Pozdrav i tebi.Ako me ne razumiješ pojasniću.U pravu si kad spominješ Sarajevo,Zrinjski i Široki.Ovo se odnosi i na njih.To je tako.Vidio si šta nam uradi sudija u Zvorniku. IZA TAKVOG "SUĐENJA" STOJE UPRAVO OVI KLUBOVI.Naivni smo kao francuske sobarice ako to ne vidimo."Velika četvorka" BH fudbala uglavnom kroji sama vrh tabele i bere "kajmak" od UEFA-e.Sjeti se 2009.Sloboda treća a u Evropu ode Široki koji je bio 6. na kraju prvenstva.Znaš li kakva je to prljava kuhinja.Je li ti misliš da mi možemo kroz prvenstvo sa "maslinovom grančicom"? Imaš li koga iz Slobode u IO Fudbalskog saveza? Osimova privremena Uprava N/F Saveza formirana je po principu, dva bošnjačka,Sarajevo i Seljo, dva hrvatska, Zrinjski i Široki, dva srpska , Slavija i Borac. Osim, H.Begić, Beus,Jelić(Bevanda),Ljubojević i mislim Kulina.Gdje je tu Tuzla , Sloboda ,sjeveroistočna Bosna ? Dakle iskopiran je politički "trougao" Sarajevo, B. Luka i Mostar.Mi ovdje vodimo potpuno neravnopravnu borbu.Nije tu riječ ni o kakvim kompleksima.Pogledaj tabele prvenstva Jugoslavije od 1969.Pogledaj koliko smo puta bili najbolje plasirana BH ekipa na tim tabelama.Kakav kompleks kakvi bakrači? Drago dijete mi smo njih mljeli kako smo i kad smo htjeli.(izuzimam Zrinski i Slaviju kojima je zabranjen rad nakon 1945).Davno je kazano"dok jednom ne smrkne drugom ne svane".Citirat ću i Nenada Bjekovića kad su ga pitali o Zvezdi. Rekao je " mrzim ih i tačka".Dakle, da ne bude opet zabune ,riječ je o rivalstvu Srbijanskih klubova.Ako mene pitaš o BH "velkoj četvorci", moj stav je, ne podnosim ih zbog nadmenosti i" zuluma "koji nanose BH fudbalu i tačka.I još nešto,prati i ovo prvenstvo BiH pa će ti se samo kazati.merak je napisao/la: Po toj logici bi trebao postovati i o Sarajevu, Zrinjskom Sirokom...
Nisam se nikad mjesao al ovo je apsolutno bespotrebno i suvisno i zamolio bih te da ovakve stvari vise ne objavljujes.
Uvijek rado citam tvoje postove sa treninga Slobode i forsiraj takve stvari. Pozdrav
FK Sloboda (opšte diskusije)
Re: RE: Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
Ja volim FK Tuzla City
Nije da nisi upravu,nazalost ima istine.sloboda72 je napisao/la:Pozdrav i tebi.Ako me ne razumiješ pojasniću.U pravu si kad spominješ Sarajevo,Zrinjski i Široki.Ovo se odnosi i na njih.To je tako.Vidio si šta nam uradi sudija u Zvorniku. IZA TAKVOG "SUĐENJA" STOJE UPRAVO OVI KLUBOVI.Naivni smo kao francuske sobarice ako to ne vidimo."Velika četvorka" BH fudbala uglavnom kroji sama vrh tabele i bere "kajmak" od UEFA-e.Sjeti se 2009.Sloboda treća a u Evropu ode Široki koji je bio 6. na kraju prvenstva.Znaš li kakva je to prljava kuhinja.Je li ti misliš da mi možemo kroz prvenstvo sa "maslinovom grančicom"? Imaš li koga iz Slobode u IO Fudbalskog saveza? Osimova privremena Uprava N/F Saveza formirana je po principu, dva bošnjačka,Sarajevo i Seljo, dva hrvatska, Zrinjski i Široki, dva srpska , Slavija i Borac. Osim, H.Begić, Beus,Jelić(Bevanda),Ljubojević i mislim Kulina.Gdje je tu Tuzla , Sloboda ,sjeveroistočna Bosna ? Dakle iskopiran je politički "trougao" Sarajevo, B. Luka i Mostar.Mi ovdje vodimo potpuno neravnopravnu borbu.Nije tu riječ ni o kakvim kompleksima.Pogledaj tabele prvenstva Jugoslavije od 1969.Pogledaj koliko smo puta bili najbolje plasirana BH ekipa na tim tabelama.Kakav kompleks kakvi bakrači? Drago dijete mi smo njih mljeli kako smo i kad smo htjeli.(izuzimam Zrinski i Slaviju kojima je zabranjen rad nakon 1945).Davno je kazano"dok jednom ne smrkne drugom ne svane".Citirat ću i Nenada Bjekovića kad su ga pitali o Zvezdi. Rekao je " mrzim ih i tačka".Dakle, da ne bude opet zabune ,riječ je o rivalstvu Srbijanskih klubova.Ako mene pitaš o BH "velkoj četvorci", moj stav je, ne podnosim ih zbog nadmenosti i" zuluma "koji nanose BH fudbalu i tačka.I još nešto,prati i ovo prvenstvo BiH pa će ti se samo kazati.merak je napisao/la: Po toj logici bi trebao postovati i o Sarajevu, Zrinjskom Sirokom...
