Nisam mislio da ih gurne odmah u prvu postavu, nego da udje u 60-toj umjesto Benke neki akademac. Pa nece ti igra propast radi jednog ili dvojice igracasocrates je napisao/la:Pasa,mojNe kenjat' kvake sviju ti,sta treba,ubaciti pola juniora pa kad bi ga glabnuli 3:2 onda udri po Jesi..aahordasDoboj je napisao/la:Umjesto da na klupu stavi par akademaca i u slucaju bas ovog rezultata ih ubaci malo, on ce sad ubaciti puzigacu i berberovica
Pa ovo je FKS nije Stupcanica...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ja isto,doduse to mi je bio mislim drugi put..Mora da je propustio taj moj prvi post posvecen njemuTHEC je napisao/la:prvi put sam kritikovao Leona poslije prosle utakmice i vidi lika, to ti je kad neko zna prihvatiti kritiku
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Gdje je onaj sto je rekao da Benku treba malo odmoriti 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
gdje bi nam kraj bio kad bi i ostatak ekipe ovako reagovao na kritikesocrates je napisao/la:Ja isto,doduse to mi je bio mislim drugi put..Mora da je propustio taj moj prvi post posvecen njemuTHEC je napisao/la:prvi put sam kritikovao Leona poslije prosle utakmice i vidi lika, to ti je kad neko zna prihvatiti kritiku
Pyro is not a crime !
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Mojne mi na Stupcanicu, optuzit cu te da vrijedjas na nacionalnoj osnovisocrates je napisao/la:Pasa,mojNe kenjat' kvake sviju ti,sta treba,ubaciti pola juniora pa kad bi ga glabnuli 3:2 onda udri po Jesi..aahordasDoboj je napisao/la:Umjesto da na klupu stavi par akademaca i u slucaju bas ovog rezultata ih ubaci malo, on ce sad ubaciti puzigacu i berberovica
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
[youtube][/youtube]

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
sto se Benko posra pojedincima u usta, nisu imali koga vrijedjat', ostali jos Delac i Benko, sad je Benko bio na redu...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Grešku Puzigaće koristi Barić.
Hvala Puzi
Hvala Puzi
Puzigaca i njegovo vracanje golmanu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
ko laze ovi sa ss i nasa stranica na fb ili radio bht jel vodimo 4:0 ili 3:1

Niko njega nije vrijedjao, vec je receno ono o cemu se nije smjelo pricati a to je da previse masi. Dva gola sa 4m koja je danas postigao treba da mu vrate samopouzdanje da mu se ono vise ne desava. Da nije bilo onog krkana iz Zrinjskog, danas ne bi ni igrao sa Slavijom u kupu bas zbog jednog takvog Leonovog promasaja.BeSha1992 je napisao/la:sto se Benko posra pojedincima u usta, nisu imali koga vrijedjat', ostali jos Delac i Benko, sad je Benko bio na redu...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Puzigaca odronu onaj mrtvi, pa zasto on jos igra BRUKA !
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
cekaj ba sad jel 1-3 ili 0-4 , jel psujemo Puziju ili ga slavimo ? 
Pyro is not a crime !
- Burberry46
- Kontakt:
0-4 tako rece na ovaj iz lukaviceTHEC je napisao/la:cekaj ba sad jel 1-3 ili 0-4 , jel psujemo Puziju ili ga slavimo ?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
1-3THEC je napisao/la:cekaj ba sad jel 1-3 ili 0-4 , jel psujemo Puziju ili ga slavimo ?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
FK Sarajevo
68 ' | Barić postiže gol za Slaviju, poslije loše reakcije naše zadnje linije.
68 ' | Barić postiže gol za Slaviju, poslije loše reakcije naše zadnje linije.
da nije pjan onaj reporter
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
hahaha...ma rega Beli lave,razumije se sta je pisac htio reci,renome kluba,itd...belosevic28 je napisao/la:Mojne mi na Stupcanicu, optuzit cu te da vrijedjas na nacionalnoj osnovisocrates je napisao/la:Pasa,mojNe kenjat' kvake sviju ti,sta treba,ubaciti pola juniora pa kad bi ga glabnuli 3:2 onda udri po Jesi..aahordasDoboj je napisao/la:Umjesto da na klupu stavi par akademaca i u slucaju bas ovog rezultata ih ubaci malo, on ce sad ubaciti puzigacu i berberovica
hordas@imamo bruderu vec dva kindera koji su starteri,bio bi prevelik rizik jos jednog ili dvojicu,pogotovo kad je tu vidis ovaj bolid 77,i slicni njemu..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.