FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 21 okt 2015, 18:17

jocu je i amar svim silama pokušavao dovesti zadnje ljeto. pa kad nije uspjelo onda je vareu. al' ovaj ispade još gori.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 21 okt 2015, 18:17

kakav je vama bio ovaj mali sehic.. po meni dosta gresaka i nervoze, ali bio je debi pa je sigurno bio pod pritiskom, u revansu mu na podavali dati opet 90 min... a kjosevski extra, mislim da je vrijeme da posteno no1
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 21 okt 2015, 18:18

Amar da ga je doveo i da ne valja pet para on bi ga svaku stavljao pa bi proradio kad tad. A ne bi mu tim krojili krezubi s tribina.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 okt 2015, 18:35

dugo te nije bilo šeki.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 21 okt 2015, 18:36

Zna li neko do kada je Midzic na posudbi u Gorazdu? Do zime ili cijelu sezonu? Mislim da bi pametno bilo poslati jos 2-3 ovi bivsi juniora u neki tim FBIH da momci vec polahko osjete kako je igrati redovan seniorski fudbal. A kako cujem Midzic bas dobro nastupa za Gorazde! :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 21 okt 2015, 18:50

godrina je napisao/la:Ogi i Dzenis pogadjaju
Joco il ce dat 2 gola il ce dobit ispisnicu :hmmmmm:
:bih:
jos da se ispostuje ovo oko Joce (iako mi je zao, ali ne ide vise ovako)
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 okt 2015, 18:54

milanribar je napisao/la:Amar da ga je doveo i da ne valja pet para on bi ga svaku stavljao pa bi proradio kad tad. A ne bi mu tim krojili krezubi s tribina.
Amar je doveo Pericu Stanceskog pa ga je nakon polusezone zakuco za klupu.

Joco nije prosao pripreme sa nama, nadam se da ce ga istrpiti do priprema i da ce pokazati sav svoj kvalitet u drugoj polusezoni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 21 okt 2015, 19:04

Da, bio je taj Perica koji se nije proslavio i mogao je Amar pogrijesiti ali mu nikad tim ne bi krojili krezubi s tribina. To mi lice na pitare kad istok pocne da pljuje odmah se taj igrac tjera i slicno.

Amare vrati se.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 21 okt 2015, 19:22

Ipeee, navikao si nas, cekamo rezime. :D
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 21 okt 2015, 19:42

[youtube][/youtube]

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 21 okt 2015, 19:55

Vazno je da se pobjedilo bez povreda i bez prevelikog trosenja.
Igra,nako.Vjerovatno je nesta do terena,nesta do protivnika,nesta do kombinovanog sastava. Zalaganje dosta dobro.Teren vrlo los,valjda ce biti bolji do nedjelje. Protiv Celika ce trebati daleko vise da bi pobjedili.
Za Antolovica smo znali da nece braniti,Memija prehladjen,Mladenovic kartoni,Kokot smrtni slucaj...Ovi sto su ih mijenjali,solidni. Seha poceo sa dosta treme i gresaka,ali je vremenom postajao sve bolji. U cjelini,prosjecan. Ali,ovo je bila dobra prilika za njegov debi u prvom timu.
Veca apsolutno siguran,pouzdan,kontrolise sve u svom prostoru. Brzo,pravilno i daleko degazira...Nema dileme da je trenutno bolji golman od Marijana.
Opet mislim da ce Marijan u nedjelju na gol. Nek bude na hair.
Ostaje nam veliki problem u igri kad nam se prepusti lopta i teren. Nema brzog protoka,nema individualne prevage,nema proboja po krilima...S puno dodira igramo,uspori se tranzicija i stalno ispred imamo postavljenu odbranu. A ovakvi kakvi smo,bez snaznih napadaca,nemamo puno sansi u toj igri.
Celik ce nam sigurno dati loptu,stati u trostruki blok i bice tesko to igrom rijesavati. Nadam se da ce nasi to dobro analizirati i naci adekvatna rjesenja.
Utakmica s Celikom bi mogla okrenuti neke stvari u nasu korist,gledajuci raspored svih iz vrha u narednih 6 kola. Svi igraju izmedju seba,po jednu,dvije ili tri utakmice,kako ko. Jedino mi nemamo nikoga iz vrha za protivnika u narednih 6 kola(ne racunajuci Radnik). Zato za nedjelju treba sve mobilisati da bi se ta utakmica dobila.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 21 okt 2015, 20:02

ChWilla je napisao/la:dugo te nije bilo šeki.
Bio je vec jednom pod ovim nikom :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 okt 2015, 20:05

Ja danas kad sam čitao izvještaj na zvaničnoj, da su nešto pogriješili prilikom kucanja, a ono fakat Thiago stalno prolazio po strani :) .
Ja bi njega stalno drzao na krilu, mislim da je tu potrebniji, naročito na Grbavici.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 21 okt 2015, 20:11

Astren je napisao/la:Ja danas kad sam čitao izvještaj na zvaničnoj, da su nešto pogriješili prilikom kucanja, a ono fakat Thiago stalno prolazio po strani :) .
Ja bi njega stalno drzao na krilu, mislim da je tu potrebniji, naročito na Grbavici.
Na spicu je najopasniji, pogotovo u utakmicama na strani kada nas napadaju.. Za vecinu stopera u ovoj ligi je prebrz.. Moze i krilo dosta dobro odraditi ali cini mi se da se brze umori na toj poziciji.. Bice on jos opasniji dok prodje i zimske pripreme..+
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 21 okt 2015, 20:18

Handri nas realizacija od evropskih utakmica i to je evodentno. Nemojte da vas ovaj rezultat zavara, ali moze biti pocetak promjene na bolje.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 21 okt 2015, 20:21

Sigurno je jedno da s Beganovicem na spicu nismo ubojiti nikako. Kad spica igra Tiago tad je veoma opasno, cim prede na krilo bice to problem protiv jacih ekipa. Ovo danas na krilu je prolazilo jer je zadnja linija Goska prespora pa se cinio ubojitiji kad gurne loptu i proleti....

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 21 okt 2015, 20:22

Trebali smo mi 5 utrpati, pozelio sam taj rezultat ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 okt 2015, 20:38

Imal gdje podatak o posjeti ja sam na sjveru sa juga izbrojo nekih 70 ljudi :D
=\_1921_/=

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 okt 2015, 20:43

Ovu tekmu sam nazalost pratio preko tekstualnog prenosa, prvih pola sata citam patnja, nista..vec se nerviram..al dobro je, na kraju smo ipak ubijedljivo dobili, osigurali plasman. Ono sto mi se sa pregleda najvise svidja jeste sto smo poceli sutati izvan 16 metara, bilo je dobrih udaraca, jedna ce zavrsit u rasljama, jedna ko na derbiju zavrsit slucajno u golu, neki korner izvuc, a nekad i na tribine, al sta ces..bolje nego izgubiti loptu i protivniku poklonit kontru. Jos me raduje sto ce mladji momci dobiti sansu i u revansu, imat ce priliku na relativno visokom nivou odigrat tekmu sto nemaju cesto zbog konkurencije. A i odmorni docekujemo Celik, sve osim pobjede je uzas.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 21 okt 2015, 21:04

koje su izmjene bile i kada u nasem timu? osim sehica i enisa da li je neko dobio zute kartone?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: berjan, Giba87, itatabisine, jasmin10, Riziko, sakahuligana i 108 gostiju.