ovo ostalo, gori su od Netsa, zaista jesu, biti će to teško za oči, al' šta da se radi
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
realno, jedini plus i jedina stvar koja mi se sviđa (isključivo zbog Teleta) kod Sunsa, jeste ta šta ispale bruku lopti i što će to radit' i Tele, a što nije mogao u Netsima, jer mu nisu davali lopte i jer nije ni imao takva ovlaštenja
ovo ostalo, gori su od Netsa, zaista jesu, biti će to teško za oči, al' šta da se radi
tako jeDonnie Darko je napisao/la:počelo jeChinaglia je napisao/la:čekam do 03:00 h, da gledam ebenu pripremnu tekmu, da bi ga idiot od Hornaceka gurao na centarsku poziciju .. sjetim mu se najmilijih .. a Sunsi su gori od Netsa, da mi je neko to pričao
i hornacek postade trenerska neznalica
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
pa dobro, ako već hoćeš tako, Boša Tanjević je rekao da u NBA imaš 5 dobrih trenera, sve ostalo talašika
ja sam takva ličnost, uvijek psujem trenere i igrače, kad su u pitanju stvari za koje sam vezan, da l' je to Sloboda, Lazio, repka, Tele, Džeko, Vedo, itd, al' sve to je u afektu izrečeno, jednostavno, tako pratim tekme
iznervirao me jer je gurnuo Teleta na centarsku poziciju, a recimo, imao je Lena, Chandlera, pa valjda i ovaj Leur može igrat' centra .. iznervirao me, ne čekam tekmu radi Sunsa, nego radi Teleta i onda ga gurne na centra jebt
takve reakcije su standardne, ne znam kako si iz mog komentara izvukao zaključak da Hornacek ne valja kao trener
ja sam takva ličnost, uvijek psujem trenere i igrače, kad su u pitanju stvari za koje sam vezan, da l' je to Sloboda, Lazio, repka, Tele, Džeko, Vedo, itd, al' sve to je u afektu izrečeno, jednostavno, tako pratim tekme
iznervirao me jer je gurnuo Teleta na centarsku poziciju, a recimo, imao je Lena, Chandlera, pa valjda i ovaj Leur može igrat' centra .. iznervirao me, ne čekam tekmu radi Sunsa, nego radi Teleta i onda ga gurne na centra jebt
takve reakcije su standardne, ne znam kako si iz mog komentara izvukao zaključak da Hornacek ne valja kao trener
ajde Mirzetee ajde Mirzeteee
Jedan grad, jedna ljubav!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselam alejkum kako ste? Zlata nočna doba
Idemoo Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Idemoo Mirzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jel u startnoj bio ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Idemooooooooooooooooooooooooo MIRZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Usao pred kraj 1/4, Moris 2PFgaston je napisao/la:Jel u startnoj bio ?
I profulao jednu tricu
Jedan grad, jedna ljubav!
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Takooooooooooooo je Mirzaaaaaaaaaaa ,cepajjjjjjjjjj
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
hohohoooohoh koja tricaaaaaaaaaaaa ,tako je brateeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Kako ste? Jeste spremni za nove tricee našeg MIRZEEE
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Ajdeeeeeeeeeeee Mirzaaaaaaaaaaaaa
Izgleda da je mirza tu negdje na svom levelu iz proteklih sezona.
Bice to nekih 15-20 minuta i prosjek oko mozda nekih 10 poena
Volio bih da me pozitivno iznenadi al mislim da je to to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bice to nekih 15-20 minuta i prosjek oko mozda nekih 10 poena
Volio bih da me pozitivno iznenadi al mislim da je to to
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ispod 10 poena, kad se kaze 10 to je vec dobro, ali mislim da nece imati toliko prostora na parketu, jer previse je mana u njegovoj cjelokupnoj igri da bi si one prekrile jednom ili dvije dobre partije u 82 utakmice. Predvidjam 17 minuta, i 7 poena u prosjeku.
potpisarmin dju je napisao/la:Ispod 10 poena, kad se kaze 10 to je vec dobro, ali mislim da nece imati toliko prostora na parketu, jer previse je mana u njegovoj cjelokupnoj igri da bi si one prekrile jednom ili dvije dobre partije u 82 utakmice. Predvidjam 17 minuta, i 7 poena u prosjeku.
