Jesi li ti gledao Costu igdje osim u toj pripremnoj i sinoc? Lik ima 10 asistencija u 8 utakmica u Bundesligi, razvaljiva od pocetka sezone. Iskreno, vise sam se prije utakmice bojao njega nego Lewe i Muellera. Skill-set mu je bolji nego kod Robbena, koristi obje noge za razliku od staklenog Holandjanina. Nije jos na Robbenovom nivou da sam dobiva utakmice poput one sinoc, ali ako izbjegne ono brazilsko nostalgicarenje za karnevalom u Riju i sl. gluposti, bice jedan od najboljih na svijetu.BigBigBang je napisao/la:Mora popraviti defanzivu babun Douglas Costa te ne smije prolaziti onako, gledao sam pripremnu izmedju Bayerna i Reala neki levat iz Reala vjerovatno iz Castille je ovog Costu pojeo za dorucak ne znam kakva se fama od njega sad pravi cuj onog bolji od Robbena
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gledao sam vidio sam biljezi asistencije u Bundesligi ok i Aubemeyang zabija pa nije nista posebno, klasican Brazilski zongler kojeg kad dva tri puta zaredom zaustavis totalno grohne i ne moze nista drugo napraviti, nece on nikad ko Robben kada ga ne ide povaljati dvojicu trojicu i zabiti gol, moze on koristiti obje noge koliko hoce Robbenova lijeva je jaca od obje njegove skupa smijesno je i poredjenje ova dva. Belerin ako zeli da napravi veliku karijeru mora popraviti defanzivu i zaustavljati ovakve igrace jeftino je pao na dvije finte koje bi trebao zaustaviti, nije ovaj Douglas Costa Messi ili Robben da kad usitni da ga je skoro nemoguce zaustaviti.Artetitis je napisao/la:Jesi li ti gledao Costu igdje osim u toj pripremnoj i sinoc? Lik ima 10 asistencija u 8 utakmica u Bundesligi, razvaljiva od pocetka sezone. Iskreno, vise sam se prije utakmice bojao njega nego Lewe i Muellera. Skill-set mu je bolji nego kod Robbena, koristi obje noge za razliku od staklenog Holandjanina. Nije jos na Robbenovom nivou da sam dobiva utakmice poput one sinoc, ali ako izbjegne ono brazilsko nostalgicarenje za karnevalom u Riju i sl. gluposti, bice jedan od najboljih na svijetu.BigBigBang je napisao/la:Mora popraviti defanzivu babun Douglas Costa te ne smije prolaziti onako, gledao sam pripremnu izmedju Bayerna i Reala neki levat iz Reala vjerovatno iz Castille je ovog Costu pojeo za dorucak ne znam kakva se fama od njega sad pravi cuj onog bolji od Robbena
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
8 - No team has ever managed more shots on target vs.a Pep Guardiola side in the UCL than the eight Arsenal mustered tonight. Riposte.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ospina protiv Dinama i Olympiacosa - 2 odbrane...
Cech protiv Bayerna 6 odbrana!

Cech protiv Bayerna 6 odbrana!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ospina je poslije Almunie najlosiji golman Arsenala ikad
Da retardirani voajer nije forsirao ovog polugolmana sada bi imali 9 bodova i kalkulisali koliko nam je dovoljno za prvo mjesto u grupi i lakseg protivnika u osmini
Da, zato što je podbacio u jednoj utakmici on je najgori golman poslije Alumunio 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Podbacio je i protiv Dinama, Ospina kad nije igrao tada nije ni podbacio, njegovi nastupi u Ligi Prvaka su kriminalni skoro sve porazi za Arsenal Monaco, Dinamo, Olimpijakos bio bi i Bayern danas fortuna nije pogledala kladim se da bi stari jarac igrao nejga i sinoc. Samo totalne fudbalske neznalice kritikuju Cecha i dovode ga u istu ravan sa ovim polovnjakom.
Sigurno. Ospina je kriv za sve poraze u kojima je branio. Čeh nije krivac nikad pa taman plivao ko Phelps
Almunia>Ospina
Almunia>Ospina
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa naravno Cech da zabije autogol sebi za njega znas da je dokazana klasa jedan od najboljih u historiji igre, osvojio sve i svasta zivuca fudbalska legenda i institucija sto smo se uvjerili preksinoc kada ni jedan Neuer nije mogao da prati ritam velikog Cecha te je kapitulirai i kiksao.
voajeroljupci,poljske lude i kolumbijski patuljci na aparatima
niste dostojni da izgovorite ime gospodina institucije na golu,da se takva klasa dovela u napad još,da se ne gledaju engleska kokoš koji se pokušava furati na henrya,a na kraju se osramoti jer nije u stanju pošteno zahvatiti loptu i uputiti udarac,te francuski panj koji je dokazao svoje neznanje svih ovih sezona kad ga se guralo,a ono ispao teški ćorak