Nisam se nikad mjesao al ovo je apsolutno bespotrebno i suvisno i zamolio bih te da ovakve stvari vise ne objavljujes.
Uvijek rado citam tvoje postove sa treninga Slobode i forsiraj takve stvari. Pozdrav
Davno sam ja reko da su kojim slucajem Sarajevo ili Zeljo stacionirani u Tuzli ni pola ovih uspjeha nebi imali
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
Svi mi to znamo i kakve mutne radnje se odvijaju u Savezu ali na nasoj temi postavljati novosti o konkurentima ima samo logike kada nam predstoji direktna utakmica protiv istih.
samo Sloboda
Još samo ovo. Mi stalno igramo protiv njih. Mislim da razumiješ šta hoću da kažem.Utakmica u Mostaru Zrinjski- Seljo pola sata poslije naše.Dok je vodila Drina vodio je i Seljo .Mi preokrenusmo i Zrinjski preokrenu.Čekao se rezultat iz Zvornika , jer Zrinjski je bio spreman poduprijeti braću, dati im bodove da se i Seljo" prikači".Naravno , trebalo je da u Zvorniku bude neriješeno ili da mi izgubimo .U tom slučaju razmak između Slobode i Zrinjskog ostao bi isti ili bi bio 2 boda.Ali. pokvarismo im plan.merak je napisao/la:Svi mi to znamo i kakve mutne radnje se odvijaju u Savezu ali na nasoj temi postavljati novosti o konkurentima ima samo logike kada nam predstoji direktna utakmica protiv istih.
Ja volim FK Tuzla City
sve što Sloboda72 kaze ima debelo istine i jos plus kad dodamo ove nase lesinare oko kluba sto se vrte sa tuzbama i raznim smicalicama u JU Stadion, tačno se covjeku svezgadi. Ali ne trebamo se predat jer ako bi kojim slucajem Sloboda osvojila titulu, ona bi bila vrijedna k'o da smo Ligu sampiona osvojili.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Iako često nismo na istom tonu, autor je u pravu za svako slovo ovog teksta.sloboda72 je napisao/la:Pozdrav i tebi.Ako me ne razumiješ pojasniću.U pravu si kad spominješ Sarajevo,Zrinjski i Široki.Ovo se odnosi i na njih.To je tako.Vidio si šta nam uradi sudija u Zvorniku. IZA TAKVOG "SUĐENJA" STOJE UPRAVO OVI KLUBOVI.Naivni smo kao francuske sobarice ako to ne vidimo."Velika četvorka" BH fudbala uglavnom kroji sama vrh tabele i bere "kajmak" od UEFA-e.Sjeti se 2009.Sloboda treća a u Evropu ode Široki koji je bio 6. na kraju prvenstva.Znaš li kakva je to prljava kuhinja.Je li ti misliš da mi možemo kroz prvenstvo sa "maslinovom grančicom"? Imaš li koga iz Slobode u IO Fudbalskog saveza? Osimova privremena Uprava N/F Saveza formirana je po principu, dva bošnjačka,Sarajevo i Seljo, dva hrvatska, Zrinjski i Široki, dva srpska , Slavija i Borac. Osim, H.Begić, Beus,Jelić(Bevanda),Ljubojević i mislim Kulina.Gdje je tu Tuzla , Sloboda ,sjeveroistočna Bosna ? Dakle iskopiran je politički "trougao" Sarajevo, B. Luka i Mostar.Mi ovdje vodimo potpuno neravnopravnu borbu.Nije tu riječ ni o kakvim kompleksima.Pogledaj tabele prvenstva Jugoslavije od 1969.Pogledaj koliko smo puta bili najbolje plasirana BH ekipa na tim tabelama.Kakav kompleks kakvi bakrači? Drago dijete mi smo njih mljeli kako smo i kad smo htjeli.