Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Romariooo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Romariooo » 16 maj 2010, 23:08

Emir_ZENICA je napisao/la:hebo vam Pelegrini svu familiju na 8 stoja pao samo na Realu...hebem li ti dan danasnji ....jojjjjjj
Ovog mi je covjeka najzalivije, jbg drug, nisi trebo igrat, nije ni kvota bila neka, ja sam konto da bi to moglo biti gutavo, ako cuju ovi iz reala da barca vec vodi dva tri razlike, mogli bi zahebati, ipak im na dresovima pise b win, sto bi u prevodu znacilo, kladite se, zahebat cemo vas. Ja u zadnje vrijeme igram na Real oba daju i to prolazi redovno, a i bolja je kvota, vecers Barcu ubodo oba ne daju, al ne bi valencija oda daju.

Usput, cestitke i realu na dobroj sezoni, i vi ste dali svoj doprinos da bude zanimljivo do kraja, posteno se igralo, bolja ekipa je osvojila i bila je generalno dobra sezona. Sledeca ce biti jos bolja, oba kluba ce se pojacati jos, mislim da ce real puno pametnije sad poslovati i biti jaci, ne vjerujem da ce nastaviti s projektom galaktikosi, nego da ce se ovog ljeta puno vise raditi strucno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 17 maj 2010, 11:40

Oj Bože pa što Real odigra crni Emire :mrgreen:
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 maj 2010, 11:44

ma romario - samo da su pobjedili i ovu zadnju nama bi bilo sladze - ovo im bezze - hoce titulu s bodom - labavo
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 maj 2010, 11:54

Kad su vidjeli da nema nista od titule vec nakon prvog poluvremena, izgleda da su odlucili ispostovati sponzora heh. Guardiola je opet pokazao koji je gospodin:

Prve riječi koje je Guardiola uputio novinarima na press konferenciji bile su: "Čestitam Real Madridu na dignitetu i profesionalnosti. Imali su izuzetnu sezonu, ali mi smo ipak bili za malo bolji od njih. Ali ja želim da im čestitam na primjerenom ponašanju. Čestitam igračima i treneru, ali njima, samo igračima i treneru."
Guardiola je istakao kako su se oni cijele sezone morali boriti protiv raznih stvari, kao što je npr. bila kampanja pritiska na sudije zato jer tobože Barca ima neke privilegije kod njih:
"To je zaista sramota. Kada Madrid pobjedi to je zato što su bili bolji. Priča o sudijama nije u sportskom duhu. Ali takve stvari nisu dolazile iz Real Madrida, jer to je veliki i primjeran klub. No vrlo često smo čuli stvari o našim igračima koje oni ne zaslužuju, ali smo mi odlučili da sve to ne komentarišemo.
Da Real nije ove sezone bio tako dobar i mi vjerovatno sada ne bismo imali 99 poena, isto kao što ni Real ne bi imao ovoliko poena da Barca nije bila jaka. Oni imaju mnogo novca i u stanju su napraviti jaku ekipu i vjerovatno će i iduče godine biti naši najveći rivali."
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 maj 2010, 12:05

dovesti Mourinha na klupu,inace ce nas ovaj kloc od trenera unistiti jos vise i treba promjeniti gotovo kompletnu odbranu ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 maj 2010, 13:37

sta poslije Murinja - koga onda dovest :D
covjek ima maestralnu defanzivu za Barsu al trebal to vama ???
na mostu dobijes - na cupriji izgubis - bas bi volio da ga vidim s frankovcima, ali vodi Didijera - bas ce se sve poslozit :mrgreen:

ja pa ja Didijer - ja pa ja CS - on pa on Mo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 maj 2010, 19:02

Koliko Real ima titula u Spaniji?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 maj 2010, 19:04

EdinTM87 je napisao/la:Koliko Real ima titula u Spaniji?
33 titule prvaka ;)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 maj 2010, 19:22

MElloo je napisao/la:
33 titule prvaka ;)
Haa trebat ce njima jos puno da nas stignu. ;) :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 maj 2010, 19:49

MElloo je napisao/la:
33 titule prvaka ;)
31 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 maj 2010, 19:51

juznjak> je napisao/la:
MElloo je napisao/la:
33 titule prvaka ;)
31 8-)
ah znam da je tu negdje ajde 2 vise manje bice jednom i 33 :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 maj 2010, 23:19

jucer je bilo veselo za nas navijace Barselone :D

slika

Uploaded with ImageShack.us

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 18 maj 2010, 02:25

Ouu, respect!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 18 maj 2010, 12:05

Emir_ZENICA je napisao/la:hebo vam Pelegrini svu familiju na 8 stoja pao samo na Realu...hebem li ti dan danasnji ....jojjjjjj
a sto nama :( :mrgreen:

Evo ljudi dogovor sa Mourinhom je postignut. Dobili smo novog trenera koji je s Realom sve dogovorio bas kao i Massimo Moratti. Mourinho ce nakon finala Lige Prvaka otputovati nazad u Milan radi formalnosti, a nakon toga se vraca na Valdebebas po drugi put.

