Jbš ti ovo takmičenje kad nigdje niko nit prenosi nit koji *urac i ovo kao neki Kup države
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako znamo dati gol na kraju same utakmice i isčupat se iz sranja morali smo jednom i primiti jbg Rezultat je i dalje povoljan za nas, nismo izgubili odmorilo se par igrača koliko toliko.
Jbš ti ovo takmičenje kad nigdje niko nit prenosi nit koji *urac i ovo kao neki Kup države

dobar rezultat, gol u gostima, šteta za primljeni gol pred kraj meča
Bravo Efe.
I dalje smo bez poraza, 13 utakmica sa kupom. Imamo gol u gostima, utakmicu na domaćem terenu i u koliko-toliko povoljnoj smo situaciji. 0:0 nas vodi dalje.
I dalje smo bez poraza, 13 utakmica sa kupom. Imamo gol u gostima, utakmicu na domaćem terenu i u koliko-toliko povoljnoj smo situaciji. 0:0 nas vodi dalje.
-
boomerang5
- Kontakt:
ma možda i bolji rez nego 0-1 da se momci ne opuste u revansu..svaka čast !! 13 to be continued...
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da ce Efendic moci igrati protiv Travnika, jer karton iz kupa se odradjuje samo u kupu, dok iz prvenstva mozes odraditi i u kupu (osim ako nije direktan crveni, kojeg odradjujes striktno u prvenstvu), bar tako mislim da je.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Koliko je Ahmetovic profulao zicera,mogao je na svom kontu imati vise od 10 golova u sezoni..
Nadam se da ce biti raspolozeniji protiv Sarajeva i Zrinjskog,jer tu cim nam se mala sansa ukaze trebamo je iskoristit.
Idemo dalje,dobar rezultat imamo iz Zenice,sada se pripremit za Travnik,koji je ocigledno u krizi rezultata,danas ih je Travnik pobjedio,ne vidim razlog da i mi ne slavimo protiv njih,iskoristit krizu i onda na Kosevu sta bude.
Nadam se da ce biti raspolozeniji protiv Sarajeva i Zrinjskog,jer tu cim nam se mala sansa ukaze trebamo je iskoristit.
Idemo dalje,dobar rezultat imamo iz Zenice,sada se pripremit za Travnik,koji je ocigledno u krizi rezultata,danas ih je Travnik pobjedio,ne vidim razlog da i mi ne slavimo protiv njih,iskoristit krizu i onda na Kosevu sta bude.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne može.Ako je dobio direktni neće igrati ni protiv Sarajeva.Ako su dva žuta onda samo protiv Travnika.Beduin je napisao/la:Mislim da ce Efendic moci igrati protiv Travnika, jer karton iz kupa se odradjuje samo u kupu, dok iz prvenstva mozes odraditi i u kupu (osim ako nije direktan crveni, kojeg odradjujes striktno u prvenstvu), bar tako mislim da je.
Ja volim FK Tuzla City
Žuti kartoni ostaju za KUP,ne prenose se na prvenstvene utakmice.Tuzlak04 je napisao/la:Sta je ovo. 6 žutih i jedan crveni
Ja volim FK Tuzla City
Jbg Celik nije izgubio na Bilinom jos od 2014-e 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Malo mu je falilo danas,jer po svim izvjestajima,odigrali smo veoma dobro..jos furas isti avatar kao i ja,samo kod tebe veci..kod mene nesto neceDoeTz je napisao/la:Jbg Celik nije izgubio na Bilinom jos od 2014-e
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bravo za Nikolića.
"Golman gostiju je izrastao u pravog junaka ovog susreta. Do kraja prvog dijela je spasio nekoliko sjajnih šansi, da bi istim tempom nastavio i u nastavku. Nikolić je branio sve. Domaći su pokušavali, ali je on bio sjajan na golu, da bi Radnički preko Junuzovića gosti pogodili za velikih 2:0, i tako tim iz Lukavca ima velike šanse za plasman u četvrtfinale Kupa BiH".
"Golman gostiju je izrastao u pravog junaka ovog susreta. Do kraja prvog dijela je spasio nekoliko sjajnih šansi, da bi istim tempom nastavio i u nastavku. Nikolić je branio sve. Domaći su pokušavali, ali je on bio sjajan na golu, da bi Radnički preko Junuzovića gosti pogodili za velikih 2:0, i tako tim iz Lukavca ima velike šanse za plasman u četvrtfinale Kupa BiH".
Ja volim FK Tuzla City
Hajde da se dogovorimo? Za sedam dana 2-2 a tamo ligaška nek bude 0-0 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Može za sedam dana 0:0, a ligaška 1:0 za nassamocelik je napisao/la:Hajde da se dogovorimo? Za sedam dana 2-2 a tamo ligaška nek bude 0-0
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta zbog primljenog gola no i mi smo se u dva navrata znali vracati u zadnjim minutama ili cak okrenuti mec u svoju korist.
Rezultat je dobar, pozitivan i stvara nam realnu sansu da se nadjemo u narednoj rundi kupa.
Rezultat je dobar, pozitivan i stvara nam realnu sansu da se nadjemo u narednoj rundi kupa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Javi se Mramoru za ovaj avatarharry_90 je napisao/la:Malo mu je falilo danas,jer po svim izvjestajima,odigrali smo veoma dobro..jos furas isti avatar kao i ja,samo kod tebe veci..kod mene nesto neceDoeTz je napisao/la:Jbg Celik nije izgubio na Bilinom jos od 2014-e
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Protiv Travnika, zbog žutih i crvenog neće igrati :Stjepanović,Ivetić i Efendić.
Vjerovatni sastav protiv Travnika.
........................PIRIĆ
...ŠKAHIĆ....MEHMEDOVIĆ...KOSTIĆ..MORANJKIĆ
...............KISO...............ORDAGIĆ
.......SARIĆ...........ZEBA.........VESELINOVIĆ
.....................AHMETOVIĆ
Vjerovatni sastav protiv Travnika.
........................PIRIĆ
...ŠKAHIĆ....MEHMEDOVIĆ...KOSTIĆ..MORANJKIĆ
...............KISO...............ORDAGIĆ
.......SARIĆ...........ZEBA.........VESELINOVIĆ
.....................AHMETOVIĆ
Ja volim FK Tuzla City
Omere, možeš li ponoviti onaj san od neki dan ,vezano za Koševo.Omerbavarac je napisao/la:Steta zbog primljenog gola no i mi smo se u dva navrata znali vracati u zadnjim minutama ili cak okrenuti mec u svoju korist.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar rezultat
Rekoh ja najbolje je najslabijeg dobit.. Mi moramo izginuti za prolaz dok ce neki beze da se prosetaju
Rekoh ja najbolje je najslabijeg dobit.. Mi moramo izginuti za prolaz dok ce neki beze da se prosetaju
Bez obzira sto smo vodili i jos se nafulali, dobar je ovo rezultat.
Nad tobom sunce najljepše sja
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
odlican rezultat...prije meca bi potpisao..poslije meca? vidjet cemo kad dodje ljudi koji su bili pa prikazu stvarni zarvoj dogadjaja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.