BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ima li neko informaciju o cijenama karata u Zenici ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
40 zapad , 30 istok , jug i sjever 20 tako bi trebalo bitiHeavensWonder je napisao/la:Ima li neko informaciju o cijenama karata u Zenici ?
"We need to suffer. And we need to fight."
- HeavensWonder
- Kontakt:
Amin.Captain4 je napisao/la:40 zapad , 30 istok , jug i sjever 20 tako bi trebalo bitiHeavensWonder je napisao/la:Ima li neko informaciju o cijenama karata u Zenici ?
Hvala ti.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
Kapitenu, koja je poenta teme?Captain4 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=10653
Nije da se reklamiram , ali evo reprezentacija u mom životu
Bojim se de ce ostati na jednom postu
Ma slab sam ja u ovome , ali ono da prikažem kako mi je repka bitna u životubvb je napisao/la:Kapitenu, koja je poenta teme?Captain4 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=10653
Nije da se reklamiram , ali evo reprezentacija u mom životu
Bojim se de ce ostati na jednom postu
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Dakle, 8. razred? 
4.SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, 8. razred?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još uvijek 3 sedmice do utakmice. Ovo će baš sporo proći. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma hoće ako imaš obaveza , meni ova sedmica prebrzo prošla , kontam danas utorakUnofficialpage je napisao/la:Još uvijek 3 sedmice do utakmice. Ovo će baš sporo proći.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemam. Nije mi još škola počela, još 10-ak dana.Captain4 je napisao/la:Ma hoće ako imaš obaveza , meni ova sedmica prebrzo prošla , kontam danas utorakUnofficialpage je napisao/la:Još uvijek 3 sedmice do utakmice. Ovo će baš sporo proći.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Izdrži tih 10-tak dana i to je toUnofficialpage je napisao/la:Nemam. Nije mi još škola počela, još 10-ak dana.Captain4 je napisao/la:Ma hoće ako imaš obaveza , meni ova sedmica prebrzo prošla , kontam danas utorakUnofficialpage je napisao/la:Još uvijek 3 sedmice do utakmice. Ovo će baš sporo proći.
Jel uvijek izvlacenje baraza bilo ovoliko udaljeno od utakmica baraza, nesto mi ko da se prije manje cekalo, ili mi se samo cini? 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kako god ljudi su skupina igrača koja od svih fudbalskih parametara ima samo trku. A po mom mišljenju trka protiv tehnike gubi bitku. Naravno tu računam i da će naši igrači imati dan kao protiv Velsa recimo u smislu rastrčanosti na terenu. U takvim uslovima ja zaista ne vidim kako nas Irska može dobiti.Ajax je napisao/la:Njihov losiji stoperski par odnosno izostanak O'Shee je upravo jedna od njihovih slabijih tacaka. I to bi trebali sa iskoristimo maksimalno odnosno Dzeko bar u prvoj utakmici. Oni imaju neke druge kvalitete samo to sigurno nije njihov stoperski par. Bekovi im jesu jako kvalitetni samo Dzeko ce igrati u vecini slucajeva protiv tih losijih stopera koji ga realno nebi trebali da zaustave nikako. Njihov trener to sigurno zna samo nema nekih rijesenja i ne moze izmisliti Kompanya. Jedino sto moze je da promjeni taktiku. Da zadnjeg veznog povuce nazad da pomaze stoperima ili da krene sa petoricom igraca u zadnjoj linij naprimjer. I nesto od toga ce vjerovatno i uraditi uz posebnu paznju na Pjanicu. Sto ce naravno ostaviti vise prostora igracima iz drugog plana kojih i nema previse.FaraonTM je napisao/la:Pričalo se i o granitnim odbranama Grčke i Velsa, pa ih mi fino odradismo. Nadam se da će tako biti i sa granitnim Ircima
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mi cemo u prvu utakmicu uci hendikepirani za Besica prije svega a oni isto tako za par bitnih igraca .Mada i pored Besica situacija kod nas nije idealna , ima tu jos par pozicija koje opasno skripe npr.desno krilo-Visca mi je izuzetno drag medjutim mislim da nece moci odgovoriti zadatku koji ova utakmica zahtjeva , zatim ta dva igraca u sredini uz Pjanica, koga staviti na DM , Medunjanin opet ne igra - da li se kockati sa njim ? Pa i Mujdza vise ne ulijeva toliku sigurnost kao prije mada stanje sa njim nije toliko alarmantno da se u ovom dvomecu pokusa rijesiti to pitanje.I bas zbog toga sto Mensur nije nekadasnji mislim da to desno krilo mora biti neko drugi osim Edina kao ispomoc Mujdzi.
