Ne zamjeri. Lako je tebi kada imas jos jedan klub da volis (OKK) ja samo (FK).harry_90 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Azmir, Vugdalic, Husref je strasan tandem.
Slazem se sa tobom,sa tobom necu da ulazim u konflikte,jer te postujem kao starijeg i uvazavam tvoje misljenjem,kao i ostalih forumasa zlajcija,solinasa,doe,tuzlaka itd...al bezze ti je to sto si me napao i nazvao neznalicom jer sam htjeo da mi neko odgovori zbog cega Sasa jos nije nasao sponzore tj. za izgradnju tribine,a dobar je sa ljudima iz uefe i sigurno bi uefa pogurala taj projekat izgradnje stadiona Tusanj..ne mora biti uefa,nadji nekog drugog al eto vidis da nema nikog..neki dan smo ovdje poveli raspravu u vezi generalnog sponzora itd...mi nazalost nemamo jos uvijek sponzora da ce stati iza nas i tako je nazalost !
Za mene najvece pojacanje Slobode jeste Husref Musemic !
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne moze tako UEFA samo dati, postoji odredjen novac predvidjen za FS BIH koji oni njima daju za klubove i onda su ovi to duzni raspodjeliti klubovima kako bi klubovi poboljsali uvjete. Ali ni to nije stalno, vec rijetko..harry_90 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Azmir, Vugdalic, Husref je strasan tandem.
Slazem se sa tobom,sa tobom necu da ulazim u konflikte,jer te postujem kao starijeg i uvazavam tvoje misljenjem,kao i ostalih forumasa zlajcija,solinasa,doe,tuzlaka itd...al bezze ti je to sto si me napao i nazvao neznalicom jer sam htjeo da mi neko odgovori zbog cega Sasa jos nije nasao sponzore tj. za izgradnju tribine,a dobar je sa ljudima iz uefe i sigurno bi uefa pogurala taj projekat izgradnje stadiona Tusanj..ne mora biti uefa,nadji nekog drugog al eto vidis da nema nikog..neki dan smo ovdje poveli raspravu u vezi generalnog sponzora itd...mi nazalost nemamo jos uvijek sponzora da ce stati iza nas i tako je nazalost !
A sto se tice sponzora, niko nece biti sponzor ako neces da mu pustis privatne prostore na tribini. Grad ima rezon eto slobodno neko moze napraviti tribinu, ali je to nasa tribina
Da si pažljivo pratio vijesti (nema unazad 10 dana), mogao si obratiti pažnju na izjavu Vugde da ne može pomaknuti ni kamenčić na stadionu. Problem sa stadionom je u vlasništvu. Mi smo ovdje "predlagali" gradnju novog na drugoj lokaciji, jer neko drugi zajeebava . . .harry_90 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Azmir, Vugdalic, Husref je strasan tandem.
Raduje me što ćemo konačno vidjeti Ordagića bliže golu, tačnije na Zebinoj poziciji.
Što se tiče Travničana, jedino bi Kouadio mogao predstavljati veću opasnost po naš gol, stoga mu treba ograničiti prostor i odsjeći ga od ostatka njegovog tima, jer ga je zbog brzine vrlo teško zaustaviti kada krene u prodor.
Ja taj projekat nikad nisam podrzavao,niti cu ga ikad podrzati u to se najbolje mozes uvjeriti sta ja pisem na temi tog fantomskog kluba..Probisvjet je napisao/la: Ne zamjeri. Lako je tebi kada imas jos jedan klub da volis (OKK) ja samo (FK).
Tako da i meni samo ostaje FK Sloboda,a nazalost klub koji sam uz naravno fudbalski,nazalost zamrznut je od strane onih,koji su stvorili nakaradn projekat zvani OKK Sloboda !!!
Necu vise o ovome.. sutra pobjeda,makar bila 1:0
Ja mislim da ne pokriva,mozda gresim..fukaratz je napisao/la:ej braco jel zna neko, da li sezonska pokriva kup utakmice?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ne.fukaratz je napisao/la:ej braco jel zna neko, da li sezonska pokriva kup utakmice?
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma znam da se najezis kada se Berba spomene i OKK. Zezam se.harry_90 je napisao/la:Ja taj projekat nikad nisam podrzavao,niti cu ga ikad podrzati u to se najbolje mozes uvjeriti sta ja pisem na temi tog fantomskog kluba..Probisvjet je napisao/la: Ne zamjeri. Lako je tebi kada imas jos jedan klub da volis (OKK) ja samo (FK).![]()
Tako da i meni samo ostaje FK Sloboda,a nazalost klub koji sam uz naravno fudbalski,nazalost zamrznut je od strane onih,koji su stvorili nakaradn projekat zvani OKK Sloboda !!!
Necu vise o ovome.. sutra pobjeda,makar bila 1:0
Ja mislim da ne pokriva,mozda gresim..fukaratz je napisao/la:ej braco jel zna neko, da li sezonska pokriva kup utakmice?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ori orii
Nego ne vidim nesto vise na zapadu likove koji su prije svaki mec psovali igracima..sta im je,skupa karta ??
