FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma sve 5, malo sale...socrates je napisao/la:hahaha...ma rega Beli lave,razumije se sta je pisac htio reci,renome kluba,itd...belosevic28 je napisao/la:Mojne mi na Stupcanicu, optuzit cu te da vrijedjas na nacionalnoj osnovisocrates je napisao/la: Pasa,mojNe kenjat' kvake sviju ti,sta treba,ubaciti pola juniora pa kad bi ga glabnuli 3:2 onda udri po Jesi..aa
Pa ovo je FKS nije Stupcanica...
hordas@imamo bruderu vec dva kindera koji su starteri,bio bi prevelik rizik jos jednog ili dvojicu,pogotovo kad je tu vidis ovaj bolid 77,i slicni njemu..
Btw, slazem se da sa akademcima, junirima moramo polako, po 2-3 forsirati...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: FK Sarajevo
Namjern
1 - 3 ipak
svašta komentatora
svašta komentatora
Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 21 okt 2015, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Jednu rupu i možemo imati u sastavu (Tatko),čim su dvije istovremeno (tatko i puzi) rezultat je da moramo primiti gol 
neko se ođe opasno narolj'o

Neka vrate Stepanova ili neka ubacuju Mihojevica ili Kovacevica na mjesto stopera Tatomirovic je pokazao svoje, Kadusica ostaviti na d.beku a lijevo Bekica. Sa Puzigacom na zimu raskinuti ugovor.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
ima li radio prenos gdje
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Bravo, to sve ako Ješić odradi (+dovede pojačanja na te pozicije, ili vrati Stepanova) znat ćemo da imamo pravog trenera!hzkg je napisao/la:Neka vrate Stepanova ili neka ubacuju Mihojevica ili Kovacevica na mjesto stopera Tatomirovic je pokazao svoje, Kadusica ostaviti na d.beku a lijevo Bekica. Sa Puzigacom na zimu raskinuti ugovor.
ma vjerujem da je sa Puzigacom gotovo, ne bi me cudilo da je zato i namjerno ovo uradio
Pyro is not a crime !
Krste 4:1 !
Zadnja izmjena: hzkg, dana/u 21 okt 2015, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Bekic online na fb

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pa zato sam i govorio jer je Puzigaca usao u drugom poluvremenu, ako se ne varam tu je Bekic igrao, osim ako nije dovoljno spreman Bekic za cijelu tekmu pa ga je zbog toga ubacio.socrates je napisao/la:hahaha...ma rega Beli lave,razumije se sta je pisac htio reci,renome kluba,itd...belosevic28 je napisao/la:Mojne mi na Stupcanicu, optuzit cu te da vrijedjas na nacionalnoj osnovisocrates je napisao/la: Pasa,mojNe kenjat' kvake sviju ti,sta treba,ubaciti pola juniora pa kad bi ga glabnuli 3:2 onda udri po Jesi..aa
Pa ovo je FKS nije Stupcanica...
hordas@imamo bruderu vec dva kindera koji su starteri,bio bi prevelik rizik jos jednog ili dvojicu,pogotovo kad je tu vidis ovaj bolid 77,i slicni njemu..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Velkoski 
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Krste 1-4.
Izmiješati potpuno ekipu u revanšu, ja bi iskreno po mogućnosti i svih 11 promjenio, mada je i danas trebalo biti više promjena al' eto
Izmiješati potpuno ekipu u revanšu, ja bi iskreno po mogućnosti i svih 11 promjenio, mada je i danas trebalo biti više promjena al' eto
-
belosevic28
- Kontakt:
Neka je 3 razlike da mozemo malo kombinovati u revansu. Eto prilike za Mihojevica, Herica, Catakovica...sto da ne i Ahmu, Dzemu, Puzija, Kovu jer se nisu naigrali u ligi, a tako odmaramo ove iz prvih 11.
ma nekog iz akademije uzeti neka bude zamjena Bekicu i to bas ako zagusti ali Bojana vise ne smijemo drzati u ekipi, sto prije ga otjerati, kad moze mali Kadusic igrati desnog beka valjda onda ima nekakav i lijevi bek za klupe ako nista do zime
Pyro is not a crime !
Mozda da isprobamo Ikandea i Stepanova u revansu sad kda imamo ovako golemu prednost?belosevic28 je napisao/la:Neka je 3 razlike da mozemo malo kombinovati u revansu. Eto prilike za Mihojevica, Herica, Catakovica...sto da ne i Ahmu, Dzemu, Puzija, Kovu jer se nisu naigrali u ligi, a tako odmaramo ove iz prvih 11.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Da ga hoće ostaviti ovima u lukavici, taman' je njihov tip igrača, malo kafana malo lopta!THEC je napisao/la:ma vjerujem da je sa Puzigacom gotovo, ne bi me cudilo da je zato i namjerno ovo uradio
Bravo Krle, ima da te dobro uvalimo na pauzi, samo nastavi!
-
belosevic28
- Kontakt:
@bolanos ja Ikandea ocekujem na klupi vec protiv Mladosti
Za Stepa nisam siguran da ce vise ikada zaigrati za nas.
Ma zayebavam reko da pruzimo priliku rezervama a zamisli ono Heric, Catakovic, Mihojevic, Kadusic, Plakalo i ostala ekipica i sa njima Step i Idilabelosevic28 je napisao/la:@bolanos ja Ikandea ocekujem na klupi vec protiv MladostiZa Stepa nisam siguran da ce vise ikada zaigrati za nas.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Burberry46, DoktorXabaras, ErosViverosViv, fera, Laganini1986, rimljanin90 i 35 gostiju.