Da li ti citas mozda sta ja pisem,na prosloj sam stranici napisao ako ga Azmir podrzava,ni meni ne smeta,vec mene samo zanima sta je to Vugdalic uradio dok je u Slobodi,ja koliko se sjecam,a i vecina od vas da je on upravo doveden da nabavi pare iz uefe ili da nadje sponzora za izgradnju stadiona,ocigledno za sad nema nista od toga,ako sredjuje dokumentaciju to je njegova stvar.. prvo ja ne diram ovog,vec samo pitam sta je uradio,al eto znalac pojasnio si mi time da sam ja neznalica itd.. ne dirajte vugdalica,a svi su ovdje jednom opleli po njemuProbisvjet je napisao/la:Nisi upucen u bilo sto. Kratko receno ocita si neznalica sta i ko radi u Slobodi. Zato strpi se i ne pricaj o Vugdalicu. Cuj od UEFA da uzme pare za stadion.harry_90 je napisao/la:Ne volim Adu vidjeti na slici,a kamoli na stadionu ili kraj Husica,ali ako je ovo napisano u revoltu,ima ovdje ipak i istine..svi mi znamo zbog cega je Vugda doveden u Slobodu,a to su njegove veze u uefi,da uzme od njih pare u vezi izgradnje stadiona..
Hajmo sada realno,koji je to konkretan potez uradio direktor Vugdalic za vrijeme provedeno u Slobodi ?
Nemojte samo spominjat licencu za nastup u ligi,jer smo je dobijali i kada smo bili u najvecim gov.nima,nikad ne prodjemo prvostepenu komisiju,vec uvijek je dobijemo na drugoj,kao i svake godine,a bgm i kako je Vugdalic tu !![]()
Azmir placa Vugdalica i to je amin. Taman da kiseli noge u lavoru to nije nase da ocjenjemo.
Vec sam jednom napisao NE DIRAJTE VUGDALICA.
Necu sa tobom da se raspravljam,ali samo sam zelio da znam sta je funkcija vugdalica