FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Osposobit ce ga oni do nase utakmice. Sigurno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Prodjite se Zebe, igrao ili ne svejedno je. Mi ako budemo pravi dobit cemo ih bez obzira igrao ili ne.
Ali, hajde da prvo dobijemo u subotu Mladost, pa cemo onda o Slobodi
Ali, hajde da prvo dobijemo u subotu Mladost, pa cemo onda o Slobodi
Zadnja izmjena: 19FKS46, dana/u 21 okt 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Možda i dan-danas ima traumu od proslave titule. Valjalo je beka igrati. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
Mi smo se dogovorili da podignemo atmosferu sa golovima, Vi trebate na drugi nacin.hilmo je napisao/la:Upravu si!!!kenanbrajic je napisao/la:Polako Hilmaga...polako...hilmo je napisao/la:Bože mili da li je ovo znak da smo krenuli naprijed....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
I prije derbija smo nanizali nekoliko dobrih utakmica pa u derbiju kao amateri. Dobar, odličan rezultat iz Lukavice danas, sad se u miru možemo pripremati za narednu utakmicu u Kaknju. Ljudi pravu feštu spremaju trebamo dati svoj doprinos sa jedno dva gola u mreži![]()
Dobro je Kadušić dobija ovoliko vremena, jer za neku potvrdu kvaliteta treba vremena i kontinuiteta igara. A i neki drugi su se malo trznuli i to je dobro.
Idemo dalje!!!
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Vi spremite balone i vatromet, naši su golovii. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Fali li neko kod Mladosti u subotu, povrede, kartoni...???
Tatomirović kartoni .19FKS46 je napisao/la:Fali li neko kod Mladosti u subotu, povrede, kartoni...???
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kad je Tatko presao u Mladost?Besic je napisao/la:Tatomirović kartoni .19FKS46 je napisao/la:Fali li neko kod Mladosti u subotu, povrede, kartoni...???
Jel Kova 100% spreman ili će Džemo na stopera 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja sam samo pročitao kartoni reko evo ga19FKS46 je napisao/la:Kad je Tatko presao u Mladost?Besic je napisao/la:Tatomirović kartoni .19FKS46 je napisao/la:Fali li neko kod Mladosti u subotu, povrede, kartoni...???
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
A ja se ponadao da smo se Tatka rijesiliBesic je napisao/la:Ja sam samo pročitao kartoni reko evo ga19FKS46 je napisao/la:Kad je Tatko presao u Mladost?Besic je napisao/la: Tatomirović kartoni .![]()
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Svi su spremni, niko nefali radi kartona ili ozljeda. Kup utakmicu je igrala druga postava, prva odmarala zbog subote. Mislim da im motiva nefali, samo se bojim da ne izgore: prva utakmica na svom stadionu, pune tribine, uglednih ličnosti iz fudbala na tribinama i još Sarajevo za protivnika. Tesko.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hahahahah brat ludi hahah kraljine.Besic je napisao/la:Tatomirović kartoni .19FKS46 je napisao/la:Fali li neko kod Mladosti u subotu, povrede, kartoni...???
Sabrine mi moje!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne bi vjerovao koliko ih po zadatku pise ovdje. Od Tiricevih pulena, preko tzv sportskih novinara do dusmana u i izvan kluba. Na zalost takav je vakat da i forum kao i mahalanje, igraju zapazenu ulogu u kreiranju "kolektivnog misljenja" koje prouzrokuje pljuvanje i kad treba a puno vise nepotrebno prvo ovdje na forumu, pa na tribinama, sto se naravno prenosi u svlacionicu. Iskreno se nadam da sa Jesicem to prestaje iako je to tesko iskorjeniti prije svega sto navijaci nisu ili ne zele biti svjesni da vise nisu znacajan faktor u klupskoj politici, kao sto su bili do prije 2 god.BosnianKingdom je napisao/la:E brate usra ga i ti. Čuj po forumu trpaju svoje igrače u ekipu,de uozbilji se bgt,čuj na frmobiteljskicovjek je napisao/la:Pa imas par forumasa koji pisu po zadatku (trpaju svoje igrace u ekipu ili im ucvrscuju mjesta) ostalo su oni povodljivi i kad napisu 10 puta neku glupost, to postaje opsteprihvaceno misljenje, haman cijelog foruma. Na zalost, ima i istine u nekim komentarima o igracima.bordobijeli je napisao/la:ne znam koji je fazon navijaca FKS pa i dobre vecine ovdje na forumu da uvijek i svake godine imaju po 2-3 igraca koja uzmu na zub ,sta god oni uradili i kakvi god bili oni su klocevi ,alkoholicari ,kladionicari i ne znam sta vise . ok je kritikovati i pisati da nije dobar igrac ali uvijek kritika i samo kritika pa cak kad dobro nesto urade opet im se nadju razlozi za kritiku .prošle godine Baric,Bilbija,stojcev ove godine Krste,puzigaca ,berberovic , ko je sljedeci![]()
Na kraju, uvazavam to sto se ne slazes sa mojim misljenjem, ali cu za razliku od tebe, biti dovoljno uctiv pa ti necu reci da kakas, samo te srdacno pozdravljam.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Darko je jako dobar covjek, nije sirovina uopste u zabludi si.pitic je napisao/la:P.ke izgleda proigrale.
Neka baš mi je drago radi sirovine Vojvodića kako je poslije tekme miran i kako je podvio rep, a prošli put se je puhao do neba.
2-2FKMLADOSTDK je napisao/la:Svi su spremni, niko nefali radi kartona ili ozljeda. Kup utakmicu je igrala druga postava, prva odmarala zbog subote. Mislim da im motiva nefali, samo se bojim da ne izgore: prva utakmica na svom stadionu, pune tribine, uglednih ličnosti iz fudbala na tribinama i još Sarajevo za protivnika. Tesko.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Dajemo dva u prvom, dva u drugom?Rinuka je napisao/la:2-2FKMLADOSTDK je napisao/la:Svi su spremni, niko nefali radi kartona ili ozljeda. Kup utakmicu je igrala druga postava, prva odmarala zbog subote. Mislim da im motiva nefali, samo se bojim da ne izgore: prva utakmica na svom stadionu, pune tribine, uglednih ličnosti iz fudbala na tribinama i još Sarajevo za protivnika. Tesko.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mnogo ce teže biti protiv Mladosti nego ptotiv Slobode.
Uzmemo.li Mladost nas ce tesko vise iko zasustaviti do titule jesenjeg prvaka.
Mlad-Sar
Sar-Slob
Olim-Sar(Kosevo)
Sar-Trav
Drina-Sar
Listica-Sar
-------------------
Uzmemo.li Mladost nas ce tesko vise iko zasustaviti do titule jesenjeg prvaka.
Mlad-Sar
Sar-Slob
Olim-Sar(Kosevo)
Sar-Trav
Drina-Sar
Listica-Sar
-------------------
Dobro bi bilo ove utakmice do zadnjeg kola sve dobiti, a u zadnjem šta bude...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MaroonBjelave, misstianopenaldo i 29 gostiju.