2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Hahahahahah, jedva cekam. 

Hahahaha
Brinite se vi za sebe, u mene je svakako divizija za obdanista 

Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ja AFC South i u real i u virtual lifeMig_Mig je napisao/la:HahahahaBrinite se vi za sebe, u mene je svakako divizija za obdanista

Zao mi je Alema hahatuzlak1987 je napisao/la:Pa ja AFC South i u real i u virtual lifeMig_Mig je napisao/la:HahahahaBrinite se vi za sebe, u mene je svakako divizija za obdanista

Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
TT potpisao 5-godisnji ugovor sa CLE za 82mil. 

Kol'ko su ono bjese platili Kevina 90 i nesto jel ono? Znaci oko 175 miliona na dva PF?NEZALAGANJE je napisao/la:TT potpisao 5-godisnji ugovor sa CLE za 82mil.

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 okt 2015, 04:37, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
110mil je Love...Luxury tax ce im biti izmedju 60 i 65mil,a ukupno za plate daju vise od 175mil samo za nastupajucu sezonu...
NEZALAGANJE je napisao/la:110mil je Love...Luxury tax ce im biti izmedju 60 i 65mil,a ukupno za plate daju vise od 175mil samo za nastupajucu sezonu...

Al' dobro nek deru Gilberta, ionako je bio jeftin previse.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma njima cifra nije previse ni bitna kad su 99% oni vec u finalu.Pitanje je mogu li osvojiti titulu,pa da sve ima smisla!?alemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:110mil je Love...Luxury tax ce im biti izmedju 60 i 65mil,a ukupno za plate daju vise od 175mil samo za nastupajucu sezonu...![]()
Hoce bit show ako ih Dubsi/Thunder/Spursi drmnu u finalu 

Zavisno na kog udare u finalu, sve je match-up.NEZALAGANJE je napisao/la: Ma njima cifra nije previse ni bitna kad su 99% oni vec u finalu.Pitanje je mogu li osvojiti titulu,pa da sve ima smisla!?
@ep
Dubsi nece biti u finalu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Rich Paul se ponovo pokazao kao najbolji agent lige, izvuce jos 2 miliona za ovo nekoliko mjeseci pregovoranja

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma kretenizam Cavsa, preseravanje teško aBd neće ni osvojiti nikad 

Cuj Cavsi su 99% u finalu, pa to ni James sam ne misli sa tolikom sigurnoscu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa dobro nemoj bas bukvalhno shvatati ovo 99%,ali realno tako je,ako ostanu zdravi ko ih moze zaustaviti na istoku?Niko.BIHfan je napisao/la:Cuj Cavsi su 99% u finalu, pa to ni James sam ne misli sa tolikom sigurnoscu.
Dobro je GM Lebron uspio iscupati 82 mil za sljakera,good job...al ajd bar je pristojnije u odnosu na drugog majstora zvanog Deandre Jordan

Demarcus Cousins je car na tweeteru

- adriano_leite
- Kontakt:
Gilbert nije nikada bio jeftin tj mislis reci da je skrt. Dakle, od momenta kada je kupio Cavse trudi se platiti koliko god je potrebno za titulu.alemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:110mil je Love...Luxury tax ce im biti izmedju 60 i 65mil,a ukupno za plate daju vise od 175mil samo za nastupajucu sezonu...![]()
Dalje, TT 5 godina 82 miliona je nista jer ce sc rasti i rasti i taj ugovor ce biti smijesan. Sto se tice buducnosti najbitniji igraci su tu dugorocno. Gilberta niko ne moze napraviti budalom jer je on taj koji raspolaze svojim novcem.
Ugovor koji se spominjao da je TT odbio je bilo 5 godina 85 miliona a eto sad potpisao na manje, dakle i mediji seru. TT nije ni blizu max igraca ali je neko ko nije propustio tekmu u ligi evo 4 godine i moze igrati i C i PF bez ikakvih problema. Idealno bi bilo 75 miliona za 5 godina, ali koji je to dokazani PF u playoffu dobio tako malo? TT je sam iznio playoff bez Lovea i treba biti placen.
Ne gledas koliko je ko platio jednu poziciju nego gledas fit ekipe hemiju ekipe i koliko se igrac isplati. Kyrie, Love, Tristan, James, Shumpert, svi ce tu biti 5 godina i ako Bog da Mozgov da ostane i eto ti strasnog nukleusa ekipe bez obzira na pare koje im se daju.
Mnogo se ovdje Cavsi ismijavaju ali nista novo...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- tuzlak1987
- Kontakt:
A dobro Adriano ti nisi realan sto se tice Cavsa, oni da potpisu Ostertaga za 85 mil ti bi to nekako opravdao 

TT smatras dokazanim u playoffy..WTF??
Lik je odigrao 20 utakmica u playoffu i to u ekipi koja ima Lebron Jamesa,koji mu je pravio gomili prostora,asistencija i sve sto spada u Lebronov kosarkaski repertoar itd
TT je jako daleko od dokazanog igraca u regularnoj sezoni,a kamoli u playoffu..a tek bi posebna prica bila da je u nekoj ekipi koja nema Lebrona i sve sto nosi pojava Lebrona na terenu itd,ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo,nebitno..
Malo objektivnosti jbg
Lik je odigrao 20 utakmica u playoffu i to u ekipi koja ima Lebron Jamesa,koji mu je pravio gomili prostora,asistencija i sve sto spada u Lebronov kosarkaski repertoar itd
TT je jako daleko od dokazanog igraca u regularnoj sezoni,a kamoli u playoffu..a tek bi posebna prica bila da je u nekoj ekipi koja nema Lebrona i sve sto nosi pojava Lebrona na terenu itd,ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo,nebitno..
Malo objektivnosti jbg
- adriano_leite
- Kontakt:
Lik je najbolji ofanzivni skakac lige, nije rupa u odbrani, zdrav je i iz sezone u sezonu napreduje i ima manje od 25 godina, dakle treba to platiti. Ne moze LeBron uticati na stvari koje TT radi jer ne kreira nista za njega. TT i bez LeBrona je bio top5 ofanzivni skakac lige. TT nije dobio pare za ofanzivni repertoar (poeni, asistencije itd.) nego jer je dobar fit ovoj ekipi i jer predstavlja razlicit profil igraca u odnosu na Mozgova i Lovea pa je dobar fit s obojicom a i obojicu moze zamijeniti kada je potrebno.ozy je napisao/la:TT smatras dokazanim u playoffy..WTF??
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.