% 1. lige natrpa. Nije da natrpa, al' svakako da nakon par kola Igman nema šta tražit tamo .1950 je napisao/la:Prvenstva se dobijaju na malim utakmicama. A, na proljece imat cemo jacu momcad vec se zna da ce Grgic igrati za nas

Wir leben dich Schalke 04!
Turbina-Grude 2-1 ( Škampo, Zukic)
Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
- Konigsblau
- Kontakt:
Šta bi?KonjicBOY je napisao/la:Tomislav 2-0 Igman

Wir leben dich Schalke 04!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Neam blage hahahahKonigsblau je napisao/la:Šta bi?KonjicBOY je napisao/la:Tomislav 2-0 Igman
- badblueboylivno
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
0-0 kraj, Troglav zaslužio više, promašeno par odličnih prilika i sjajna šansa u nadoknadi, umjesto pod prečku šut odlazi nebu pod oblake.
Ali dobro, bit će bolje drugi put.
Ali dobro, bit će bolje drugi put.

Hayley <3
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Šujica 0-0 Blagaj
Posušje 0-1 Neum
Kupres 3-2 Stolac
Sloga 0-0 Kamešnica
Rama 1-1 Brotnjo
Nije me začudilo ništa kao pobjeda Neuma u Posušju. Pa stvarno,prije 4-5 kola sam pisao Igmanu poraz u Posušju,u najboljem slučaju remi a sad se sa punim pravom mogu nadati da će Igman pobjediti Posušje 14. kolo. Ne znam šta im bi pa se okrenu igra,pa fino su počeli prvenstvo...
Posušje 0-1 Neum
Kupres 3-2 Stolac
Sloga 0-0 Kamešnica
Rama 1-1 Brotnjo
Nije me začudilo ništa kao pobjeda Neuma u Posušju. Pa stvarno,prije 4-5 kola sam pisao Igmanu poraz u Posušju,u najboljem slučaju remi a sad se sa punim pravom mogu nadati da će Igman pobjediti Posušje 14. kolo. Ne znam šta im bi pa se okrenu igra,pa fino su počeli prvenstvo...
Do godine bi mogli gledati Branitelj i Slogu u ovoj ligi,steta,sve manje nasih klubova u Prvoj ligi,jedan uđe 2 ispadnu,a izgleda et da ce i Velez u prvu ligu,tako da cemo u Premier ligi imati 2 kluba
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Ma kakva šteta, jedva čekam Slogu nazad, samo zato ćemo i mi ići na ulazak ponovno u Drugu ligu da se opet igramo s našim prijateljima iz Ljubuškog. Lijepo su guzicom zatvorili vrata ove lige, računali valjda da se neće dugo vratiti.adnan6595 je napisao/la:Do godine bi mogli gledati Branitelj i Slogu u ovoj ligi,steta,sve manje nasih klubova u Prvoj ligi,jedan uđe 2 ispadnu,a izgleda et da ce i Velez u prvu ligu,tako da cemo u Premier ligi imati 2 kluba
www.facebook.com/hnkvisici
Da li se sve utakmice u ovom kolu igraju u subotu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovdje je znaci izmedju Tomislav , Igmana , Turbine i Brotnja iako vidim Tomislav ima finu prednost . Volim pratit ove nize lige jos sad ima i baraz takozvani , sta mislite koja od ove 4 lige je najlosija ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Turbina ili Brotnjo su lošiji od ova druga dva pa im ne dajem nikakve šanse za prvo mjesto.
Hayley <3
Turbina nema ambicija za prvu ligu,jedva imaju para i za ove,prosjek starosti ekipe 20-21 god.,
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.