(izuzimam Zrinski i Slaviju kojima je zabranjen rad nakon 1945).Davno je kazano"dok jednom ne smrkne drugom ne svane".Citirat ću i Nenada Bjekovića kad su ga pitali o Zvezdi. Rekao je " mrzim ih i tačka".Dakle, da ne bude opet zabune ,riječ je o rivalstvu Srbijanskih klubova.Ako mene pitaš o BH "velkoj četvorci", moj stav je, ne podnosim ih zbog nadmenosti i" zuluma "koji nanose BH fudbalu i tačka.I još nešto,prati i ovo prvenstvo BiH pa će ti se samo kazati.merak je napisao/la: Po toj logici bi trebao postovati i o Sarajevu, Zrinjskom Sirokom...
tuzlanska Sloboda
Stvarno ne pisem puno, ali si me povukao za jezik. Sjetite se slucaja Gavaric 2010. godine kada je vasa vrla Uprava na celu sa Sabovicem, cini mi se, se slizala sa zrinjskim i upravo jedan bod na kraju je donio Zrinjskom Evropu, a Sarajevo ostalo kratkih rukava. Usporedbe radi, zrinjski je te sezone odigrao cetiri utkmice sto implicira da se Sarajevo osteceno za cca 600 hiljada KM.sloboda72 je napisao/la:Pozdrav i tebi.Ako me ne razumiješ pojasniću.U pravu si kad spominješ Sarajevo,Zrinjski i Široki.Ovo se odnosi i na njih.To je tako.Vidio si šta nam uradi sudija u Zvorniku. IZA TAKVOG "SUĐENJA" STOJE UPRAVO OVI KLUBOVI.Naivni smo kao francuske sobarice ako to ne vidimo."Velika četvorka" BH fudbala uglavnom kroji sama vrh tabele i bere "kajmak" od UEFA-e.Sjeti se 2009.Sloboda treća a u Evropu ode Široki koji je bio 6. na kraju prvenstva.Znaš li kakva je to prljava kuhinja.Je li ti misliš da mi možemo kroz prvenstvo sa "maslinovom grančicom"? Imaš li koga iz Slobode u IO Fudbalskog saveza? Osimova privremena Uprava N/F Saveza formirana je po principu, dva bošnjačka,Sarajevo i Seljo, dva hrvatska, Zrinjski i Široki, dva srpska , Slavija i Borac. Osim, H.Begić, Beus,Jelić(Bevanda),Ljubojević i mislim Kulina.Gdje je tu Tuzla , Sloboda ,sjeveroistočna Bosna ? Dakle iskopiran je politički "trougao" Sarajevo, B. Luka i Mostar.Mi ovdje vodimo potpuno neravnopravnu borbu.Nije tu riječ ni o kakvim kompleksima.Pogledaj tabele prvenstva Jugoslavije od 1969.Pogledaj koliko smo puta bili najbolje plasirana BH ekipa na tim tabelama.Kakav kompleks kakvi bakrači? Drago dijete mi smo njih mljeli kako smo i kad smo htjeli.(izuzimam Zrinski i Slaviju kojima je zabranjen rad nakon 1945).Davno je kazano"dok jednom ne smrkne drugom ne svane".Citirat ću i Nenada Bjekovića kad su ga pitali o Zvezdi. Rekao je " mrzim ih i tačka".Dakle, da ne bude opet zabune ,riječ je o rivalstvu Srbijanskih klubova.Ako mene pitaš o BH "velkoj četvorci", moj stav je, ne podnosim ih zbog nadmenosti i" zuluma "koji nanose BH fudbalu i tačka.I još nešto,prati i ovo prvenstvo BiH pa će ti se samo kazati.merak je napisao/la: Po toj logici bi trebao postovati i o Sarajevu, Zrinjskom Sirokom...
