FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igra nam počinje dobijati i glavu i rep. Ako se nastavi ovako, na proljeće bismo konaćno bez stresa mogli gledati utakmice. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Imamo li mi u ovim juniorima kakvog "obečavajućeg" lijevog beka ljudi? Kontam bolje i mlađeg gurati i trpiti nego puzu koji je danas Plakala zavalio kriminalno! 
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 21 okt 2015, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.
- jurisicduska
- Kontakt:
Imaš Almira Bekića on gori na lijevom beku, a mislim i da je Kalasi lijevi bek samo ne zna nikom objasniti ni rećiBordoArmy88 je napisao/la:Imamo li mi u ovim juniorima kakvog lijevog beka ljudi? Kontam bolje i mlađeg gurati i trpiti nego puzu koji je danas Plakala zavalio kriminalno!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Dobro si, pošto je sada tu Kadušić (koji obećava), a ima i Barić tako da bi lijevo mogli Ahmu i Bekića rotirati?! Ma samo da onoga više ne gledam, "Mumahed Bešić za siromašne" kako haver reče!jurisicduska je napisao/la:Imaš Almira Bekića on gori na lijevom beku, a mislim i da je Kalasi lijevi bek samo ne zna nikom objasniti ni rećiBordoArmy88 je napisao/la:Imamo li mi u ovim juniorima kakvog lijevog beka ljudi? Kontam bolje i mlađeg gurati i trpiti nego puzu koji je danas Plakala zavalio kriminalno!
Mi samo ako budemo pravi sa dobrim pristupom od prve minute,nema tu,još na Koševu,Sloboda šta da traži,to je tako,činjenica.joker90 je napisao/la:Treba opklade u avatare pokrenuti ko pred derbi, da nam pola teme nosi seljine, a pola Slobodine avatare..
Al eto nek pobjedi bolji,zbog poštovanja Husrefa a i Tuzlaka koji su prilično dobar i zdrav kolektiv za naše prilike.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ja bih Almira zabetonirao u prvih 11 na lijevom beku, a kao zamijenu mu priključiti nekoga iz juniora. Ne može biti gori od Puzija da ga yebeš. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Inače ne bih nikada nosio neki drugi avatar koji nema veze sa FKS, ali ako je u pitanju Šef - no problemo!joker90 je napisao/la:Treba opklade u avatare pokrenuti ko pred derbi, da nam pola teme nosi seljine, a pola Slobodine avatare..
Ide ovo na bolje...
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Gdje je Stepanov? Trenira li uopste? Postoji li bar gram nade da ce se vratiti u ekipu?
bas mi zao sto sad tu nije Anđusic, od njega sam bas dosta ocekivao, pitam se da li bi kod Jesica i koliko napredovao. puuuno sam od njega ocekivao, ali za sad ne ide nekako.
- molotovljev
Biće tu na polusezoni, on i Kobiljar. Nisam ništa očekivao od njih dok su na posudbi u Travniku, kod trenera Memića ( željovac ).keno83 je napisao/la:bas mi zao sto sad tu nije Anđusic, od njega sam bas dosta ocekivao, pitam se da li bi kod Jesica i koliko napredovao. puuuno sam od njega ocekivao, ali za sad ne ide nekako.
F.K.SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
U Novom Sadu, svoje je zavrsio. Na zimu raskid ugovora.19FKS46 je napisao/la:Gdje je Stepanov? Trenira li uopste? Postoji li bar gram nade da ce se vratiti u ekipu?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Steta.Shooter je napisao/la:U Novom Sadu, svoje je zavrsio. Na zimu raskid ugovora.19FKS46 je napisao/la:Gdje je Stepanov? Trenira li uopste? Postoji li bar gram nade da ce se vratiti u ekipu?
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Isti trener je Kouadio-u pa momak skoro svaku razvaljuje...molotovljev je napisao/la:Biće tu na polusezoni, on i Kobiljar. Nisam ništa očekivao od njih dok su na posudbi u Travniku, kod trenera Memića ( željovac ).keno83 je napisao/la:bas mi zao sto sad tu nije Anđusic, od njega sam bas dosta ocekivao, pitam se da li bi kod Jesica i koliko napredovao. puuuno sam od njega ocekivao, ali za sad ne ide nekako.
Šteta ali opet niko nije veći od kluba pa ni on kolika god igračina bio, jbg.Shooter je napisao/la:U Novom Sadu, svoje je zavrsio. Na zimu raskid ugovora.19FKS46 je napisao/la:Gdje je Stepanov? Trenira li uopste? Postoji li bar gram nade da ce se vratiti u ekipu?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Jel ima kakvih slobodnih lijevih bekova po transfermarktu ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovo izgleda puno bolje 
Sloboda bez Zebe protiv nas
- molotovljev
Kouadio je druga priča... i da, razvaljuje ali van terena i u svlačionici, ubio se za klana. Zato i jeste očajno stanje u Travniku...
F.K.SARAJEVO
zagorski je napisao/la:Sloboda bez Zebe protiv nas
Sto?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ligamenti, pauzira 10-15 dana..AdiFKS je napisao/la:zagorski je napisao/la:Sloboda bez Zebe protiv nas
Sto?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, VibeTribeX i 27 gostiju.