Nego ne vidim nesto vise na zapadu likove koji su prije svaki mec psovali igracima..sta im je,skupa karta ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
jbg to je dva litra patoke.harry_90 je napisao/la:Ori orii![]()
Musemić i Mehmedagić iskoristili su priliku da još jednom pozovu domaću publiku na stadion Tušanj. Kako kažu, velike zasluge za preokret i pobjedu u prošlom kolu u Zvorniku imaju upravo naši navijači. Kada je tim gubio dali su ogromnu podršku da se ekipa podigne i sa dva gola osvoji nova tri boda.
Utakmica Sloboda - Travnik igra se sutra (subota, 24. Oktobar) na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 14:30 sati.
Opustite se i uzivajte sutra
Utakmica Sloboda - Travnik igra se sutra (subota, 24. Oktobar) na Gradskom stadionu Tušanj sa početkom od 14:30 sati.
Opustite se i uzivajte sutra
Zlatan Nalić sin tuzlanski
I dvajs tries deka podriguseProbisvjet je napisao/la:jbg to je dva litra patoke.harry_90 je napisao/la:Ori orii![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I opet nam svi predviđaju kiks... 
Ako su Zeba i Moranjkić van stroja onda nam ostaju ove opcije.sloboda72 je napisao/la:Protiv Travnika, zbog žutih i crvenog neće igrati :Stjepanović,Ivetić i Efendić.
Vjerovatni sastav protiv Travnika.
........................PIRIĆ
...ŠKAHIĆ....MEHMEDOVIĆ...KOSTIĆ..MORANJKIĆ
...............KISO...............ORDAGIĆ
.......SARIĆ...........ZEBA.........VESELINOVIĆ
.....................AHMETOVIĆ
...........................PIRIĆ
ŠKAHIĆ.....MEHMEDOVIĆ........KOSTIĆ....MEHIDIĆ
(VESELINOVIĆ)
.................KISO ............SARIĆ
...................................(ŠKAHIĆ)
....VESELINOVIĆ........ORDAGIĆ........AHMETOVIĆ
.....(PRŠEŠ).............................(SARIĆ)
............................KRPIĆ
.........................(AHMETOVIĆ)
Veselinovića ostavljam na beku jer može trčati sa Kouadiom po kojoj god strani Kouadio igrao.Ahmetović je i do sada izlazio na krilo i imao dvije asistencije, (centaršuta), u Zenici(Mladost) i Zvorniku.Škahić me fascinirao igrom u Zvorniku po sredini terena.Sarić se navikao da igra krilnog, pogotovo po desnoj strani.Pršeš je vidno napredovao kod Musemića .To se na žalost još ne može vidjeti jer nema minutažu.On je sad potpuno drugi igrač.Ne melja, kreče se , s loptom je na dva dodira, i puno je brži igrač nego prije.Travnik će igrat i "bunker", to je sigurno.Iu Zvorniku smo uveli Krpića da konačno razvučemo njihove halfove.Ne vidim razlog zašto protiv travničkog bunkera ne bi igrao od početka.Kiso i Škahić će po mokrom i mekanom terenu kao pravi "teškaši"ulijevat sigurnost na sredini terena.Ordagić , vidjet ćemo, valjda nešto iščaprka.I još, nadam se dobroj posjeti sutra,mislim solidnoj (do 2000).Sudije su počele da nam se "smiju" u lice , to je ono što brine više od svega.Vidim 4. sudija onaj Kaljanac što isključi Musemića na Kamberovića polju protiv Mladosti.Valjda sad treba da ga stalno iritira jer će biti tik uz njega.Starom Paradžiku je ovo možda i polednja sezona zbog starosti , taj je spreman i na naj- prljavije poteze.Slobodaši sa Zapada će sutrašnju utakmicu uglavnom gledati više stojeći nego sjedeći.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 23 okt 2015, 18:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Daj mi baaa onu sliku sto ti jeee na desktopuNYKnicks Fan je napisao/la:I opet nam svi predviđaju kiks...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2881_o.jpgDoeTz je napisao/la:Daj mi baaa onu sliku sto ti jeee na desktopuNYKnicks Fan je napisao/la:I opet nam svi predviđaju kiks...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
SAMO BAHATO SUTRA,BRACO

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tooo brate mojNYKnicks Fan je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 2881_o.jpgDoeTz je napisao/la:Daj mi baaa onu sliku sto ti jeee na desktopuNYKnicks Fan je napisao/la:I opet nam svi predviđaju kiks...![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ovaj neće igrat' garant.Beduin je napisao/la: Pirić; Moranjkic(?), Kostić, Mehmedagić, Škahić; Sarić, Kiso; Mehidic, Ordagić, Veseli; Ahmetović
Ili da Kisu stavi na beka, a da Mehmedagica stavi na zadnjeg veznog (sto je nekada prvobitno i igrao), a onda bi na CB uletio Moranjkic/Salihovic. Prso uz Sarica bi bilo neko nuzno zlo koje nam ne treba trenutno, ne znam kako je sad odigrao u Zenici.
Ma vise ne znam ni ko je povrijedjen i nedostupan za subotu, svaki dan novi igrac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.