Druze, da samo znas koliko je prosle godine klubova radilo protiv Sarajeva da ne bude sampion, ne bi vjerovao.
da ne skrecem s teme dalje, Slobodu jos nisu poceli ozbiljno shvatati. Sudijskom organizacijom vlada Beus i Zrinjski. Prosle god im je Siroki stao na žulj pa ih jakupovic naguzi u zadnjem kolu, a Olimpic im uze Kup.
Samo glrdajte svoje, dajte podrsku igracima. Meni je drago vidjeti da neki klub jača jer to automatski znaci da moje Sarajevo ima konkurenciju jaču i da kada izadje u Evropu nece biti kanta za nabijanje.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
Sad skontaj kada Sarajevo koji ima takav lobi i svoje ljude u strukturama nailazi na opstrukcije zamisli kako je Slobodi koja nema apsolutno nikoga.Luis Figo je napisao/la:Stvarno ne pisem puno, ali si me povukao za jezik. Sjetite se slucaja Gavaric 2010. godine kada je vasa vrla Uprava na celu sa Sabovicem, cini mi se, se slizala sa zrinjskim i upravo jedan bod na kraju je donio Zrinjskom Evropu, a Sarajevo ostalo kratkih rukava. Usporedbe radi, zrinjski je te sezone odigrao cetiri utkmice sto implicira da se Sarajevo osteceno za cca 600 hiljada KM.sloboda72 je napisao/la:Pozdrav i tebi.Ako me ne razumiješ pojasniću.U pravu si kad spominješ Sarajevo,Zrinjski i Široki.Ovo se odnosi i na njih.To je tako.Vidio si šta nam uradi sudija u Zvorniku. IZA TAKVOG "SUĐENJA" STOJE UPRAVO OVI KLUBOVI.Naivni smo kao francuske sobarice ako to ne vidimo."Velika četvorka" BH fudbala uglavnom kroji sama vrh tabele i bere "kajmak" od UEFA-e.Sjeti se 2009.Sloboda treća a u Evropu ode Široki koji je bio 6. na kraju prvenstva.Znaš li kakva je to prljava kuhinja.Je li ti misliš da mi možemo kroz prvenstvo sa "maslinovom grančicom"? Imaš li koga iz Slobode u IO Fudbalskog saveza? Osimova privremena Uprava N/F Saveza formirana je po principu, dva bošnjačka,Sarajevo i Seljo, dva hrvatska, Zrinjski i Široki, dva srpska , Slavija i Borac. Osim, H.Begić, Beus,Jelić(Bevanda),Ljubojević i mislim Kulina.Gdje je tu Tuzla , Sloboda ,sjeveroistočna Bosna ? Dakle iskopiran je politički "trougao" Sarajevo, B. Luka i Mostar.Mi ovdje vodimo potpuno neravnopravnu borbu.Nije tu riječ ni o kakvim kompleksima.Pogledaj tabele prvenstva Jugoslavije od 1969.Pogledaj koliko smo puta bili najbolje plasirana BH ekipa na tim tabelama.Kakav kompleks kakvi bakrači? Drago dijete mi smo njih mljeli kako smo i kad smo htjeli.(izuzimam Zrinski i Slaviju kojima je zabranjen rad nakon 1945).Davno je kazano"dok jednom ne smrkne drugom ne svane".Citirat ću i Nenada Bjekovića kad su ga pitali o Zvezdi. Rekao je " mrzim ih i tačka".Dakle, da ne bude opet zabune ,riječ je o rivalstvu Srbijanskih klubova.Ako mene pitaš o BH "velkoj četvorci", moj stav je, ne podnosim ih zbog nadmenosti i" zuluma "koji nanose BH fudbalu i tačka.I još nešto,prati i ovo prvenstvo BiH pa će ti se samo kazati.merak je napisao/la: Po toj logici bi trebao postovati i o Sarajevu, Zrinjskom Sirokom...