Tele mi uopšte ne izgleda bolji od ovog Leura, pogotovo što i ovaj Leur ubacuje trojke, čak bih rekao da je ovaj Leur korisniji igrač
u Netsima je djelovao ozbiljnije, mislim, nije imao slobodu kao sada, sad uđe, ispali 5-6-7 trojki, vjerovatno trener to traži od njega, al' ostatak svoje igre koju je pokazivao u Netsima, sada ne pokazuje .. da l' tako traži Hornacek ili ne, ne bih znao, al' igra u fazonu, ja ću ispalit' svoje trojke i zaboli me neka stvar
nadao sam se i još uvijek se nadam da će Tele imat' 20 mpg, al' ne vjerujem da će Leur imat' malu minutažu
Tele će možda imat' toliku minutažu jedino ako Hornacek Leura bude koristio i na drugoj poziciji
Donnie to vjerovatno zna najbolje, pošto navija za Sunse
nadao sam se i još uvijek se nadam da će Tele imat' 20 mpg, al' ne vjerujem da će Leur imat' malu minutažu
Donnie to vjerovatno zna najbolje, pošto navija za Sunse
Necu ga pratiti vise to sam rekao nakon svega ovog ljeta , no sinoc sam bio budan i upalim pred spavanje i odgledam... Nemam sta da dodam mnogi od forumasa misle da je on solidan/dobar zbog naslova odlicni mirza u pobjedi sunsa gdje on zabije 6-9 poena od 100. Vec duzi vremenski period ima neki problem sa sutom sta kako zasto ja pojma nemam ali to je i najmanji problem. U phnxu ce imati isto minuta kao i u netsima ako leuer ovako nastavi mozda jos i manje , s tim da je phnx igra jednu sasvim drugu kosarku koja se ne temelji na poor mans san antonio igri koju je gajio BKN. Imat ce suteva u napadu iz razloga jer phnx igra brzo i svaki igrac koji je u prilici odma puca na kos i slicno. Medjutim ponekad izgleda strasno limitirano to je ono sto svakome upada u oci , mislim da je on tip igraca koji bi u sasu imao ulogu diawa i bio bi legenda ali u drugim ekipama tesko ce dolaziti do izrazaja i bit ce samo role igrac ... Zaista ne ocekujem nista od ove sezone prvenstveno jer je phx ponovo raspad , kada bi imao 10 ppg prosjek bio bi to veliki uspijeh ali bojim se da ce i do toga tesko. Nisam uopce pesimistican nego mu je ovo vec 4 ta godina u nba ne pokazuje neke strasne znakove napredka i slicno sve je doveo na jedan solidan nivo za nba s akcentom na suterski arsenal po kojem je poznat jos iz europe , i uvijek ce imat siguran nba angazam zbog toga i zbog svog x faktora kad je on fire da ubaci 30 poena , ali kao sto je vec neko napisao 2 sjajne utakmie u 82 zaista je premalo da mu se posveti neka veca paznja u nba okvirima .
Volio bi da grijesim ali to je moje vidjenje njegove igre i kad se sve sabere on je svakako odlican igrac ali bojim se da u nba nikad nece dozivit svoju godinu ili neki ugovor od 2 godine sa nekom ekipom koja bi ozbiljno napala prsten... Zelim mu svu srecu i stvarno sam ga pratio sve ove godine ali ove godine nema sanse niti bilo koje naredne. Uzivajte u njegovim partijama oni koji ce pratiti.
Volio bi da grijesim ali to je moje vidjenje njegove igre i kad se sve sabere on je svakako odlican igrac ali bojim se da u nba nikad nece dozivit svoju godinu ili neki ugovor od 2 godine sa nekom ekipom koja bi ozbiljno napala prsten... Zelim mu svu srecu i stvarno sam ga pratio sve ove godine ali ove godine nema sanse niti bilo koje naredne. Uzivajte u njegovim partijama oni koji ce pratiti.
Biti pesmista nije kriminal.
Polako raja, nova sredina, novi su-igraci. A nakon povrede, treba vremena i samopozdanja.
Mirza ce to popravit za mjesec / dva.
Mirza ce to popravit za mjesec / dva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.