Sve u svemu mislim da moramo maksimalno iskoristiti taj njihov deficit sa igracima, domaci teren i ostvariti najpovoljniji moguci rezultat jer utakmica u Zenici ce odluciti ko ide na EP.
Sve u svemu mislim da moramo maksimalno iskoristiti taj njihov deficit sa igracima, domaci teren i ostvariti najpovoljniji moguci rezultat jer utakmica u Zenici ce odluciti ko ide na EP.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bvb je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ne smijemo primiti gol niposto a moramo im dati koji !Elegant je napisao/la:Samo da mi ne primimo gol u Zenici, a moramo dati barem 2 da budemo sigurni u Dablinu !Elegant je napisao/la:Samo da u prvoj utakmici sacuvamo gol u jedno 2:0 sasvim realno da odemo u Dablin i odigrati borbeno.Elegant je napisao/la:Niposto primiti gol.Chinaglia je napisao/la:volio bih da Meša krene s dva napadača, u Zenici se mora pobjedit', pa makar uz primljeni pogodakElegant je napisao/la:Uglavnom mora se mnogo bolje odigrati i potruditi od utakmica Vels, Kipar, uz puno BP da slavimo barem 2:0 , da ne primimo gol, jer gostovanje tamo ce biti uzasno tesko.Elegant je napisao/la:Nije mu sad svejedno, kljucno je ono sto se uradi u prvoj utakmici a to je visoka pobjeda bez primjenog gola !Elegant je napisao/la:Kuci minimalno 2:0, i niposto ne primiti gol ! U Dablin borbeno i cekati svoju sansu !kokakolas je napisao/la:Mi ne smijemo ići u Dublin tražiti rezultat. Posao se mora završiti već u Zenici.Elegant je napisao/la:Mi u Zenici ne smijemo primiti gol !Elegant je napisao/la:Moramo pobjediiti minimalno 2:0 u prvoj utakmici, NIPOSTO NE PRIMITI GOL !!!!
edit: izvinjavam se na predugackom postu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
This time next year we'll be millionaires.
Daj brate jel se zayebavas, kako to SUljic moze imati prednost u odnosu na Viscu. Ostalo sve OK.
Koji Suljic sad?
To je moja zelja, ne kazem da u ovom trenutku je Suljic ispred Visce ali je po meni bolji igrac i nadam se da ce zasluzit poziv do Eura i izborit se za prvu postavu, male su sanse ali ja se nadam takvom scenarijuEmirTM87 je napisao/la:Daj brate jel se zayebavas, kako to SUljic moze imati prednost u odnosu na Viscu. Ostalo sve OK.
This time next year we'll be millionaires.
Fazon je u tome sto na Otoku zna puhnuti jak vjetar, bojim se odnijet ce Suljica skroz gore do Islanda.Momciluk je napisao/la:To je moja zelja, ne kazem da u ovom trenutku je Suljic ispred Visce ali je po meni bolji igrac i nadam se da ce zasluzit poziv do Eura i izborit se za prvu postavu, male su sanse ali ja se nadam takvom scenarijuEmirTM87 je napisao/la:Daj brate jel se zayebavas, kako to SUljic moze imati prednost u odnosu na Viscu. Ostalo sve OK.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google Adsense [Bot] i 42 gosta.