Druze, da samo znas koliko je prosle godine klubova radilo protiv Sarajeva da ne bude sampion, ne bi vjerovao.
da ne skrecem s teme dalje, Slobodu jos nisu poceli ozbiljno shvatati. Sudijskom organizacijom vlada Beus i Zrinjski. Prosle god im je Siroki stao na žulj pa ih jakupovic naguzi u zadnjem kolu, a Olimpic im uze Kup.
Samo glrdajte svoje, dajte podrsku igracima. Meni je drago vidjeti da neki klub jača jer to automatski znaci da moje Sarajevo ima konkurenciju jaču i da kada izadje u Evropu nece biti kanta za nabijanje.
samo Sloboda
"Stvarno ne pisem puno, ali si me povukao za jezik. Sjetite se slucaja Gavaric 2010. godine kada je vasa vrla Uprava na celu sa Sabovicem, cini mi se, se slizala sa zrinjskim i upravo jedan bod na kraju je donio Zrinjskom Evropu, a Sarajevo ostalo kratkih rukava. Usporedbe radi, zrinjski je te sezone odigrao cetiri utkmice sto implicira da se Sarajevo osteceno za cca 600 hiljada KM.
Samo glrdajte svoje, dajte podrsku igracima. Meni je drago vidjeti da neki klub jača jer to automatski znaci da moje Sarajevo ima konkurenciju jaču i da kada izadje u Evropu nece biti kanta za nabijanje."[/quote]
..............................................................................................................................................
...........................................................................................................................................
Sačekat ću da se javi neko od prozvanih(Zrinjski , Široki) i iz Selje.
Slučaj Gavarić ste vi nama natakli za vrat uz pomoć Olimpika i Gracića. Gracić vam je rekao da on ima tri žuta jer je Gavarić prije nas igrao u Olimpiku.Došli ste u Tuzlu sa napisanom žalbom ukoliko utakmicu izgubite. I izgubili ste je.Žalili ste se na izgubljenu utakmicu protiv nas u Tuzli, iako u Gavarićevoj brisovnici nije pisalo da ima 3 žuta kartona. Samim tim Sloboda nije znala jer nije mogla znati.Vašim uticajem isposlovali ste ponovljenu utakmicu . I drugu utakmicu vas je Sloboda pobijedila na travnjaku.No vi ste nastavili bjesomučno proganjati nas sve do pred kraj prvenstva.Pored našeg imena na tabeli stajala je utakmica manje i tri boda manje zbog vaših silnih žalbi i tužbi.Igrali smo cijeli proljetni dio boreći se za opstanak pod strašnim pritiskom zbog toga. Tek kada ste rezultatski pali toliko da vam ni tri boda "par -forfe", protiv Slobode, ne bi bila dovoljna da se plasirate u Kup UEFA, onda ste šapatom odustali. Sjećam se da je u sportskim emisijama na TV-u ,Gacić na pitanja o ovom "slučaju"sa podsmijehom govorio da je on "pitar" i da mora pomoći FK Sarajevo.
Samo glrdajte svoje, dajte podrsku igracima. Meni je drago vidjeti da neki klub jača jer to automatski znaci da moje Sarajevo ima konkurenciju jaču i da kada izadje u Evropu nece biti kanta za nabijanje."[/quote]
..............................................................................................................................................
...........................................................................................................................................
Slučaj Gavarić ste vi nama natakli za vrat uz pomoć Olimpika i Gracića. Gracić vam je rekao da on ima tri žuta jer je Gavarić prije nas igrao u Olimpiku.Došli ste u Tuzlu sa napisanom žalbom ukoliko utakmicu izgubite. I izgubili ste je.Žalili ste se na izgubljenu utakmicu protiv nas u Tuzli, iako u Gavarićevoj brisovnici nije pisalo da ima 3 žuta kartona. Samim tim Sloboda nije znala jer nije mogla znati.Vašim uticajem isposlovali ste ponovljenu utakmicu . I drugu utakmicu vas je Sloboda pobijedila na travnjaku.No vi ste nastavili bjesomučno proganjati nas sve do pred kraj prvenstva.Pored našeg imena na tabeli stajala je utakmica manje i tri boda manje zbog vaših silnih žalbi i tužbi.Igrali smo cijeli proljetni dio boreći se za opstanak pod strašnim pritiskom zbog toga. Tek kada ste rezultatski pali toliko da vam ni tri boda "par -forfe", protiv Slobode, ne bi bila dovoljna da se plasirate u Kup UEFA, onda ste šapatom odustali. Sjećam se da je u sportskim emisijama na TV-u ,Gacić na pitanja o ovom "slučaju"sa podsmijehom govorio da je on "pitar" i da mora pomoći FK Sarajevo.
