FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
I da stave nocni termin nece biti velike razlike. Tada ce biti izgovor hladno
u posjeti neće, al' u troškovima organizacije hoće...
+neatraktivan protivnikGator je napisao/la:I da stave nocni termin nece biti velike razlike. Tada ce biti izgovor hladno
Ma da je to dobit 2-3:0 . Ubacit koga od mladjih, da li ce smjet dati sansu Diati i Joci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Idemo dalje glavu gore Antolovicu Joco i Kokote na klupu.
Ja znam gdje sam sutra u 15:00..a ko hoce da dodje doci ce.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- ultrassa1921
- Kontakt:
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Ko radi do 16-17 ne moze doci a takvih je vecina standardnih.. Bice posjeta kao protiv Krupe..
BUDI ŽELJO !!!
- milanribar
- Kontakt:
Bas bi bila velika razlika da je utakmica u 18h bilo 113 ljudi vise....
Slazem se za posjetu,sutra koji god termin da se stavi nece biti puno raje,tacnije nece biti neke razlike u posjeti.U tom slucaju treba vidjeti sta je povoljnije za klub..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Igra li onaj Sanel Jahic vise,bio je u Svicarskoj
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Prešao ljetos u Levadiakos (Grčka)adnan6595 je napisao/la:Igra li onaj Sanel Jahic vise,bio je u Svicarskoj
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- salemprolic
- Kontakt:
Uporediću dvije utakmice. Obje su bile 1/16 finala kupa. Obje protiv niželigaša(Krupa i sarajevska Bosna). Jedna se igrala u 15:00, druga u 19:00(ako me sjećanje služi, znam da je prošlo nekih pola sata lige prvaka kad sam došao kući, ali kako god van radnog vremena je počela). Razlika u posjeti je minorna, otprilike 300-400 ljudi je bilo na obje utakmice. Dakle neke spektakularne promjene na tribinama ne bi bilo kad god da se ovo sutra igra. Žao mi je onih što ne mogu doći ali eto vikenda brzo i nove prilike da podržimo našeg Želju.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
-
djedovic01
- Kontakt:
Sablja majstore!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Čuj da dođem po danu kad imam obaveza jer kafa se mora popit.. A gdje ću navečer kad je hladno a uz to i Real igra sa PSGom. Neka mi fino donesu TV i grijalicu i doći ću, ovako neka je odlože za neki drugi dan ili im ja neću doći.. A sad nek vide jel im se isplati 
I neka mi nabave dobre košpe, inače neću doći ni da ove gore uslove ispune
I neka mi nabave dobre košpe, inače neću doći ni da ove gore uslove ispune
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
sutra ko bude na tekmi ako kokot bude igrao molim vas bez psovanja,imao je smrtni slučaj
Pretjerujete brate, evo u mojoj kuci dva Zeljovca koji ne promasuju nijednu Zeljinu tekmu u Sarajevu, clanska i godisnja su tu pa ce ovu propustit obojica, jedan zbog faxa, drugi zbog posla. A ne bi garant sjedili kuci dok Zeljo igra na Grbavici..tako da, termin je los, naravno ako ides s ciljem da ima vise ljudi na stadionu, ako ne, onda je odlican.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa ne možeš svima udovoljiti, da je bilo u 8 bila bi priča što nije u 5. Stavi u 5 bit će priča što nije u 3. Evo u 3 je pa ide priča što nije u 5, 6, 7, 8. Bit će vise raje 100-200, a možda će biti i manje. Ali razlika neće biti velika, pa za vikend se jedva skupimo. Jbg propusti jednu sta ces i ja sam protiv Krupe pa nikom ništa.
Mulalic fino gleda na ovu situaciju i opcenito na stvari, ja sam pozitivan..
Bice ovo dobro do kraja polusezone nam je solidan raspored, ja vjerujem ovim ljudima i momcima, samo naprijed..
Bice ovo dobro do kraja polusezone nam je solidan raspored, ja vjerujem ovim ljudima i momcima, samo naprijed..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
3 je stvarno loše svakome ko išta konkretno radi u životu. ali kod ovakve tekme ono što bi više došlo u 6 ne može pokriti ni paljenje reflektora.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Fino Edis gleda stvarno na trenutnu sitvaciju. Nadam se samo da ce uspjeti prenjeti svoja razmislja na igrace...
Jbg, ne znam sta kukate oko termina. TKo moze stici ce, tko ne moze, nikom nista, bit ce sljedeci put.
Ja cu biti zadovoljan ako stignem na drugo pa opet ne kenjam.
Evo Hodzic igra od prve. Prica ce da mi mogao u Inter...Dobar je bio u defanzici. Spasio je cist pogodak jer je covjeku ispred nosa skrenuo loptu...
Jbg, ne znam sta kukate oko termina. TKo moze stici ce, tko ne moze, nikom nista, bit ce sljedeci put.
Ja cu biti zadovoljan ako stignem na drugo pa opet ne kenjam.
Evo Hodzic igra od prve. Prica ce da mi mogao u Inter...Dobar je bio u defanzici. Spasio je cist pogodak jer je covjeku ispred nosa skrenuo loptu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.