NK Zvijezda Gradačac
-
batigol777
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Evoo Bosna Visoko izdala saopstnje za javnost vezano za sudijske lakrdije pominju i nas svaka im cast.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
dobro smo prosli,ali ima i pravde.nadam se da ce ovi incidenti biti kap koja je prelila casu i da ce sve krenuti na bolje sto se tice sudenja.dominkovicima treba stati u kraj jer je ocito da vedre i oblace ligom.
banja ilidzo vidimo se
banja ilidzo vidimo se
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Daj Boze da bolji dani dođu po pitanju suđenja.Ljudi poslati da odrade posao,otkinu dva boda,Savez dopune sa 2.000 KM,taman da jedan podcilj ostvare.Nikakvog sankcionisanja nema sudija,neće ni biti,po ovom,mi divljaci ulijetali u teren bez razloga.Opet će nas povaliti kada budu htjeli,naprotiv,oni će smjeti a mi drugi put nećemo ni pokusati slično da uradimo,inače opet 1ooo-2ooo i vjerovatna suspenzija.Nego,treba nesto uraditi po pitanju igre,losijih rezultata uopste,krajnje je vrijeme za budjenje.astra1922 je napisao/la:dobro smo prosli,ali ima i pravde.nadam se da ce ovi incidenti biti kap koja je prelila casu i da ce sve krenuti na bolje sto se tice sudenja.dominkovicima treba stati u kraj jer je ocito da vedre i oblace ligom.
banja ilidzo vidimo se
Dali ima zanimanja za Gracanicu sutra hocel nas biti ...
-
reddragon001
- Kontakt:
Naravno da ima ide BUS i jedan MINI BUS plus privatna vozila koga god pitas ide sigurno, al volim kad inat proradi u nama.
Može inat radit koliko hoće kad nema parareddragon001 je napisao/la:Naravno da ima ide BUS i jedan MINI BUS plus privatna vozila koga god pitas ide sigurno, al volim kad inat proradi u nama.
Ja volim takve kao sto si ti, sto misle da nema paraTkanton je napisao/la:Može inat radit koliko hoće kad nema parareddragon001 je napisao/la:Naravno da ima ide BUS i jedan MINI BUS plus privatna vozila koga god pitas ide sigurno, al volim kad inat proradi u nama.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
reddragon001
- Kontakt:
To znaci ako se ne kupuju utakmice nema para??? Pa kako ce biti para TKanton kad ste vi porali pare klub zaduzili i napustili ga ko kuju neku....
Momci sutra Musić sudi za vas
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Suplja prica,,,,Olimpic1 je napisao/la:Momci sutra Musić sudi za vas
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
KO mi. Sto Ja? Dragi dragon znao sam da si malo na svoju ruku nisam znao da si bas tolikoreddragon001 je napisao/la:To znaci ako se ne kupuju utakmice nema para??? Pa kako ce biti para TKanton kad ste vi porali pare klub zaduzili i napustili ga ko kuju neku....
- theboss_RD07
- Kontakt:
hajde momci pa vrijeme je za tricu.danas nisam u gracanici i nadam se da ce pobijediti mozda sam i ja baksuz
ko je dao gol znal neko kako stojimo na terenu
ko je dao gol znal neko kako stojimo na terenu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Idemo momci izdrzat jos 45 minuta .Ova nas pobjeda vraca u trku za pl.Sretno do kraja.
kako sada lijepo izgleda tabela,ali dali cemo na kraju utakmice slaviti ili opet psovati
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
slabo nas na forumu izgleda da su svi u gracanici.idemo izdrzati jos 5 minuta i donijeti zlata vrijednu pobjedu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A prenos je ko u Gabeli, čuj domaći se žale na sudiju da nam to savez sta kompenziraastra1922 je napisao/la:slabo nas na forumu izgleda da su svi u gracanici.idemo izdrzati jos 5 minuta i donijeti zlata vrijednu pobjedu
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Ima nas ba forumu,neke posao sprijeciiio da ide u gracanicu...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bravo momci zlatna pobjeda sada nakon ovoga napraviti pobjednicki niz da zvrsimo polusezonu u vrhu tabele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.