Ja volim FK Tuzla City
halo ljudi mora se pogodit mreza a ne okvir gola
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jel bgt?KenoRob je napisao/la:halo ljudi mora se pogodit mreza a ne okvir gola
..............................................................................................................................................sloboda72 je napisao/la:"Stvarno ne pisem puno, ali si me povukao za jezik. Sjetite se slucaja Gavaric 2010. godine kada je vasa vrla Uprava na celu sa Sabovicem, cini mi se, se slizala sa zrinjskim i upravo jedan bod na kraju je donio Zrinjskom Evropu, a Sarajevo ostalo kratkih rukava. Usporedbe radi, zrinjski je te sezone odigrao cetiri utkmice sto implicira da se Sarajevo osteceno za cca 600 hiljada KM.
Samo glrdajte svoje, dajte podrsku igracima. Meni je drago vidjeti da neki klub jača jer to automatski znaci da moje Sarajevo ima konkurenciju jaču i da kada izadje u Evropu nece biti kanta za nabijanje."
Slučaj Gavarić ste vi nama natakli za vrat uz pomoć Olimpika i Gracića. Gracić vam je rekao da on ima tri žuta jer je Gavarić prije nas igrao u Olimpiku.Došli ste u Tuzlu sa napisanom žalbom ukoliko utakmicu izgubite. I izgubili ste je.Žalili ste se na izgubljenu utakmicu protiv nas u Tuzli, iako u Gavarićevoj brisovnici nije pisalo da ima 3 žuta kartona. Samim tim Sloboda nije znala jer nije mogla znati.Vašim uticajem isposlovali ste ponovljenu utakmicu . I drugu utakmicu vas je Sloboda pobijedila na travnjaku.No vi ste nastavili bjesomučno proganjati nas sve do pred kraj prvenstva.Pored našeg imena na tabeli stajala je utakmica manje i tri boda manje zbog vaših silnih žalbi i tužbi.Igrali smo cijeli proljetni dio boreći se za opstanak pod strašnim pritiskom zbog toga. Tek kada ste rezultatski pali toliko da vam ni tri boda "par -forfe", protiv Slobode, ne bi bila dovoljna da se plasirate u Kup UEFA, onda ste šapatom odustali. Sjećam se da je u sportskim emisijama na TV-u ,Gacić na pitanja o ovom "slučaju"sa podsmijehom govorio da je on "pitar" i da mora pomoći FK Sarajevo.[/quote]
Druze, otici cemo u sirinu ako nastavimo dalje. Jos samo ovo i dosta od mene. Recimo jeste li se ikada zapitali sto vas je Zeljo direktno izbacio iz lige kada je dao bodove Leotaru? Zasto vas je Sarajevo dobilo one godine kada ste ispali iz lige, a nije im trebalo? Zasto su svi klubovi bili protiv vas?
Amar Osim je Slobodi dobro zapamtio kada je Borac bio sampion. Dobili ste na Grbavici, mislim golom Saida. Tu je sve OK i korektno, ali naredno kolo Borac rutinski slavi u Tuzli i bjezi Zelji na nedostiznu prednost. Posto su mi neki bivsi igraci Zelje komsije, znam da je vasa Uprava molila Amara da bude nerijeseno u sezoni kada ste ispali. Amar je igracima rekao "Trpajte koliko mozete!". Na kraju je bilo 0-4.
A za slucaj Gavaric. Cuj neko vama podmetnuo.

Sta bi bilo sad u Ligi prvaka da recimo Suarez ima tri zuta kartona, a zabije dva gola Bayernu? Znas sta bi se desilo kad bi iz Barce rekli nismo znali da ima kartone, nisu nam javili iz Liverpoola?

