Ponajbolji izvodjac slobodnih na svijetu. Zapravo ne znam i ko ima bolji, znam da ih Eriksen onako trpa pocesto.
Zastrasujuca forma, samo nastaviti barem priblizno ovom.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
imaju tri ili četiri teme o utakmici i pjanicevom golu, probaj nac na r/soccer, ne mogu ti poslat na telefonu sam trenutno.Elddar je napisao/la:Molim te moze li na PM link te teme na redditu?Donnie Darko je napisao/la:čitam po redditu svi se čude, ljudi ne vjeruju koliko je ustvari opasan i kvalitetan igrač, slobodan udarac kao penal i slično. stranci naravno. i u po frke jedan bošnjo uleti sa komentarom "zašto ne možeš ovako i u reprezentaciji"![]()
uživaj u majstorijama stoko nezahvalna.
mi smo baš specifičan narod.
Kako si zasro sad, sad će ti se vatreni navijači Juventusa sa ovog foruma nakačit na vrat da ti kazu da je debelo ispod Pogbe..GabrielBatistuta je napisao/la:Najbolji igrac Italijanske lige i to ubjedljivo i veceras dominirao.
Kakva steta sto je Roma ekipa puna luzera.
Ne mogu se sjetit kad sam ovoliko razocaran bio za nepotrebno gubljenje bodova od kluba sa nasim igracem.GabrielBatistuta je napisao/la: Kakva steta sto je Roma ekipa puna luzera.
Draga je meni Roma strasno jos i prije dolaska Pjanketa,ali mentalitet im je fuj,slican onom koji Liverpool trenutno ima (ekipa za koju navijam) a Garcia je zesci ublehas,nadam se da ce Carlo doci tek bi tad imali sanse za titulu.ZgemboAdislic je napisao/la:Ne mogu se sjetit kad sam ovoliko razocaran bio za nepotrebno gubljenje bodova od kluba sa nasim igracem.GabrielBatistuta je napisao/la: Kakva steta sto je Roma ekipa puna luzera.Jos uvjek ne mogu da vjerujem kako bacise utakmicu.
Elddar je napisao/la:Molim te moze li na PM link te teme na redditu?Donnie Darko je napisao/la:čitam po redditu svi se čude, ljudi ne vjeruju koliko je ustvari opasan i kvalitetan igrač, slobodan udarac kao penal i slično. stranci naravno. i u po frke jedan bošnjo uleti sa komentarom "zašto ne možeš ovako i u reprezentaciji"![]()
Hvala burazDelict je napisao/la:Elddar je napisao/la:Molim te moze li na PM link te teme na redditu?Donnie Darko je napisao/la:čitam po redditu svi se čude, ljudi ne vjeruju koliko je ustvari opasan i kvalitetan igrač, slobodan udarac kao penal i slično. stranci naravno. i u po frke jedan bošnjo uleti sa komentarom "zašto ne možeš ovako i u reprezentaciji"![]()
Trenutno korisnika/ca: Amarinho, CAGarfia, Drum, Edincapitano, Goalgetter, GrbavicaHrammm, invincible1921, jestamaji, legendarnadruga, Mostarska, PSV, Wolffire i 101 gost.