Drago mi je da je napokon u timu igrac koji se Seamanu svidja. Nadajmo se da ce ih u buducnosti biti sve vise. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Drago mi je da je napokon u timu igrac koji se Seamanu svidja. Nadajmo se da ce ih u buducnosti biti sve vise.
prave klase su uvijek dobrodošle
Imamo li jos klasa? Da javim Weng.. ovaj voajeru koga da ostavi u ekipi a ko da ide.Seaman je napisao/la:Greivis je napisao/la:Drago mi je da je napokon u timu igrac koji se Seamanu svidja. Nadajmo se da ce ih u buducnosti biti sve vise.
prave klase su uvijek dobrodošlea razni panjevi nek maturiraju u nekim drugim klubovima,kod nas su dosta dugo **** navijače u mozak s svojim neznanjem,i još uvijek J***
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Imamo li jos klasa? Da javim Weng.. ovaj voajeru koga da ostavi u ekipi a ko da ide.Seaman je napisao/la:Greivis je napisao/la:Drago mi je da je napokon u timu igrac koji se Seamanu svidja. Nadajmo se da ce ih u buducnosti biti sve vise.
prave klase su uvijek dobrodošlea razni panjevi nek maturiraju u nekim drugim klubovima,kod nas su dosta dugo **** navijače u mozak s svojim neznanjem,i još uvijek J***
ima ih,ali jako malo
S obzirom da se u svijetu među fanovima danas obilježava 30 godina od prvog ''Povratka u budućnost, sportska redakcija BBC-a također se poigrala se Zemeckiskovom idejom te je pokušala u nekoliko točaka predvidjeti kako će svijet sporta izgledati 2045.
Wenger kao Robocop sa 100 godina i dalje na Emiratesu
Zamislite scenu. Godina je 2045. Petak je. Usred smo nogometne sezone. U tijeku je konferencija za novinare. Nakon što mu je momčad samo nekoliko dana doživjela debakl od lidera Premiershipa i prvaka Euroazije Salford Cityja, menadžer Arsenala Arsene Wenger itekako je svjestan da mu je momčad u krizi i velik je pritisak na njemu.
Sjedeći na istoj stolici na kojoj sjedi već pedeset godina, 95-godišnji Francuz novinarima se hvali svojim silnim dostignućima. Razmeće se kako nitko neće oboriti njegov rekord od 48 uzastopnih plasmana u grupnu fazu Lige prvaka, no izbjegava kazati kako tamo nikad ništa nije napravio.
Kad ga jedan novinar presiječe pitanjem kako objašnjava činjenicu da mu je momčad bez naslova prvaka punih 41 godinu, Wengeru se glas potpuno zaledi i umjesto artikuliranih riječi čujemo samo čudno mrmljanje koje podsjeća na glasanje Marsovaca iz TV reklama.
Ukratko, za opis Arsena Wengera iz 2045., sjajno će poslužiti slavni citat iz Lucasovih ''Ratova zvijezda'':
''On je više stroj nego čovjek.''
Ako zamislimo da će za 30 godina biti moguće stvoriti tehnologiju koja će omogućiti prijenos osobnosti pojedinca u stroj, koji će jamčiti produljenje života, a možda čak i besmrtnost, onda nije teško zamisliti Wengera na Emiratesu i 2045.

Arsene Wenger 2045. dolazi na pressicu na Emiratesu
Da nije bilo Ospine i Kokelana, mi nebi ni vidjeli LP.
Zato prije nego izvalis bilo kakvu glopost, najjednostavnije sto mozes uraditi je da RAZMISLIS.
Zato prije nego izvalis bilo kakvu glopost, najjednostavnije sto mozes uraditi je da RAZMISLIS.
Sretan rodjendan najvecem treneru na svijetu!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Upravo tako. Čak ni Coquelin nije mogao spriječiti onog poljskog kretena da nas sam samcat pobijedi kod Southamptona.Zip je napisao/la:Da nije bilo Ospine i Kokelana, mi nebi ni vidjeli LP.
Spomenuti Ospinu kao najgoreg golmana Arsenala uz Almuniju je čisto nemanje pojma. Pa nama su na golu unazad 10-ak godina stajali takvi majstori kao što su Vito Mannone, Damian Martinez (prošle sezone kod Stokea izbušen k'o radodajka na maturalcu) i Lukasz Fabianski iz Flappy-handski faze. Ospina je protiv Evertona ubio u pojam Lukakua kod 0:0 i 1:0, spasio pobjedu u Newcastleu. Nije on kriv što nam je odbrana bila ni za qrac protiv Monaca kod kuće ili što su oba rezervna beka protiv Dinama djelovali kao da imaju ugovor sa Lokomotivom iz Zagreba.
Nije Ospina Čechov nivo (malo ko jest), ali sam od svih golmana prije Čecha, a otkako je zdrav razum napustio Lehmanna, najrahatniji bio sa njim među stativama.
Druga je stvar što neki imaju fetiš na igrače preko 185 cm.
on Aaron Ramsey...
He had a scan today but he’s out. I believe he will be out until after the next international break. With the [last] international break, the fact that he played against Andorra certainly cost Bale and him as well.
on David Ospina...
David Ospina is out for our next game and certainly until the next international break.
on Wilshere, Rosicky and Welbeck...
For them, you can say around the New Year.
He had a scan today but he’s out. I believe he will be out until after the next international break. With the [last] international break, the fact that he played against Andorra certainly cost Bale and him as well.
on David Ospina...
David Ospina is out for our next game and certainly until the next international break.
on Wilshere, Rosicky and Welbeck...
For them, you can say around the New Year.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.