Nemam nista protiv Slobode, na dobrom ste putu da postane jak klub u BiH. Samo trebate istrpiti sve jer ste tek na pocetku. Nemojte imati visoke ambicije da se poslije ne razocarate. Znam kako je Sarajevo to radilo od 2010. jer sam dobro bio upucen u rad Bordo prijatelja i ljudi oko kluba.
Slobodi sretno u nastavku sezone, osim u susretima protiv Sarajeva!

Druze, otici cemo u sirinu ako nastavimo dalje. Jos samo ovo i dosta od mene. Recimo jeste li se ikada zapitali sto vas je Zeljo direktno izbacio iz lige kada je dao bodove Leotaru? Zasto vas je Sarajevo dobilo one godine kada ste ispali iz lige, a nije im trebalo? Zasto su svi klubovi bili protiv vas?Luis Figo je napisao/la:..............................................................................................................................................sloboda72 je napisao/la:"Stvarno ne pisem puno, ali si me povukao za jezik. Sjetite se slucaja Gavaric 2010. godine kada je vasa vrla Uprava na celu sa Sabovicem, cini mi se, se slizala sa zrinjskim i upravo jedan bod na kraju je donio Zrinjskom Evropu, a Sarajevo ostalo kratkih rukava. Usporedbe radi, zrinjski je te sezone odigrao cetiri utkmice sto implicira da se Sarajevo osteceno za cca 600 hiljada KM.
Samo glrdajte svoje, dajte podrsku igracima. Meni je drago vidjeti da neki klub jača jer to automatski znaci da moje Sarajevo ima konkurenciju jaču i da kada izadje u Evropu nece biti kanta za nabijanje."
Amar Osim je Slobodi dobro zapamtio kada je Borac bio sampion. Dobili ste na Grbavici, mislim golom Saida. Tu je sve OK i korektno, ali naredno kolo Borac rutinski slavi u Tuzli i bjezi Zelji na nedostiznu prednost. Posto su mi neki bivsi igraci Zelje komsije, znam da je vasa Uprava molila Amara da bude nerijeseno u sezoni kada ste ispali. Amar je igracima rekao "Trpajte koliko mozete!". Na kraju je bilo 0-4.

Sta bi bilo sad u Ligi prvaka da recimo Suarez ima tri zuta kartona, a zabije dva gola Bayernu? Znas sta bi se desilo kad bi iz Barce rekli nismo znali da ima kartone, nisu nam javili iz Liverpoola?

Nemam nista protiv Slobode, na dobrom ste putu da postane jak klub u BiH. Samo trebate istrpiti sve jer ste tek na pocetku. Nemojte imati visoke ambicije da se poslije ne razocarate. Znam kako je Sarajevo to radilo od 2010. jer sam dobro bio upucen u rad Bordo prijatelja i ljudi oko kluba.

Ja bih vas molio da ne vrijedjate najveci klub u BiH i da ne pisete S.. nego kako se i zove Zeljeznicar. I nek su vama zivi i zdravi Azmir i Tan mi ipak imamo titule. Hvala i Sportski Pozdrav
Hahahah
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Interni moderator
- Kontakt:
stas,nije ba dobar frajer al nikakoMCMXLVI je napisao/la:Hahahah

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
U jednom jesu najveci mora im se odati priznanje. Znaju ljudi namjestiti i u udomiti osudjivane za namjestanje.
samo Sloboda
Druze, otici cemo u sirinu ako nastavimo dalje. Jos samo ovo i dosta od mene. Recimo jeste li se ikada zapitali sto vas je Zeljo direktno izbacio iz lige kada je dao bodove Leotaru? Zasto vas je Sarajevo dobilo one godine kada ste ispali iz lige, a nije im trebalo? Zasto su svi klubovi bili protiv vas?Luis Figo je napisao/la:..............................................................................................................................................sloboda72 je napisao/la:"Stvarno ne pisem puno, ali si me povukao za jezik. Sjetite se slucaja Gavaric 2010. godine kada je vasa vrla Uprava na celu sa Sabovicem, cini mi se, se slizala sa zrinjskim i upravo jedan bod na kraju je donio Zrinjskom Evropu, a Sarajevo ostalo kratkih rukava. Usporedbe radi, zrinjski je te sezone odigrao cetiri utkmice sto implicira da se Sarajevo osteceno za cca 600 hiljada KM.

