FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Legendo sjasi.
Iznesi svoje misljenje i postuj tudje.
Kad vec jasemo, ne kaze se sledecu nego sljedecu. Zdra'o
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- TheManiacs
- Kontakt:
Avanes je napisao/la:Legendo sjasi.
Pa' postujem ja tvoje misljenje jarane,nego pogresno razmisljas

Prvo skontaj sta ces napisati' pa onda napisi'
Nemoj' da ti bude brza tastatura od glave

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Nemam zivaca fakat, a ni vremena da ti objasnjavam.
Moje misljenje je da Borac nece uzeti 4 boda u ova dva kola i postuj to kao sto ja postujem tvoje misljenje da ce osvojiti i ne govorim za njega da je glupo ili da ti je brza "tastatura" od mozga ili cega li vec.
Mrzim se ponavljati, ali haj zdra'o!
Moje misljenje je da Borac nece uzeti 4 boda u ova dva kola i postuj to kao sto ja postujem tvoje misljenje da ce osvojiti i ne govorim za njega da je glupo ili da ti je brza "tastatura" od mozga ili cega li vec.
Mrzim se ponavljati, ali haj zdra'o!
Realno, buraz baš si se prekonto, kad si to "nešto konto".Avanes je napisao/la:Legendo sjasi.
Ko prizna, pola mu se prašta.
Ne vidim razlog da reaguješ na takav način... Jer titula se ne slavi dok se ne podigne pehar.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Ne znam za tebe ali ja čim Laktaše uzmemo počinjem da slavim 

na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
Pogledaj ostatak posta gdje fino pise da nema opustanja i da treba lagano mlatnuti Laktase da se to zavrsi i matematicki, a ne procitas do pola i jupi.
Pa tada će se i podić pehar, jer će titula biti obezbijeđena kolo prije kraja...EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Ne znam za tebe ali ja čim Laktaše uzmemo počinjem da slavim

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nece u hrvatskoj dinamo 3 kola prije kraja obezbjedilo titulu a dignuli trofej u zadnjem koluAYAN je napisao/la:Pa tada će se i podić pehar, jer će titula biti obezbijeđena kolo prije kraja...EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Ne znam za tebe ali ja čim Laktaše uzmemo počinjem da slavim

svoj ti pos'o !
- Adnan_TM87
- Kontakt:
Grbavica moj zivot je napisao/la:nece u hrvatskoj dinamo 3 kola prije kraja obezbjedilo titulu a dignuli trofej u zadnjem koluAYAN je napisao/la:Pa tada će se i podić pehar, jer će titula biti obezbijeđena kolo prije kraja...EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Ne znam za tebe ali ja čim Laktaše uzmemo počinjem da slavim![]()
Pa to ti onda dodje srijeda

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
igramo ali z gostima ja mislim da ce bit proslava u onaj iduci cetvrtak ili subotuAdnan_TM87 je napisao/la:
Pa to ti onda dodje srijeda...sljedeca
..jel tako...ja mislim da igramo sa leotarom u srijedu ?
svoj ti pos'o !
u subotu proslava kakav cetvrtak treba im vremena da organizuju al nemojte sad o proslavi moze se desit da ne bude razloga da slavimo, kako smo krenuli izbasuzicaremo sve BORAC DERNUT SAD pa onda
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- Adnan_TM87
- Kontakt:
Moze biti.....Grbavica moj zivot je napisao/la:igramo ali z gostima ja mislim da ce bit proslava u onaj iduci cetvrtak ili subotuAdnan_TM87 je napisao/la:

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
sanajaju svi ali u ovoj drzavi to je zeljo uspio i to 2 putaAdnan_TM87 je napisao/la:Moze biti.....Grbavica moj zivot je napisao/la:igramo ali z gostima ja mislim da ce bit proslava u onaj iduci cetvrtak ili subotuAdnan_TM87 je napisao/la:
joj bit ce LUDNICA ispre Vjecne
....Dupla Kruna ..........
...Joj evo sad citam u ovoj grupi fk sarajevo...mamu im **** koliko im je krivo sto smo prvi..pa ja kazem draze bi mi bilo da sarajevo igra u evropi nego zrinjski...a njima vokri sto cemo uzeti Duplu Krunu....oni to sanjaju godinama
...hahahaha

svoj ti pos'o !
Ulaz nešto skuplji u srijedu:
Jug - 7
Sjever - 10
Zapad - 20
To sam vidio na jednom drugom forumu, a kontam da je ovo zato što savez uzima dio keša. Ne odobravam povećanje ionako visokih cijena, al' ****
Svejedno će biti 15+ 'iljada
Jug - 7
Sjever - 10
Zapad - 20
To sam vidio na jednom drugom forumu, a kontam da je ovo zato što savez uzima dio keša. Ne odobravam povećanje ionako visokih cijena, al' ****

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
nevjerujem mislim da su karte isto para evo sa fkz.comtanzla je napisao/la:Ulaz nešto skuplji u srijedu:
Jug - 7
Sjever - 10
Zapad - 20
To sam vidio na jednom drugom forumu, a kontam da je ovo zato što savez uzima dio keša. Ne odobravam povećanje ionako visokih cijena, al' ****![]()
Datum: 19.05.2010. u 20.10 sati
Domaćin: FK Željezničar
Gost: FK Borac
Natjecanje: Finale kupa BiH
Mjesto: Sarajevo ,stadion Grbavica
Cijene: Jug 5 KM, Sjever 8 KM, Zapad 15 KM
svoj ti pos'o !
Ja sam prenio ono što sam pročitao, na stranici saveza nema ništa, a fkzeljeznicar.com je nedostupna. Mada kad razmisliš, ako savez već uzima dio para za karte (ja im ne bih dao feninga), onda je logično da će se povećati cijena, da klub ne gubi. Valjda će se javiti neko ko zna bolje.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
uklonili su virus sa fkz.com ova informacija je sa fkz.comtanzla je napisao/la:Ja sam prenio ono što sam pročitao, na stranici saveza nema ništa, a fkzeljeznicar.com je nedostupna. Mada kad razmisliš, ako savez već uzima dio para za karte (ja im ne bih dao feninga), onda je logično da će se povećati cijena, da klub ne gubi. Valjda će se javiti neko ko zna bolje.

svoj ti pos'o !
- Adnan_TM87
- Kontakt:
Ja ne znam kako je to vama nedostupna ja juce danas..ulazim na fkzeljeznicar.com...sasvim Normalnotanzla je napisao/la:Ja sam prenio ono što sam pročitao, na stranici saveza nema ništa, a fkzeljeznicar.com je nedostupna. Mada kad razmisliš, ako savez već uzima dio para za karte (ja im ne bih dao feninga), onda je logično da će se povećati cijena, da klub ne gubi. Valjda će se javiti neko ko zna bolje.

uh, kako bi volio da budem u srijedu na utakmici
imam osjecaj da cemo oboriti rekord protiv celika iz maja 2002. sto se tice gledaoca...
ako nista u srijedu cu ovde u kisnom olomoucu da slavim ko pijani spanac

imam osjecaj da cemo oboriti rekord protiv celika iz maja 2002. sto se tice gledaoca...

ako nista u srijedu cu ovde u kisnom olomoucu da slavim ko pijani spanac

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ja prije pet minuta probao ući, i antivirus mi blokirao pristup, i dalje ima neka ćarlamaAdnan_TM87 je napisao/la:Ja ne znam kako je to vama nedostupna ja juce danas..ulazim na fkzeljeznicar.com...sasvim Normalnotanzla je napisao/la:Ja sam prenio ono što sam pročitao, na stranici saveza nema ništa, a fkzeljeznicar.com je nedostupna. Mada kad razmisliš, ako savez već uzima dio para za karte (ja im ne bih dao feninga), onda je logično da će se povećati cijena, da klub ne gubi. Valjda će se javiti neko ko zna bolje.

Edit: evo sad radi normalno, bez ikakvih upozorenja.

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 17 maj 2010, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 18 gostiju.