Manuel Pellegrini nije dao ostavku ali je dobio otkaz. Vjerujem da mu je to bio cilj jer ce tako uzeti 5 miliona eura od Pereza.

Mourinho ce nas kostati ukupno 52 miliona eura!

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 18 maj 2010, 12:16

Rekao sam vam ja prije 2/3 sedmice. Čovjek hoće da postigne nešto što ni jedan trener nije nikada

i zato i dolazi u Real. Zamislite kakva je njegova motivacija i kako će posložiti Real. Strašno ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2010, 13:22

Dakle, opet ista prica, opet Real ponavlja iste greske, zao mi je navijaca Reala onih istinskih, a s druge strane mi je drago zbog nas, bojao sam se da ce biti opustanja u narednoj sezoni, sad ako Morinjo bude na klupi Reala, to je nemoguce, sad opet imamo veliki motiv da vas deremo. Zao mi je nesto tog Pelegrinija, covjek vam je odradio sjajan posao htjeli to priznati ili ne, cisto sumnjam da ce Morinjo doci do 96 bodova, a u Ligi prvaka se isto nadam da cemo se sresti negdje.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

El_Pipita
Kontakt:

Post Postao/la El_Pipita » 18 maj 2010, 13:40

Romariooo je napisao/la:Dakle, opet ista prica, opet Real ponavlja iste greske, zao mi je navijaca Reala onih istinskih, a s druge strane mi je drago zbog nas, bojao sam se da ce biti opustanja u narednoj sezoni, sad ako Morinjo bude na klupi Reala, to je nemoguce, sad opet imamo veliki motiv da vas deremo. Zao mi je nesto tog Pelegrinija, covjek vam je odradio sjajan posao htjeli to priznati ili ne, cisto sumnjam da ce Morinjo doci do 96 bodova, a u Ligi prvaka se isto nadam da cemo se sresti negdje.
I meni je zao Pelea,bas je bila ljepa igra Reala ono za oci :D A sad dolazi Mou,ja ne mogu da zamislim kakva ce to igra da bude a tek kakvo ce bit prepucavanje preko medija :roll: Al et sve nesto kontam da ce se prilagodit spanskom stilu igre i da to nece biti previse zatvorena igra :(
"Raul" Made :1994/95 ;Exp. N/A

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 maj 2010, 13:54

Ma ko zna drug sta ce se tu desavati, nije to dobra kombinacija kad se i predsjednik i trener brinu oko igraca, mozda ce se odma poceti zakacati i zakuhati, mozda i ne naravno. Veliki ce tu biti pritisak na Morinju, nije to ko u Interu i Celziju gdje je isto imo velike pare i slobodu. U Realu je tu giljotina uvijek nad glavom. Pellegrini je mene licno iznenadio, i ja sam mislio da se nece snaci, al covjek je s igracima koje nije birao, s velikim pritiskom, uz dosta povreda, opet uspio da osvoji tolike bodove, jedina mana mu je bila sto je Barca bila prejaka, al da je ostao covjek i jos malo da se pojacao, ko zna sta bi bilo. Ovako Morinjo godi nama barcelonistima, sad ce u Realu opet biti previranja, i trebat ce opet jedna godina da se sve to sredi, a kad nista ne osvoji onda ce i Morinjo dobit nogu, i sve tako u nedogled. Mislim, kao pravi navijac Barce uzivam naravno u porazima reala, al vec je vjerujem i nama postalo dosadno i pozeljeli smo gledati ozbiljan real.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 maj 2010, 14:37

Mi se jos tusimo s ovom janjetinom - dogodine stado pecemo...

Nego sta rec o pohlepnom Perezu. Covjeka zasljepio uspjeh Mo-a i izbacivanje Barse iz LP. Papak konta evo ga rjesenje za Barsu, :mrgreen:. Ako uspije posloziti te karaktere u realu ma svaka mu cast - zivi bili pa vidjeli ... odoh dalje janjetinu tamanit .... mljac, mljac .... viva blaugrana

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 18 maj 2010, 15:18

Mrzim sto cu ovo reci,ali se slazem sa Barcinim navijacima.Steta te imamo debilskog predsjednika.Ramon Calderon j 100 puta bolji samo da nije lopov :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.