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................
O vašoj nadmenosti i pohlepi za Euro -parama i parama uopšte, najilustrativnije govori vaš postupak prema Husrefu Musemiću nakon operacije na srcu. Čovjeka ste otpustili s posla dok je takoreći bio na bolavanju.Bože sakloni i sačuvaj.
Ja volim FK Tuzla City
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................sloboda72 je napisao/la:Druze, otici cemo u sirinu ako nastavimo dalje. Jos samo ovo i dosta od mene. Recimo jeste li se ikada zapitali sto vas je Zeljo direktno izbacio iz lige kada je dao bodove Leotaru? Zasto vas je Sarajevo dobilo one godine kada ste ispali iz lige, a nije im trebalo? Zasto su svi klubovi bili protiv vas?Luis Figo je napisao/la:..............................................................................................................................................sloboda72 je napisao/la:"Stvarno ne pisem puno, ali si me povukao za jezik. Sjetite se slucaja Gavaric 2010. godine kada je vasa vrla Uprava na celu sa Sabovicem, cini mi se, se slizala sa zrinjskim i upravo jedan bod na kraju je donio Zrinjskom Evropu, a Sarajevo ostalo kratkih rukava. Usporedbe radi, zrinjski je te sezone odigrao cetiri utkmice sto implicira da se Sarajevo osteceno za cca 600 hiljada KM.
A za slucaj Gavaric. Cuj neko vama podmetnuo.![]()
![]()
![]()
Jesu li mu ljudi izmislili treci karton ili ne? Je li ga imao? Jeste, i utakmica je trebala biti ponistena i registrovana 3:0 za Sarajevo. Ali, izgleda da posao vase administracije trebaju raditi svi drugi osim njih samih. Cuj nikom im nije rekao da ima kartone. Ovim si sebe diskvalifikovao kao ozbiljnog sagovornika, barem kod mene.
Sta bi bilo sad u Ligi prvaka da recimo Suarez ima tri zuta kartona, a zabije dva gola Bayernu? Znas sta bi se desilo kad bi iz Barce rekli nismo znali da ima kartone, nisu nam javili iz Liverpoola?![]()
![]()
Smijala bi im se cijela Evropa.
O vašoj nadmenosti i pohlepi za Euro -parama i parama uopšte, najilustrativnije govori vaš postupak prema Husrefu Musemiću nakon operacije na srcu. Čovjeka ste otpustili s posla dok je takoreći bio na bolavanju.Bože sakloni i sačuvaj.[/quote]
Kad nemas daljih argumenata, onda ides u sirinu. Pametniji popušta....

Pozdrav svim navijačima Slobode i vidimo se na Koševu.
- Beduin
- Kontakt:
Figo vs. Sloboda72
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rekoh vam ja. Pustite Sefa da radi u sportskom djelu sta hoce i nek ima punu podrsku Azmira da ga igraci ne mogu zajebavati i borit ce te se za Evropu, a sve dalje je ogromno iznenadjenje.
Iskreno, samo naprijed. Zasluzili ste to. Azmir je covjek koji zna igracima reci "Husref ja vas Bog otac, ne budete li njega slusali nece na dobro". To je ono sto donosi titule i uspjehe, uz naravno novac. Sad za sad imate oboje. I odmah se pomak vidi.
Samo naprijed gurajte. Dok se nasi iz uprave ne sjete lupiti sakom od sto vi mozete otici na finu bodovnu razliku.
Sve najbolje Fukare i samo nedajte da vam se igraci dignu. To je ono sto Husref potencira. Liga se igra 30 kola. Samo naprijed.
Iskreno, samo naprijed. Zasluzili ste to. Azmir je covjek koji zna igracima reci "Husref ja vas Bog otac, ne budete li njega slusali nece na dobro". To je ono sto donosi titule i uspjehe, uz naravno novac. Sad za sad imate oboje. I odmah se pomak vidi.
Samo naprijed gurajte. Dok se nasi iz uprave ne sjete lupiti sakom od sto vi mozete otici na finu bodovnu razliku.
Sve najbolje Fukare i samo nedajte da vam se igraci dignu. To je ono sto Husref potencira. Liga se igra 30 kola. Samo naprijed.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !