FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma rezultat je vazan u ovoj situaciji a igra manje vise nije za ovu utakmicu bitna. Vazno je da se nismo puno potrosili a za nadati se da ce protiv Celika biti bolje sve od posjete pa nadalje.
-
- Kontakt:
Dobro ljudi dragi bilo je i rpije tekmi sa ovim brojem gledalaca. Realno ko će u tri popodne, radni dan, doći. Mogu jedino prenzioneri i oni koji nemaju posla. Njima je za ovu tekmu skupa karta ako nisu članovi i to je to. NI portiv Krupe nije bilo puno bolje.
U pravu je @aldin malkice. I meni se čini da Mulalić malo pretjeruje. Stokića on mora vratiti pa bar do kraja polusezone, a onda vidjeti šta i kako dalje. Stokić je jedini špic za bunkera. Ako je nešto zasrao, suspenduj ga.Treba nam pa i nezainteresovan, a protiv Zrinje nije trebao ulaziti. U onoj situaciji Diata je pravi izbor bio. Rekao sam jučer da na GRbavici kad nam igraju bunker TIago treba na krilo, a Stokić ili Diata u špic. Izgleda da je to Mulalić i skontao u toj 26 min. bar kako vi kažete da je tad prebacio Tiaga na krilo i ovaj je koliko vidim na izvještaju pravio dar mar tamo. Pretrčavao ih je ko s poslom. TO je logično jer njegova brzin adolazi do izražaja kad ima prostora. Kad ljudi igraju bunker više prostora je na krilu.
Šehiću je prva tkma i logično da je imao grešaka. Stalno se ovdje spominje Memija na beku ili na krilu. Bek je on i to evropskih razmjera. Vijdet ćete. Ima još uvijek probelma sa defanzovom, ali opštepoznato je da odbrambeni igrači kasnije sazrijevaju. Imate primjera koliko želite. Spaha je tek u 27-28 počeo igrati ozbiljan fudbal, pa i ostali naši reprezentativci tek u 27-oj prelazr u ozbiljnije lige. Zbog toga i Šehu treba istrpiti jer je sličan Memiji.
POnovit ću da mislim da kao zamjena Mladenoviću mora biti ili Uzlac ili Hodžurda. Visoki, dobri u duelu. Enis nije za lijevog beka, a koliko čujem ni jučer nije bio nešto. Ovi su bar opasni u prekidima i defanzovno jači na toj strani pogotoov.
Diata je igrač koji kad uđe sa klupe može puno dati. Kod bunkera jači je u špici, a kad igramo sa egal ili jačom ekipom na krilu ili u špicu kad nema TIaga. Ne treba njemu nogu davati, MOže on biti od pomoći. Nisu svi za prvih 11. Uvijek trebaš imati igrača koji su za klupe i mogu donijeti prevagu.
Što se mene tiče LIvaja noga, Antolovića prodati, više zbog toga što se treba Veci dati šansa, a i Ćutahija pristiže, nego što vjerujem u neke teorije zavjere da čovjke prodaje tekme. Ostali mogu ići ako ćemo dovesti bolje. Prije svega mislim na Mladenovića. SA Stokićem treba popričati. Takav igrač nam treba.
U pravu je @aldin malkice. I meni se čini da Mulalić malo pretjeruje. Stokića on mora vratiti pa bar do kraja polusezone, a onda vidjeti šta i kako dalje. Stokić je jedini špic za bunkera. Ako je nešto zasrao, suspenduj ga.Treba nam pa i nezainteresovan, a protiv Zrinje nije trebao ulaziti. U onoj situaciji Diata je pravi izbor bio. Rekao sam jučer da na GRbavici kad nam igraju bunker TIago treba na krilo, a Stokić ili Diata u špic. Izgleda da je to Mulalić i skontao u toj 26 min. bar kako vi kažete da je tad prebacio Tiaga na krilo i ovaj je koliko vidim na izvještaju pravio dar mar tamo. Pretrčavao ih je ko s poslom. TO je logično jer njegova brzin adolazi do izražaja kad ima prostora. Kad ljudi igraju bunker više prostora je na krilu.
Šehiću je prva tkma i logično da je imao grešaka. Stalno se ovdje spominje Memija na beku ili na krilu. Bek je on i to evropskih razmjera. Vijdet ćete. Ima još uvijek probelma sa defanzovom, ali opštepoznato je da odbrambeni igrači kasnije sazrijevaju. Imate primjera koliko želite. Spaha je tek u 27-28 počeo igrati ozbiljan fudbal, pa i ostali naši reprezentativci tek u 27-oj prelazr u ozbiljnije lige. Zbog toga i Šehu treba istrpiti jer je sličan Memiji.
POnovit ću da mislim da kao zamjena Mladenoviću mora biti ili Uzlac ili Hodžurda. Visoki, dobri u duelu. Enis nije za lijevog beka, a koliko čujem ni jučer nije bio nešto. Ovi su bar opasni u prekidima i defanzovno jači na toj strani pogotoov.
Diata je igrač koji kad uđe sa klupe može puno dati. Kod bunkera jači je u špici, a kad igramo sa egal ili jačom ekipom na krilu ili u špicu kad nema TIaga. Ne treba njemu nogu davati, MOže on biti od pomoći. Nisu svi za prvih 11. Uvijek trebaš imati igrača koji su za klupe i mogu donijeti prevagu.
Što se mene tiče LIvaja noga, Antolovića prodati, više zbog toga što se treba Veci dati šansa, a i Ćutahija pristiže, nego što vjerujem u neke teorije zavjere da čovjke prodaje tekme. Ostali mogu ići ako ćemo dovesti bolje. Prije svega mislim na Mladenovića. SA Stokićem treba popričati. Takav igrač nam treba.
Mulalic je sličan Amaru, sve ih je on pomnozio sa 0. Zasluzi svoje mjesto u prvi tim, a Joco ga nije zasluzio. Beganovica isto neće, ali se trudi i bori. Radi na tome da se vrati u formu. Beganovic počne utakmicu sa natopljenom dresom, dok Joco završi sa suhim.
Gledam Tiaga i ne mogu da vjerujem da smo dobili ovakav tip igrača, sve može igrati osim odbrane. Puca sa svih pozicija, u duele ulazi bez imalo pardona i ono najbitnije napokon neko ko zna udariti po lopti pa makar otisla u pm. Ono naše da se ušetamo u go me je uvijek izluđivalo jer se tada uvijek zapetljamo.
Nisam ga još vidio da puca slobodnjake ali mislim da bi i to mogao jer baš ima laganu nogu. Sam Bog nam ga je poslao, imam osječaj da igra sa svojih 50 posto mogučnosti jer još nije dovoljno fizički spreman. Poslije zimske pauze ima da leti.
Nisam ga još vidio da puca slobodnjake ali mislim da bi i to mogao jer baš ima laganu nogu. Sam Bog nam ga je poslao, imam osječaj da igra sa svojih 50 posto mogučnosti jer još nije dovoljno fizički spreman. Poslije zimske pauze ima da leti.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Dajte nam jos 2-3 Brazilca. Inace, onaj poraz od Zrinjskog je dosao u jako losem periodu. Bas kad dobijemo manji sarajevski klub, pokazemo klasu cak i protiv tog istog Zrinjskog, izgubimo tekmu. Bas nas onako ohladi, hladan tus ... Nadam se da ce se momci dignuti iz toga, a mi navijaci docemo na svoje. Volim te Zeljo...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- invincible1921
- Kontakt:
Da li Tiago ima kakvog havera tamo da igra u veznom redu, nek ne kontaju jezik dovoljno da se oni kontaju. Ili kakvog rodjaka da igra beka (kojeg god).
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Da je termin bio od 18h siguran sam da bi bilo bar 1500 ljudi.. Ovako je bilo 300-400 u vrh glave.. Al hajde bitno je da se ustedilo na reflektorima..
BUDI ŽELJO !!!
Grupa nece djelovati do daljneg 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Jaozinho22
- Kontakt:
Nek se ugasimo i mirna Bosna,ovo nikad na čisto neće izać.Merhaba je napisao/la:Grupa nece djelovati do daljneg

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Izgleda nasi jucer napravili previd oko suspenzije Edisa. Izgleda da je on jucer mogao sjediti na klupi jer crveni koji dobije trener se ne moze prenijetu u kup takmicenje. Tako da Edis nema pravo sjediti u nedelju na klupi protiv Čelika.

Zar je dotle doslo ?Merhaba je napisao/la:Grupa nece djelovati do daljneg
Grupa odavno ne djeluje...Merhaba je napisao/la:Grupa nece djelovati do daljneg
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- ultrassa1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, nikad ne bih mogao ni pomisliti da ce doci i taj vakat. Sta se to ljudi desava, rjesavajte to kako znate i umijete
- JohnCleese
- Kontakt:
Ma tako je najbolje
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Joj al se meni gadi ovo nase "drustvo". Gdje su sad oni veliki navijaci Zelje sto su bili protiv Gredica, dan noc su tu pisali zaboravio sam im nickove. Jel moguce da neko za neku sitnu pare moze 7 dana sjedit ispred racunara i pljuvat sve zivo. Tako je i sa tribinom, tamam se krene fino dodju neki sumnjivi likovi sjeb.at to. Neka zvuci kako hoce al sramota je sve ovo sto se desava sa Zeljom. I svi su tu krivi, i sve uprave, i navijaci, igraci, bivsi proslavljeni igraci, novinari. Svi su tu (uz par izuzetaka) samo kad imaju koristi. Ima hiljadu losih poteza koji su napravljeni. Ali ima milion lijepih trenutaka koji su prozivljeni uz Zelju, vezano za rezultate, tribinu, zajebanciju sve zivo i opet ima debila koji nam sve to hoce sjeb.at.
-
- Kontakt:
Nece se ugasiti nikada, to su glupe fraze. Nikome ne pripada to pravo, nije to privatna svojina. Par osudjenih kriminalaca koji je svoj interes debelo naplacivao , sakrivajuci se na pocetku iza ljubavi prema klubu je uspio rastjerati svu omladinu koja bi dosla da navija i koja voli taj neki navijacki fazon. Indirektno su krivi i za smrt jednog dobrog momka, klub je bukvalno reketiran, droga u prodaji je normala, prijetnje i strah od istih su otjerali sve normalne navijace.Jaozinho22 je napisao/la:Nek se ugasimo i mirna Bosna,ovo nikad na čisto neće izać.Merhaba je napisao/la:Grupa nece djelovati do daljneg
Moralo je doci do ovoga.
Bolje ovako, nedo bog jos nevinih zrtvi. Trebace vremena ali ce to biti ok.
Jer si jedan jedini...
Znaci par opasnih jaci od Zelje.Pa ako vas je strah ima sjever.U moje vrjeme nije niko ni pomislio ne otic na utakmicu a kamoli da se nekog bojis.Sta je ovo ko to moze zabranit nekom da navija nisam u navijackim vodama pa se ne razumijem ja sam uvjek bio navijac ali nikad u kopu ili grupi onaj sto gricka nokte i dobija secer radi Zelje ali se necuje puno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.